Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Noiembrie 2011
10 x banner timp de o luna, 1 x premiu bonus de 50 euro

Concurs Noiembrie 2011

Castiga 10 bannere sau un premiu bonus de 50 euro

  • Concursul s-a terminat pe 30 Noiembrie, 2011
  • Sursa: Playgo.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

10 x banner timp de o luna, 1 x premiu bonus de 50 euro

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol (minim 100 cuvinte) in care sa vorbesti despre site-ul http://playgo.ro/ si despre un joc ales de pe el. Include in articolul tau 3 linkuri unul spre site – cu titlul “Play Games Online, Jocuri Online”, joc si o categorie + alege un numar 1-49 si un joc.
  2. Cei ale caror bloguri au Pagerank 0 sau 1 trebuie sa adauge si un link catre site-ul playgo.ro in blogroll, la blogurile cu Pagerank 2 sau mai mare acest lucru este optional + daca paticipi si la concursul bonus strange minim 10 like-uri/tweet-uri sau comentarii relevante.
  3. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe playgo.ro cu linkul catre articolul tau, numele tau si numarul ales SAU Trimite un e-mail pe adresa onmysite@yahoo.com in care sa-ti anunti participarea la concurs prin trimiterea acestor date.
Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro