Acest concurs a fost publicat pe data de 26 August 2010
premii in bani, premii bonus constand in obiecte

Concurs Decembrie 2010

Castiga 100.000 de euro CASH + alte premii surpriza

  • Concursul s-a terminat pe 05 Decembrie, 2010
  • Sursa: Kissfm.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

premii in bani, premii bonus constand in obiecte

Ce trebuie sa faci?
  1. Trimite un sms la 0735.600.100 (tarif normal) cu numele, prenumele si orasul in care receptionezi KissFM.
  2. Raspunde la telefon cand esti sunat de prezentatorii KissFM si spune corect numarul ales de catre un ascultator Kiss FM care te-a calificat pentru castigarea premiului.

SAU

  1. Completeaza formularul de concurs de pe site-ul kissfm.ro cu numele, prenumele si orasul in care receptionezi KissFM. (click aici)
  2. Raspunde la telefon cand esti sunat de prezentatorii KissFM si spune corect numarul ales de catre un ascultator Kiss FM care te-a calificat pentru castigarea premiului.

Important: Campania se va desfasura incepand cu data de 30 august 2010 si pana la data de 5 decembrie 2010, inclusiv, respectiv pana la castigarea ultimului premiu pus in joc. Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (24)
  • kikisor la 26 August, 2010

    ... dar asta inseamna sa stam mereu cu urechile ciulite la radio... Cine are timp de asa ceva?

  • lilicaG la 26 August, 2010

    ... pai cam asta e ideea, sa ascultam kiss fm toata ziua. Avand in vedere ca sumele se reporteaza, cred ca cei care vor avea sansa de a fi sunati si vor sti raspunsul, vor castiga bani frumosi.

  • Ramona13 la 26 August, 2010

    ...asadar un concurs care se adreseaza lenesilor si taietorilor de frunza la caini. Un om normal are cel putin 75% dintr-o zi ocupata , fara posibilitatea de a asculta radio. Dar nu am indoiesc ca exista nenumarate nulitati, desigur asistate social de statul care este maestru in intretinerea lenesilor si in stimularea nemuncii, nulitati care primesc pomana de la stat si freaca menta spargand seminte in fata blocului in timp ce asculta radio.

  • ccrissy la 26 August, 2010

    Ciao, Ramo! Ma mir ca esti asa pornita pe concursul asta. :D Dar nu e chiar asa cum spui(o fi cativa si din aia), si pot sa-ti spun ca de cateva ori eram pe frecventa kiss fm si eu, muuulti au fost sunati tocmai cand n-au ascultat(cu toate ca trebaluiau prin casa si aveau acces la net sau radio), iar altii ba au avut norocul ca atunci sa fie sunati cand tocmai ascultau, ba era la serviciu si-si permitea sa asculte, ba in masina tot in timpul serviciului, ba in concediu de maternitate, ba in drum spre casa de la serviciu cu iPod-ul in urechi etc.

  • dolphin la 26 August, 2010

    Eu ascult mult radio, atat cand lucrez acasa sau la serviciu, cat si atunci cand sunt p drum, la castile telefonului, dar Kiss-ul nu e pe lista posturilor pe care le urmaresc si nu o sa imi stric zilele ascultand acel radio, poate-poate oi castiga ceva, stiindu-se cat de mica poate fi sansa. Lasa sa castige tinerii care asculta muzica asta noua pe care o auzi la mai toate posturile. Ideea era ca daca vrei sa asculti, actionezi, ca ai cum, nu e doar pt cei care nu au ce face, ci totul e doar sa vrei. Eu pot, dar nu vreau! :)

  • Ramona13 la 26 August, 2010

    "Ideea era ca daca vrei sa asculti, actionezi, ca ai cum, nu e doar pt cei care nu au ce face, ci totul e doar sa vrei" - glumesti, sper. Nu stiu exact ce job ai tu. Dar ma indoiesc ca nu cunosti persoane al caror job este incompatibil cu radioul deschis in timpul programului. Normal ca daca vinzi ziare, haine in "en-gros",pazesti un ghiseu, te faci ca muncesti intr-un birou asteptand sa vina ora 16 sa poti pleca acasa, sau mai stiu eu ce alta munca de acest gen, poti asculta tihnit radio. Te asigur insa ca exista destule persoane ptr care scultatul radioului in timpul programului este o gluma.
    Sincer, te stiam mai cumpatat/a in afirmatii (nu intru in polemica. Inchei acest subiect aici)

  • dolphin la 26 August, 2010

    Imi pare rau dak am parut agresiva, nu asta am vrut. Nu conteaza ce lucrez, dar dak nu imi canta ceva la ureke, nu dau randament. Nu frec manganu', dar asa sunt eu, sunt dependenta de radio. Eu am atentie distributiva si imi fac treaba mai bine cu un fundal muzical. Daca tu nu ai voie, imi pare rau, dar nu ii desconsidera pe ceilalti, pt ca pot asculta radio si la munca. Nu stiu care dintre noi a fost mai putin cumpatata... Nici eu vreau sa nasc polemici, era doar o parere personala.

  • adyadr la 26 August, 2010

    Ce v-a apucat!?

  • kalasnikov1 la 26 August, 2010

    Mai stim inca pe inca 1 care se crede perfect care crede ca tara noastra o sa iasa din criza numai prin reducerea consumului si care nu o sa recunoasca niciodata ca a gresit vreodata. Gandeste-te ca exista multe "nulitati" de taximetristi sau soferi, multe "nulitati" in concediul de crestere al copiilor, multe "nulitati" angajati prin diferite magazine/baruri/restaurante, mai exista multe sute de mii de "nulitati" care au ajuns someri din cauzaq unei singure legi date de perfectii care ne conduc tara ,etc., etc. etc., care pot asculta radioul la orice ora...
    Tu ai citit codul muncii vreodata? Cum poti sa spui ca un om normal are 75% dintr-o zi ocupata fara a putea asculta radioul, daca ai citi codul muncii? In codul muncii scrie ca o saptamana de lucru are 40 de ore... Sa inteleg ca cei care muncesc mai putin de 18 ore/zi sunt anormali (asta se intelege din comentariul tau)?
    Inainte de a jigni, mai gandeste putin...
    Hai ca ma retrag la caldurica si la un vin fiert alaturi de cei 99,99% de "anormali" care nu muncesc 18 ore/zi. V-am salutat din mers

    PeSe: Stiu ca iar nu am inteles bine si ca a fost o "exagerare a presei"... :))

  • bambochea la 27 August, 2010

    incerc de 2 zile sa ma inscriu prin sms...expediere nereusita...de pe toate 3 telefoane(?????)

  • monik308 la 27 August, 2010

    Bine spus kalasnikov1.Explica-i domnisoarei urmatorul fapt"cartea a fost aceeasi pentru toti" si nui nimeni vinovat ca cineva sta la birou si "asteapta ora 16 ",pe cand altul munceste 18 ore.Si app as fi tare curioasa ce servici prestezi tu la asa program.Probabil ca esti foarte bine platita de accepti.

  • Ramona13 la 27 August, 2010

    @monik308 : Care carte? Pif si Paf? Cum? "Nui" asa? Ah, ok...Scuza-ma, abia acum am inteles ca, de fapt, te refereai la Sandra Brown.
    (P.S. : "la curiosidad mato al gato")

  • Ramona13 la 27 August, 2010

    Ai o doza maricica de naivitate si deseori dai dovada de impulsivitate (chiar compulsivitate, dar mai rar). In rest esti un baiat simpatic si inteligent. De aceea sunt convinsa ca ai inteles perfect ca nu la acel gen de persoane ma refeream. Stiu ca iti place sa (ma) provoci, chiar apreciez acest lucru, de aceea iti doresc sa-ti savurezi linistit vinul fiert. Sincer, prefer un pahar cu apa (nu foarte rece). Salutari presei :)

  • Ramona13 la 29 August, 2010

    Inscrie-te pe site unde exista un formular de inscriere. Apoi verifica daca numerele tale apar in baza de date. Succes. (pentru tragerile la sorti se ia in considerare o singura inscriere corespunzatoare unui numar de telefon, indiferent daca inscrierea s-a facut prin sms sau via site)

  • lilicaG la 30 August, 2010

    5500 € a luat astazi un tip din Bucuresti intr-un mod care mie mi s-a parut extrem de dubios. Asta daca nu cumva este el atat de norocos incat ar putea juca sase nr la loto si ar prinde sapte.

  • Ramona13 la 30 August, 2010

    Am intrat pe site, pe kissfm.ro, si se pare ca au anulat premiul tipului respectiv : "La verificarea prealabila , datele din C.I. nu corespundeau cu datele cu care s-a inscris la 0735 600 100.Din acest considerent, premiul se repune in joc."

    De ce ti-a parut dubios modul in care a castigat persoana respectiva? Si pe site sunt comentarii de acest gen... Imi poti da amanunte, te rog?

  • ccrissy la 31 August, 2010

    @lilicaG si @Ramona
    Si eu eram pe frecventa atunci! Ce noroc chior a avut tipul: si sa fie sunat si sa nimeresca exact nr. care i-au dus pe cei de la kissfm la el! Imi parea atat de indiferent, bine oricum era la serviciu, dar m-am mirat sa zica din 6700 sau cati erau fix 11, numarul exact! Poate avea vreo semnificatie pt el si...BINGO(si nici nu ascultase)! Pacat ca norocul nu i-a suras pe deplin. Ma gandesc ca daca au zis ca nu figurau datele, poate nu era trecuta localitatea de domiciliu asa cum figura in CI sau daca avea resedinta si inca valabila, atunci aceea trebuia trecuta. Ori cine stie,nu si-a trecut numele complet din CI, nu era nr. lui de tel, pot fi "n" variante.

  • ccrissy la 31 August, 2010

    rectific: nu era problema cu nr de tel, daca au zis ca doar datele din CI nu concordau cu cele cu care el s-a inscris prin nr de tel.

  • Ramona13 la 31 August, 2010

    Din ceea ce am inteles eu azi dimineata in emisiunea carcotasilor problema a fost ca el a raspuns pentru altcineva. Adica : ma inscriu eu cu datele mele, cei de la kiss suna, eu nu sunt disponibila sa raspund in acel moment si raspunzi tu , dai indiciul corect, etc, numai ca acest gen de castig nu poti sa-l validezi pentru ca este contrar regulamentului care spune ca nu ai voie sa te dai drept altcineva in scopul fraudarii concursului. Mai mult ca sigur ca nu a ghicit pur si simplu numarul respectiv( ceea ce este practic imposibil) ci ascultase radioul, dar stiindu-se in culpa a mintit ca nu a ascultat pentru a putea invoca la nevoie faptul ca nu a vrut sa fraudeze, nu a stiut ca sms-ul era pe numele altcuiva ca doar ascultase, etc.

  • Ramona13 la 31 August, 2010

    Rectific : "..ca doar NU ascultase"

  • Ramona13 la 31 August, 2010

    Nu este prima persoana care vrea sa fraudeze. In sezonul trecut la concursul cu ziua norocoasa un alt individ a fost descalificat pentru ca pe post a dat un nume, iar ulterior a trimis o C.I (care dovedea respectiva data a nasterii) pe un alt nume. Castigase, parca, 5000 de euro...

  • ccrissy la 31 August, 2010

    N-am ascultat carcotasii desi mi-e dor de ei ca mi-s dragi. Dar nu-nteleg! Adica a redirectionat apelul catre altcineva sau cum?Atunci numele lui si orasul era ok,era acel X(nici nu mai stiu cum il chema) din Buc, dar nr de tel era al altcuiva?Asa au spus carcotasii? Adica n-a avut parte de-un noroc chior pana la un punct? Ce trisor atunci!!!

  • lilicaG la 31 August, 2010

    Sincer, cred ca justificarea asta cu datele care nu corespund nu are nici o legatura cu realitatea, ci este doar o acoperire. Chiar ascultam la momentul respectiv si totul mi s-a parut foarte ciudat: mai intai faptul ca i-a spus celei de la radio "...imi huruie astea in cap", facand referire la nu stiu ce aparate, masinarii, utilaje, etc ca la ceva despre care ea ar fi stiut ce sunt (cunoscandu-l, bineinteles). Apoi, cand ea i-a cerut sa apuna un numar la intamplare, el, ba ca il aude sefu', ba ca e zgomot si nu se poate concentra (de cata concentrare este nevoie sa spui un numar la intamplare?); intr-un final, cand i-a venit revelatia si a zis 11 (din sapte mii treisute si ceva cati erau inscrisi atunci), ea a vrut sa para uimita de coincidenta, dar parca nu prea i-a iesit. Imediat dupa incheierea convorbirii a pus muzica si gata, asta a fost... Totul a parut a fi fals de la cap la coada, planuit si pus in practica din scurt, fapt pt care nu a iesit deloc bine.
    Nu cred asta cu datele eronate, dar ce credibilitate ar mai avea postul daca ar recunoaste asa ceva? La inscrierea in concurs se cere numele si localitatea, nimic altceva. Chiar sa fi raspuns el la telefonul unui prieten, tot stia cum il cheama si de unde este. Sigur, asta este doar parerea mea si nu am pretentia ca este conforma cu realitatea, dar eu am convingerea ca tipa respectiva (Andreea, parca) a incercat o mica "smecherie" care nu prea i-a iesit.

  • ccrissy la 31 August, 2010

    Adev. e ca si mi e mi s-a parut putin cusut cu ata alba!!! Pai,sa presupunem ca e veridic faptul ca a ghicit omul numarul! Apoi, trebuia sa comenteze putin pe tema asta ca doar asa nu cred ca s-a mai pomenit in istoria radioului si daca a fost sunt cazuri putine si respectiv, sanse infime sa ghicesti. Si...asa e! A pus imediat muzica, fara nici un comentariu dupa convorbire!!! M-asteptam sa spuna: "WOW, ce tare! Ce norocos!"-ceva de genul. Na, in fine!
    A, inca o chestie! Lilica, ai dreptate, zicea ca-i huruie nu stiu ce pe acolo, insa convorbirea a fost f. clara!!! Extrem de clara si nu s-a auzit nici un huruit. Am auzit la concursul anterior pe cineva care zicea ca e pe strada, parca, sufla vantul si adev. e ca se auzeau suieraturi de numa'. Abia se puteau intelege!
    P.S.Eu totusi tind sa cred ca e pe bune!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro