Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Februarie 2010
150 RON

Concurs Februarie 2010

Castiga 150 de RON

  • Concursul s-a terminat pe 14 Februarie, 2010
  • Sursa: Stimtot.ro
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

150 RON

Ce trebuie sa faci?

Scrie un articol pe orice tema care se inscrie intr-unul dintre domeniile blogului (bucatarie, calatorii, cultural, editorial, foto, glume, politica/geo-politica, sport, stiri, tehnologie) si chiar dintr-un domeniu nou, daca aveti propuneri.

Articolul trebuie sa fie original, scris corect din punct de vedere gramatical, sa respecte un anumit nivel de decenta si sa fie de minim 200 de cuvinte (poate contine si fotografii).

Trimite articolul pe adresa de mail stimtot[at]gmail.com (se va inlocui [at] cu @), pentru moderare si publicare.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • andreea29 la 04 Februarie, 2010

    Cate femei nu apeleaza la operatiile estetice in ziua de azi pt a-si schimba infatisarea? Unele poate chiar au nevoie de asa ceva intrucat natura le-a inzestrat mai putin, au un nas stramb, caracteristici mai putin placute si atunci chiar au nevoie de bisturiu. Dar celelalte , care o fac doar ca un moft, ce parere aveti? Parerea mea este ca daca natura te-a lasat intr-un fel, care nu ii deranjeaza pe cei din jurul tau, lasa-te si tu asa! Nu-ti pune unghii false, gene, implanturi in buze, fese si sani, nu-ti pune gene false si nu-ti face liposuctie daca tu ai 60 de kg. Fii tu insati dar...fii curata, ingrijita, pedanta si fii sic! Nu trebuie sa fii alta ca sa fii frumoasa. Frumusetea vine din interior. Nu te lasa dusa de val! Be you!
    Ne uitam la tv si vedem cele mai frumoase fete, prezentatoare, moderatoare, manechine...e usor sa cadem prada tentatiei, mai ales ca in ultima vreme preturile parca sunt tot mai accesibile. Cine te place te iubeste asa cum esti, asta e dragostea adevarata. E drept ca multe ar spune ca s-ar simti mai bine cu ele insele daca ar avea bust mai mare, unghii frumoase tehnice, dar sa ne mai gandim si altfel: Dumnezeu ne-a lasat asa pentru ca asa a considerat ca suntem bine, de ce sa scimbam opera Lui?

  • carmita1 la 04 Februarie, 2010

    Depinde de siuatie....apelezi si ca sa-ti satisfaci un moft ,asta daca ai destui bani ,si apelezi si din necesitate....un nas stramb poate constitui adesea un sbiect de gluma ,care nu cade prea bine ,sau in cazul meu-participarea la aceasta emiciune a fost strict o necesitate.....dar cred ca nu aici trebuia postat pt. concurs....:))

  • Ramona13 la 04 Februarie, 2010

    mall-romania.com

  • Ramona13 la 04 Februarie, 2010

    scuze, nu aici voiam sa postez :(

  • raluxas la 08 Februarie, 2010

    foarte tare!!! sa vedem acum cum stam cu exprimarea in scris !

  • raluxas la 08 Februarie, 2010

    am scris si eu ! va astept cu comentarii !

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro