Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Septembrie 2010
10 x masina Volkswagen Golf, 70 x frigider Whirlpool, 1050 x cana Zuzu

Concurs Septembrie 2010 - Noiembrie 2010

Castiga 10 masini Volkswagen Golf, 70 de frigidere, 1050 de cani Zuzu

  • Concursul s-a terminat pe 28 Noiembrie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

10 x masina Volkswagen Golf, 70 x frigider Whirlpool, 1050 x cana Zuzu

Ce trebuie sa faci?
  1. Cumpara orice produs Zuzu participant la campanie.
  2. Desfa eticheta promotionala, descopera codul unic alfanumeric imprimat pe eticheta si inscrie-l pe zuzutedesteapta.ro sau prin SMS la 1735.

 

Pentru mai multe detalii acceseza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (103)
  • Naked la 22 Septembrie, 2010

    Concursul cu fondul de premii cel mai mare de vara asta.

  • maradona la 22 Septembrie, 2010

    Ce fel arata eticheta asta promotionala? Eu am o cutie de lapte ZUZU in fata dar fara eticheta.

  • teomaria la 22 Septembrie, 2010

    arata ca o carticica care se deschide, in interior e codul(e lipita pe cutie)

  • maradona la 22 Septembrie, 2010

    Multumesc de informare.
    Am gasit locul unde era carticica, dar nici urma de ea :(
    Baietii de la aprovizionare se pare ca dezlipesc toate carticelele :))

  • Succesuri la 22 Septembrie, 2010

    Buna.
    Nu cred ca poate fi dezlipit, eu am incercat si nu am reusit - se rupe. Vad ca promotia a inceput de luni, aici l-au publicat abia azi. A participat cineva chiar din prima zi? A castigat cineva ceva?

  • maradona la 22 Septembrie, 2010

    Cred ca se poate totusi. Eu am gasit o urma de carton lipit in partea de sus a cutii de lapte. Baietii s-au perfectionat:))

  • kalasnikov1 la 22 Septembrie, 2010

    bine ai revenit, ... :P

  • cheguevara la 22 Septembrie, 2010

    super concursul,am participat si la concursul precedent,erau laptop-uri ,k premii,acum sunt si mai tari ,abia astept sa le cumpar ,numai bine si respect

  • dolphin la 22 Septembrie, 2010

    Eu am cumparat azi o sticla si "carticica" aia era lipita cu simt de raspundere si uda, asa ca s-a smuls cu tot cu cod, de nu pot descifra nimic... :(

  • aditzu30 la 23 Septembrie, 2010

    eu am gasit eticheta dar puteau sa o faca dintr-un material mai rezistent...in contact cu apa se inmoaie si nu se mai poate citi codul!

  • Succesuri la 23 Septembrie, 2010

    Am trimis si eu ieri 10 coduri. Oare si aici se va juca la fel ca la alte promotii?
    @Traveller, si aici ai cumparat sute de cutii? Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu chestia asta :), vreau doar sa stiu daca mai e cazul sa cumpar inca 10 sau arunc banii degeaba pt ca in comparatie cu cei care trimit sute, mii de coduri nu prea as avea sanse...

  • Naked la 23 Septembrie, 2010

    Se poate trimite doar 10 coduri/zi de pe acelasi telefon.

  • bocden la 23 Septembrie, 2010

    la concursul asta este altfel decat la altele...nu conteaza cate coduri bagi pe zi ptr. combine tot o sansa ai....se considera doar nr. de tel., in schimb la masina se trag la sorti codurile...

  • Succesuri la 23 Septembrie, 2010

    ma gandeam la masina...daca vor fi macar 10 insi care baga cate 1000 de coduri,din start sunt 10000, deci eu 10-20 mai bine imi vad de treaba; de-asta il si intrebam pe traveller, ca am citit la jacobs ca participa cu multe...sa stiu daca mai e cazul...

  • Succesuri la 24 Septembrie, 2010

    a castigat cineva de pe aici?

  • lumi_ni_ta la 24 Septembrie, 2010

    Etichetele se rup!Nu pot fi pastrate pentru validarea premiilor.Pacat.Trebuie anuntati organizatorii.Eu nu mai cumpar pana nu se intampla ceva cu etichetele!Se pot trimite prin sms, dar de pastrat in vederea validatii unui potential castig nu.

  • traveller la 24 Septembrie, 2010

    La ZUZU am bagat alaltaieri 50 sms pe 3 tel(nu ai voie mai mult de 10/zi de nr si plecam din Buc).Ieri m'am carat cu tel dupa mine si am asteptat, poate'poate un frigider sa am unde sa tin cutiile.Ce e mai nasol e ca nu pot sa dezlipesc codul ca sa donez cutiile de lapte si nici nu am unde sa le tin, am un frigider mare dar,totusi, mai am si alte produse bagate in el.Imi pare rau ca se vor strica pe balcon...o sa mai bag si maine si poimaine si luni va dau veste daca am luat Golful.
    Eu am castigat 2 IPod pe 2 nr, pe-al meu si pe al soacra-mii.Daca vrei, iti vand unu. :P

  • traveller la 24 Septembrie, 2010

    Se rup doar daca doresti sa le dezlipesti de pe cutie, asa ca te sfatuiesc sa pastrezi cutiile.Oricum, codurile nu se raporteaza de la o saptamana la alta, asa ca le pastrezi max 2 saptamani.

  • daniian la 24 Septembrie, 2010

    E foarte bine ca acele coduri nu se dezlipesc. La promotia trecuta stateau clientii la raft in Carefour si dezlipeau codurile. Iar daca te duceai in urma lor gaseai produse fara cod. Si sa nu va mai spun ca in autobuz, o fatuca ce lucra la Carefour povestea cate coduri luasera care putusera si dadeau pe sub mana la prieteni.

  • daniian la 25 Septembrie, 2010

    Daca te hotarasti sa le donezi, si ai atat de multe, trimite si pe la mine cateva. Ca piticilor mei daca le-as da, ar bea numai Zuzu.
    Glumeam! Doar la partea cu donatul. Ca de baut, beau ai mei...

  • Succesuri la 25 Septembrie, 2010

    @traveller / mersi de raspuns
    @@daniian / intr-adevar, eu am incercat si nu am reusit sa dezlipesc chestiile alea

  • allexinno_alexys la 25 Septembrie, 2010

    Nu-mi plac astfel de concursuri,mai ales ca in Plus aproape toate codurile erau dezlipite,doar la cutiile care erau deasupra.

  • Succesuri la 25 Septembrie, 2010

    asa ca am pastrat chestia cu codul cu tot cu ambalaj (cutie)

  • maridor la 25 Septembrie, 2010

    Am cumparat 3 cutii cu lapte Zuzu fara sa stiu ca a inceput concursul. Acasa am gasit pe cutii o eticheta pe care am reusit sa o deschid cu grija, dar in interior, la rubrica "trimite codul....." nu am gasit niciun cod. La toate cutiile rubrica este complet goala (alba)

  • ccrissy la 25 Septembrie, 2010

    @lumi_ni_ta Da, asa e! Se rup, nu se pot dezlipi!Dar de facut nu mai au ce face:campania a inceput iar toate codurile si etichetele sunt facute deja,iar cutiile pe raft spre vanzare. Eventual cu alte loturi ar putea face ceva, insa pentru asta ori ar trebui sa se autosesizeze, ori sesizati.
    Poti decupa acolo in jurul codului; eu asa m-am gandit caci n-o sa pastrez intreaga cutie.
    @maridor
    In real din 20 de cutii nici una de 1,5grasime n-a avut cod. Doar vreo 3 cutii de 3,5 grasime. Nesimtiti!Asa nu mi-a trebuit si mi-am luat din kaufland, unde pe toate cutiile erau codurile. :) La real,cineva s-a gandit sa descotoroseasca cutia de cod. Culmea ca i-a reusit sa le dezlipeasca(ma gandesc ca probabil in apa se dezlipesc; n-am incercat inca). Bafta s-avem toti, sa castigam ceva! ;))

  • Succesuri la 25 Septembrie, 2010

    eu nu inteleg de ce-i gresit ca stickerele nu se pot dezlipi de pe cutie. Daca s-ar fi putut dezlipi ar fi fost furate de cei care vand in magazine sau de unii cumparatori asa s-a intamplat la o promotie la budinca facuta de oetker cand unii cu asta se ocupau, cu mersul prin magazine si adunarea etichetelor cu coduri care cadeau de pe ambalaj pentru ca erau lipite prost si ajungeau pur si simplu pe raft. la fel anul trecut la o promotie la pizza tot de la oetker , daca mergeai la raion puteai aduna linistit zeci de coduri care cazusera de pe cutiile de pizza...ba chiar le dezlipeau la propriu si se faceau cu o gramada de coduri gratis. care e tragedia ca nu poti dezlipi codul de pe cutie? bucurati-va ca nu e asa si ca vanzatorii sau amatorii de coduri gratis nu-si pot face numaruil

  • dolphin la 25 Septembrie, 2010

    Problema este ca, asa cum am scris si mai sus, eu am luat o cutie cu lapte, dar eticheta fiind din hatie subtire si udata, pur si simplu s-au lipit filele etichetei intre ele si atunci cand am vrut s-o dezlipesc, s-a rupt cu totul, codul nu l-am putut citi. Cu cat incercam sa dezlipesc filele, cu atat se rupeau mai tare. Oricum aveam nevoie de lapte, ca nu cumpar ceva doar de dragul concursului, dar m-a dezamagit faptul ca nu am putut utiliza si codul.
    @Traveller, ti-am mai scris si la topicul cu Jacobs (sau ce-o fi), incearca sa pui laptele ala in niste sticle de plastic mai mari si doneaza-l! E pacat sa-l arunci, ca s-a stricat, cand altii nu au nici dupa ce bea apa...

  • Succesuri la 25 Septembrie, 2010

    iar cei care ati trimis coduri ieri si azi ati gasit pe tel un apel pierdut pe la ora 10 si ceva , vedeti ca s-ar putea sa va fi cautat pe acasa combina frigorifica si nu i-ati raspuns...

  • Succesuri la 25 Septembrie, 2010

    mai concret pe la ora 10 si 10

  • ccrissy la 25 Septembrie, 2010

    @succesuri daca citesti cu atentie mesajul meu vezi ca s-a putut dezlipi "frumos" de unii care si-au facut un bine.Asa ca s-au ales cu coduri gratis. Si noi n-am zis ca e o tragedie, doar ca daca l-ai cumparat e neplacut sa nu ti-l poti dezlipi de-acolo mai ales cand e vorba de cutie de lapte sau iaurturi.Atat!
    PS. Intreb: Succesuri esti tu Ramona13? Coincide stilul de a scrie!:)

  • Succesuri la 25 Septembrie, 2010

    crisssy nu ma cheama ramona ma cheama Elena dar de fapt toata lumea ma stie ca "succesuri" porecla cu care m-am pricopsit pentru ca dupa cat ca ma cheama elena numele de familie incepe cu B. la inceput m-a deranjat porecla asta dar m-am obisnuit si deja mi se pare haioasa na, asta este

  • ccrissy la 25 Septembrie, 2010

    Ok! Am intrebat doar! :)

  • Succesuri la 25 Septembrie, 2010

    nu prea particip la concursuri pentru ca mi se par aranjate dar aici se dau prea multe masini asa ca n-am putut rezista, daca sunt aranjate asta este, na..apoi sper sa ma molipsesc de la voi ca vad ca sunteti norocosi si parca nu trece zi fara ca cineva sa anunte ca a castigat ceva; cine are niste noroc in plus sa imi dea si mie cateva bucati

  • ccrissy la 25 Septembrie, 2010

    De unde stii de acel apel de la 10 si 10! Ai fost sunata? ai castigat combina frigorifica? Daca da, felicitari atunci!

  • Succesuri la 25 Septembrie, 2010

    nu, n-am
    castigat....extragerea pentru frigider se face in fiecare dimineata in direct la un post de radio, radio kiss fm, si-am auzit extragerea,au ales un castigator, l-au sunat in direct dar n-a raspuns la telefon, era pe la ora 10 si ceva, asa ca daca cineva care a participat la zuzu gaseste un apel pierdut pe la ora aia ar putea sa fie castigatorul

  • ccrissy la 25 Septembrie, 2010

    Asaaa! Da, stiu ca anunta in emisiune de dimineata.Abia azi am introdus in cod, o sa vad de maine daca e cu noroc.:)
    Bafta sa ai! ;)

  • ccrissy la 25 Septembrie, 2010

    emisiunea...

  • fcdcc2010 la 25 Septembrie, 2010

    @succesuri-castiga cei foarte norocosi si cei foarte 'grosi' la punga, care cumpara cu tirul baxuri de diferite produse!...chiar ii apreciez cum de reusesc pe criza asta sa achizitioneze atat...

  • ccrissy la 25 Septembrie, 2010

    @fcdcc2010 In mare parte ai dreptate. Dar nu trebuie sa fii foarte norocos de felul tau caci nu stii cand da norocul peste tine si intri in categoria asta.Merge si strategia de multe-multe coduri, insa daca e sa castigi castigi si cu un singur cod cum ai spus"cei foarte norocosi". Cum a fost la eva cu acel fiat: majoritatea aveau zeci de plantatii si cand colo a castigat unul cu 7 plantatii pe care nici nu-l interesase concursul, a participat asa doar la insistenta prietenilor, nici nu se gandea ca va castiga si... a castigat. :)

  • claudela la 25 Septembrie, 2010

    si eu merg pe ideea norocului, chiar daca sunt constienta ca pe acesta si-l mai face si omul cu mana lui, adica cumparand multe produse. din pacate, n-am posibilittaea si curajul sa investesc atatia bani...bafta tuturor! vreau sa aud ca a luat careva dintre noi masina!!

  • ccrissy la 25 Septembrie, 2010

    Da, claudela! Si eu merg pe principiul norocului:daca este sa fie atunci este, daca nu, nu!:) Eu am o curiozitate. Cine castiga masina va fi ca cea din poza, asa de colorata sau e doar cu titlu de prezentare asa cum sunt ambalajele de la cutiile de lapte din campania asta. Dar cine castiga, cum calul de dar nu se cauta la dinti,nu cred ca ar avea ceva impotriva s-o accepte si s-o conduca asa, caci oricum e simpatica asa colorata.;)) Chiar haioasa!!! :))

  • Succesuri la 26 Septembrie, 2010

    cred ca sunt abtibilduri care pot fi usor scoase

  • Succesuri la 26 Septembrie, 2010

    nici castigatorul de azi nu a raspuns la telefon; daca aveti un apel pierdut la ora 9.54-9.55 e posibil sa va fi sunat de la zuzu

  • claudela la 26 Septembrie, 2010

    e f draguta si asa, inscriptionata, masinutza. iese usor in evidenta :) nu stiu cum va fi la acest concurs, dar la altul, unde se putea castiga un logan Kiss fm, am vazut ca a primit-o inscriptionata. bafta!

  • ccrissy la 26 Septembrie, 2010

    @succesuri Azi am auzit si eu, n-a raspuns, insa are vreme 5 zile sa tot raspunda, daca nici atunci apoi recurg ei la rezerve.Cu 075 ii incepea nr de tel, au spus ei.
    @claudela Adevarul e ca de-ar fi sa castig un golf, nu mi-ar fi rusine s-o conduc asa. :)In plus, am pe acasa un abtibild cu kissfm, sigla lor, asa ca daca-l castig chiar eu il lipesc! ;))

  • claudela la 26 Septembrie, 2010

    :))

  • Succesuri la 27 Septembrie, 2010

    Castigatorul de la Zuzu de azi : Constantin din Brasov

  • bocden la 27 Septembrie, 2010

    scuze de off topic da nu stiam unde sa scriu sa fiu sigur ca citeste lumea. Am primit un aviz de colet postal de la mercury360 communications. A mai primit cineva? daca da ce contine ca sa stiu daca merita efortul sa ma duc la posta sa-l ridic.

  • Clotilde la 27 Septembrie, 2010

    Plicul contine 4 absorbante Libresse!:)))

  • bocden la 27 Septembrie, 2010

    mersi. o sa se bucure nevasta-mea.:))

  • teomaria la 27 Septembrie, 2010

    si eu am primit

  • ccrissy la 27 Septembrie, 2010

    da, si eu am primit saptamana trecuta, miercuri!Dragut din partea lor. Dar si barbatii primesc?! Bocden, esti barbat, deci!Nu de alta dar l-am inscris si pe tati la acel concurs, si am primit doar eu si maica-mea. ;)) Ei, e ok! :)

  • dolphin la 27 Septembrie, 2010

    Nici eu nu am stiut ce colet este si am stat juma de ora la posta pt niste absorbante, p care l puteau lasa la cutia postala, pur si simplu...

  • cyucy la 27 Septembrie, 2010

    @clotilde-daca ai participat la concursul Libresse si ai castigat in vreo saptamana ,mergi la posta sa ridici cele 10 pachete castigate.eu azi am primit premiul.

  • cyucy la 27 Septembrie, 2010

    de fapt mesajul era adresat lui bocden...sorry.

  • ccrissy la 27 Septembrie, 2010

    @dolphin: Ghinion! Ai prins rand la ghiseu,la posta, nu ai stat pt. 4 absorbante o jum de ora. Nu-nteleg tonul ofticos. :)
    In cutia postala nu ti-l puteau lasa pentru ca era trimis sub forma de colet postal, iar pentru asta trebuie sa prezinti CI si sa semnezi de primire. Cel mult ti-l putea aduce postasul la usa ca nu e greu de purtat in geanta, doar putin voluminos, dar nici el nu ti-l putea lasa doar asa in cutia postala sau pe la usa, caci ii trebuia semnatura de primire si sa-i prezinti cartea de identitate. Asta e regimul coletelor postale.
    Eu zic sa nu fim ofticati/ofticate caci puteau cei de la libresse sa nu trimita nimic si totusi au facut-o; un geste foarte frumos din partea lor. :)

  • Succesuri la 28 Septembrie, 2010

    Castigatorul de azi : Adrian Dragan din Targoviste

  • daniian la 28 Septembrie, 2010

    La Libresse cred ca au trimis tuturor persoanelor inscrie in campania trecuta. Pentru ca a primit si soacra-mea, desi ea nu a participat la ultimul lor concurs. Cred ca este o campanie de promovare a produselor si trimit tuturor femeilor din baza de date.

  • dolphin la 28 Septembrie, 2010

    Nu e un ton ofticos, dar nu stiam despre ce era vb...daca stiam, nu ma deplasam pana la posta, desi e f aproape de mine, dar nu ma interesau, nu-s pe placul meu. Nici nu am participat la concursul lor, cred ca m-au luat dintr-o baza de date. Da, era colet, dar la asa continut si dimensiuni, puteau linistiti sa-l trimita prin posta normala, ca scrisoare. De obicei e coada la mesagerie, rareori prinzi gol...eram 5 persoane, dar a mers greu. Pot sa-i rog sa ma scoata din lista lor, ca nu ma intereseaza produsele lor? Chiar nu e tocmai modul ideal de a-ti petrece juma de ora din viata...

  • ccrissy la 28 Septembrie, 2010

    mda

  • kalasnikov1 la 28 Septembrie, 2010

    @succesuri (Ramona): Se pare ca ma ignori. Te-am salutat inca de la primul post de pe acest cont si nu mi-ai raspuns... :(( :)) Oare de ce? Cum de mi-am dat seama ca esti tu? Nu stiu. Nu eram sigur ca esti tu, dar dupa ultimele comentarii sunt sigur in proportie de 1000% ca esti tu. Am observat ca faci aceleasi greseli ca ea... scuze, ca tine :D Am vazut un comentariu prin care ii indicai cuiva sa goleasca laptele din recipientele speciale pt acel produs in altceva si sa-l doneze asa la azil. Crezi ca se poate proceda asa? Fiind vorba de un produs usor perisabil, trebuie sa ai o eticheta pe care sa fie trecute mai multe chestii (data ambalarii, data expirari, s.a.)... Mai sunt si alte chestii care te dau de gol :D

    PeSe: Daca cineva se simte ofensat ca i-am folosit numele in acest comentariu, ii recomand ca inainte de a veni cu amenintari de 2 bani sa isi inregistreze numele la OSIM si dupa asta poate veni si cu amenintari

  • kalasnikov1 la 28 Septembrie, 2010

    Completare: Nu trebuia sa te ascunzi in spatele unui alt cont, dar se pare ca...

  • ccrissy la 28 Septembrie, 2010

    Si eu cred la fel!

  • Succesuri la 29 Septembrie, 2010

    Prima masina : Adrian Dumitru din Ploiesti . Felicitari!

  • Naked la 29 Septembrie, 2010

    ce dormea omu :) nici nu stia ce premii sunt la concurs. s-o fi inregistrat si el cu 1-2 coduri :))

  • Succesuri la 29 Septembrie, 2010

    da, dormea bustean. cred ca se inregistra ptr emisiunea de la tv si se tot chinuiau sa iasa bine sa para ca tipu se bucura dar el nu prea stia ce si cum i se intampla

  • ccrissy la 29 Septembrie, 2010

    da, da, Naked!!! Asa adormit ca nici n-a reusit sa se bucure!!!Mai intai a crezut ca e o farsa :))...ce l-au mai luat carcotasii prin surprindere =))

  • ccrissy la 29 Septembrie, 2010

    numa' sa se trezeasca sa-si gaseasca codurile :)) si sa fie validat, ca altfel adio masina; merge la o rezerva.

  • Naked la 29 Septembrie, 2010

    Doar 1 cod cred ca e nevoie nu mai multe.

  • ccrissy la 29 Septembrie, 2010

    Da, pentru ca intra in extragere doar numerele de tel! Asa ca: dovada clara ca se castiga si cu 1 cod- doua nu trebuie zeci. Daca este sa castigi, este!
    PS.Ca-n reclama, o sa bea zuzu si se trezeste :))

  • Succesuri la 29 Septembrie, 2010

    da chiar, ca-n reclama, poftim nimereala

  • goagal la 29 Septembrie, 2010

    Nitro - haios ;) :))

    orice asemanare cu o alta persoana este... pur intamplatoare? :))

  • ccrissy la 29 Septembrie, 2010

    ooo, tot mai multa lume "noua" pe aici!!! :))

  • Succesuri la 30 Septembrie, 2010

    castigatorul de azi al combinei n-a raspuns la telefon.

  • teomaria la 30 Septembrie, 2010

    pentru masina intra toate codurile inscrise intr-o saptamana, pentru combina conteaza un singur bon=un singur telefon

  • Succesuri la 01 Octombrie, 2010

    Castigatorul de azi al combinei : Ionut din Motru

  • pescarus la 01 Octombrie, 2010

    eu zic sa te duci sa te impusti, mai taci o data ca stresezi lumea

  • cnicol la 01 Octombrie, 2010

    Oare administatorii acestui site nu au o politica de protectie impotriva troll-ilor...........macar de ar sti sa scrie corect romaneste copilul asta......

  • pescarus la 01 Octombrie, 2010

    tare antipatic esti, am masina, nu trebuiesc minciunile tale:)), cine te-a scapat din lesa mai baiete:))

  • pescarus la 01 Octombrie, 2010

    nu-mi*

  • an2r3yuTu la 02 Octombrie, 2010

    CORECTARE COMENTARIU ADIFLOREA13 :
    "ce prost sunt pescarusule, imi i ciuda ca nam castygat nyste furadan, dar asta e joac si castig poaty nyste otrava d shobolany si tu daca ai noroc ai dac anu beau laptic la zuzu ce mias dori masina lu tata dar nare roti, nam astigat vreio data ceva.. experientelede vis cu vecinu au fost super in vacanta mai bine cu vecinu decat in tenerife pe bani" Greselile de ortografie nu le'am corectat, doar am manipulat putin textul =))) =)))

  • Carla_for_Zuzu la 03 Octombrie, 2010

    Buna seara tuturor,
    Am citit toate comentariile voastre si avand in vedere ca sunt foarte multe este un pic cam greu sa va raspund acum tuturor asa ca va sfatuiesc pentru orice probleme sau nelamuriri sa apelati 021.206.41.31, numarul de infoline al acestei campanii promotionale si veti afla toate informatiile de care aveti nevoie.
    O seara frumoasa si MULT SUCCES!

  • traveller la 05 Octombrie, 2010

    Stie cineva daca s-a dat azi masina?

  • Succesuri la 06 Octombrie, 2010

    castigatorul de azi al combinei nu a raspuns la tel

  • ccrissy la 11 Octombrie, 2010

    aici nu se face extragerea pt masina din sapt 3? a auzit cineva ceva ca eu n-am asacultat tot timpul carcotasii? stie cineva?

  • Naked la 11 Octombrie, 2010

    pentru masina marti sau miercuri parca se face, asa stiu ca am ascultat saptamanile trecute.

  • ccrissy la 11 Octombrie, 2010

    am auzit si eu prima extragere care a fost miercuri, dar de a doua nici pe site nu scrie nici un nume macar.Miercurea trecuta n-am reusit sa ascult decat de la 7 la 8. Am dedus si eu ca se extrage miercuri, daca prima data asa au extras, dar nu stiu ce-a fost de la 8 la 10. Ca video-ul il pun daca au validat codurile, cum e cel din prima sapt.

  • Carla_for_Zuzu la 11 Octombrie, 2010

    Saptamana trecuta extragerea pentru masina a fost vineri pe data de 8 octombrie. Toti castigatorii sunt apelati telefonic de catre organizator iar lista castigatorilor se afiseaza abia dupa validarea acestora pentru a nu se crea confuzii de nume. Din acest motiv publicarea listei poate dura un pic mai mult uneori in functie de procesul de validare.Pentru alte informatii puteti consulta regulamentul campaniei diponibil pe site-ul <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.zuzutedesteapta.ro">www.zuzutedesteapta.ro</a> sau la numarul de infoline al campaniei 021.206.41.31. Multa bata tuturor!

  • ccrissy la 12 Octombrie, 2010

    Multumim pt informatii, Carla! :)

  • Jumbo_Jack la 14 Octombrie, 2010

    Stiti cate cutii de ZUZU se cumpara in fiecare zi?
    -Multe!!!

  • ccrissy la 14 Octombrie, 2010

    Asta toata lumea stie! ;))

  • Naked la 14 Octombrie, 2010

    Eu n-am stiut pana cand am observat ca si cei care cumpara sute de cutii de zuzu abia, abia iau o cana.

  • dolphin la 14 Octombrie, 2010

    Fiecare cu norocul lui, unii au trimis cateva coduri si au castigat marele premiu, altii au trimis sute si nu au luat nimic.

  • ccrissy la 14 Octombrie, 2010

    Adevarat, dolphin! Culmea ironiei: cei cu zeci sau sute de coduri prind cate-o cana, iar cei cu 1,2 sau 3 coduri cate-o masina! :))

  • fcdcc2010 la 14 Octombrie, 2010

    mai sunt si unii cu norocul 'comandat', vezi concursul de pe colecteazaselectiv.ro, unde s-au 'castigat' biciclete chiar si de 4 membri ai unei familii!;)

  • dolphin la 14 Octombrie, 2010

    Aia au facut in scaldatoare...in grup! :D

  • Naked la 14 Octombrie, 2010

    Nu se compara...una e sa ai fond de premii 50 de biciclete made in china, si alta e sa ai 700.000 de euro(10 masini/70 combine..)

  • idiotuletern la 20 Octombrie, 2010

  • Jumbo_Jack la 08 Noiembrie, 2010

    Am bagat un cod si uite ce primesc:

    Promotia Zuzu s-a incheiat la data de 28.11.2010.Iti multumim pentru participare!

    :))

    S-a inventat masina timpului si noi nu stim

  • Jumbo_Jack la 08 Noiembrie, 2010

    Data Ora Mesaj Raspuns
    08-11-2010 12:19:56 ------ Promotia Zuzu s-a incheiat la data de 28.11.2010.Iti multumim pentru participare!

  • Jumbo_Jack la 08 Noiembrie, 2010

    Gata si-a revenit :)) au reparat defectiunea :)) back from the future.

  • traveller la 11 Noiembrie, 2010

    ha ha ha
    pai nici nu mai cumpar ca cine stie, doar anumite sms ajung unde trebuie, chiar daca ti se da confirmare....

  • liana10 la 20 Noiembrie, 2010

    cumpar si eu lapte pt.baiat cam 5 cutii pe saptamana...de cand a inceput promotia, faceti socoteala...abia ieri am castigat o cana...buna si aia

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro