Acest concurs a fost publicat pe data de 29 Martie 2009
 100 de lei<br />

Concurs Martie 2009 - Iunie 2009

Castiga 100 de lei

  • Concursul s-a terminat pe 03 Iunie, 2009
  • Sursa: Concurs.biz
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

 100 de lei

Ce trebuie sa faci?
  1. Lasa un comentariu pe pagina de concurs de pe concurs.biz in care sa spui parera ta despre concursurile la care participi, despre premiile care te tenteaza cel mai mult, daca ai castigat vreodata vreun concurs la care ai participat si in ce anume a constat premiul castigat ( click aici )
  2. La sfarsitul comentariului, spuneti un numar cuprins intre 1 si numarul total de comentarii postate la articolul respectiv.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (15)
  • spanuandrei la 30 Martie, 2009

    sunt cei mai buni acesti oameni care fac aceste concursuri daca nu vreti sa nu-mi dati banii o sa gasesc eu un ajutor va multumesc

  • zadonys la 31 Martie, 2009

    Cred ca este o idee extraordinara, deoarece multi au ocazia sa faca rost de niste bani in plus, pentru diferite planuri de viitor pe care le au. Este prima oara cand particip dar sunt sigur ca voi continua. Succes si voua.

  • adriana_byanca la 02 Aprilie, 2009

    am mai participat si la alte concursuri dar nu am castigat nici odata nimica...sper ca de data acesasta sa castig ceva ...va rog ajutatima cu acest concurs

  • pollet_a la 04 Aprilie, 2009

    DOMNULE, eu nu am inteles cum este cu numarul care trebuie postat la sfarsitul fiecarul comentariu. Chiar nu am inteles. Am vazut toate comentariile. Unuu spun : "...numarul meu este....". Aici nu inteleg.
    Am postat si eu un comentariu , pe site, am ales nr.1. Nu stiu daca am facut bine.
    Daca am inteles, pana pe data de 7 mai , cand se termina concursul, nu mai putem adauga nici un comentariu?

  • pollet_a la 04 Aprilie, 2009

    Unii spun....(sin cauza vitezei a aparut Unuu....)
    Scuze

  • ene_dum la 05 Aprilie, 2009

  • la 07 Aprilie, 2009

    Nici eu nu am inteles prea multe din regulamentul acestui "concurs". O sa incerc sa va explic ce am inteles eu. In primul rand cred ca organizatorul nu vrea sa dea acei bani. Rezultatul unei medii, de cele mai multe ori este un nr. zecimal pe care il poate rotunji cum vrea, daca vrea. sa presupunem ca nr. pe care il asteaptael este nr. intreg. prin oferirea de nr. de catre participanti, unele nr. o sa fie descoperite, nu o sa le ghiceasca nimeni. cum o sa fie desemnat castigatorul? nu se stie. eu cred ca o sa am aceeasi sansa de a castiga ca si dvs. desi eu nu m-am inscris si nici nu o sa ma inscriu la acest concurs (sunt cateva site-uri/bloguri pe care nu ma deranjez sa ma inscriu...)
    Numele castigatorului (poate pe site o sa apara un nume la fel de fictiv): X-ulescu Dumitru din Brasov (unele parti din nume sau localitate pot fi reale)
    Daca chiar credeti ca aveti sansa de castig puteti inscrie alti membri din fam. dvs numai sa folositi adrese de e-mail diferite

  • la 07 Aprilie, 2009

    ce o sa faca daca iese un nr. pe care l-au ghicit mai multe pers.? tragere la sorti? de ce nu face din prima? cred ca cel mai corect ar fi ca pers. castigatoare sa fie desemnata prin tragere la sorti din lista de nume, adrese de e-mail sau nr. cu care a intrat fiecare pe site, nu prin nr. oferite de participanti. daca ar fi fost un site pe care comentariile sa fie postate direct pe pagina concursului as fi recomandat ca fiecare sa isi dea nr. cu care intra comentariul pt. ca sa fie acoperite toate nr., dar asa...

  • la 08 Aprilie, 2009

    Monser esti idiot, ar spune Caragiale... stiu ca nu-ti place de fata mea dar asta nu inseamna ca tot ce debitezi tu este litera de lege.

    Se vede faptul ca ai fost corigent la matematica altfel ai fi aflat faptul ca rotunjirea se face prin adaos sau renuntare in functie de valoarea aflata dupa punctul zecimal (adaos daca e mai mare de 0.5 si renuntare daca e mai mic de 0.5)

    In alta ordine de idei din 2003 de cand sunt pe piata concursurilor online (konkurs.ro are doar un an: LA MULTI ANI) am vazut destule si stiu ca vor fi suficienti frustrati ca tine care sa incerce sa manipuleze rezultatele concursurilor. Din acest motiv metodologia de desemnare a castigatorului este necunoscuta chiar si mie pentru ca la sfarsitul concursului va fi un sondaj prin care participantii vor putea alege formula matematica pentru desemnarea castigatorului.

    Castigatorul va fi acel care a dat comentariul cu numarul egal cu rezultatul obtinut in urma aplicarii formulei matematice(medie aritmetica, medie geometrica, etc.)

  • la 10 Aprilie, 2009

    ms pt. compliment :p
    rotunjirea se cam face in scoala. ce bine ar fi daca s-ar face si la cursul de schimb valutar, sa fie euro tot 4 lei si cand ajunge la 4.49lei :))
    daca o sa citesti regulamentul concursului tau o sa vezi ca nu se prea intelege cum se face desemnarea castigatorului (citeste ca un posibil participant la concurs, nu ca pers. care a intocmit regulamentul). cu precizarea de mai sus am inteles cum sta treaba (ar fi bine sa pui si in regulament fraza respectiva) ;)
    scuze pt. ca nu am inteles eu bine regulamentul
    o sa iti spun un secret, dar sa nu il mai spui nimanui :D mai intru si eu din cand in cand pe site-urile tale ;)

  • la 10 Aprilie, 2009

    N-am zis-o eu ci Caragiale... si mi-am adus aminte pentru ca ma uit la cate DVD-uri cu "Momente si schite" exemplar puse in scena de mai marii nostrii actori in ale teatrului...

    Poate la casele de schimb valutar nu se face rotunjirea dar daca trimiti si primesti bani prin Western Union si in loc de 100 euro, pui 100,6 euro destinatarul primeste 101 euro...

    Secretul il stiu: pentru ca in procent de 90% la mine apar mai intai concursurile si dupa aia oameni cu inima mare folosesc PROPUNE CONCURS de aici pentru a-si etala cunostintele... stiu prea bine cum sta treaba dar nu pot lupta cu morile de vant...

  • la 30 Aprilie, 2009

    Tu decizi castigatorul premiului de 100 lei. Voteaza si daca nu ai participat inca la concurs mai ai la dispozitie 3 zile.

  • la 16 Mai, 2009

    Castigatorul premiului de 100 de lei este… vedeti aici <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • la 16 Mai, 2009

    Eu aveam nr 47 ... :(

  • danuzzta la 16 Mai, 2009

    Francisc
    franciscsilviu[@]yahoo.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro