Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Octombrie 2009
10.000 Euro / zilnic, un Mercedes ML / lunar, o casa in valoare de 150.000 Euro la finalul promotiei

Concurs Octombrie 2009 - Ianuarie 2010

Castiga 10.000 de Euro, un Mercedes ML sau o casa in valoare de 150.000 de Euro

  • Concursul s-a terminat pe 16 Ianuarie, 2010
  • Sursa: Vodafone.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

10.000 Euro / zilnic, un Mercedes ML / lunar, o casa in valoare de 150.000 Euro la finalul promotiei

Ce trebuie sa faci?
  1. Trimite un SMS* catre numarul 100 si acumuleaza puncte.
  2. Joaca-te pe vodafone.ro

 

*Costul unui SMS = 1 EURO, TVA inclus

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (51)
  • taniusca la 12 Octombrie, 2009

    Am si eu o curiozitate daca cineva dintre konkursomani au castigat cumva la promotia trecuta de la vodafone cu 100 de masini wv, caci sotul a participat in prostie dar n-am vazut apoi nici un castigator afisat sau macar una dintre acele masini rosii din reclama pe strada prin bucuresti.

  • Kity la 12 Octombrie, 2009

    Castigatorii au fost afisati pe site-ul celor de la Vodafone la timpul potrivit. Numai ca eu n-as sfatui pe nimeni sa investeasca macar un euro la acest concurs.

  • taniusca la 12 Octombrie, 2009

    Mersi pt raspuns kity, pai tocmai asta era ideea, daca acele nume erau reale, pt ca eu personal n-am vazut nici unul dintre castigatori sau sa-mi sune cunoscut numele acestora si slava domnului am tot vazut la nume la diferite concursuri.Poate n-am fost eu pe faza, dar tot n-am incredere sa mai particip la vreun concurs organizat de ei.

  • Kity la 12 Octombrie, 2009

    Eu nu ma indoiesc ca ar fi reale.
    Sunt precauta numai pentru ca sansele de castig sunt foarte mici si pretul per sms mare; tentatia de a raspunde suvoiului de invitatii de participare pe care vodafone le trimite pe parcursul concursului este atat de mare incat la sfarsitul lunii factura poate da palpitatii :) :(

  • adythekiller la 12 Octombrie, 2009

    La concururile de companiilor de telefonie mobila nu am castigat niciodata nimic mai ales la orange si vodafon...apoi la coca-cola am baut sute de litrii de suc si nu am gasit nici un cod castigator

  • amibotea la 12 Octombrie, 2009

    salutari, eu am castigat de la vodafone 2 telefoane Nokia 2580 park, in fine insa nu cred in prostiile astea cu masina si casa, procedati cum credeti

  • amiralu la 12 Octombrie, 2009

    Eu chiar stiu pe cineva de la mine din localitate care a castigat un vw,si locuiesc intr.o localitate mica,asadar la o investitie de vreo 300E a luat masina rosie....se poate doar k mai bn nu jucam...

  • daniian la 13 Octombrie, 2009

    da, stiu si eu pe cineva care a participat data trecuta si a trimis 1000 de mesaje. da, ati citit bine - o mie - si nu a luat nimic. dupa ce s-a terminat concursul nu a mai platit nici factura. :))))

  • cocolino2 la 13 Octombrie, 2009

    cam scump pentru 1000 de mesaje + TVA 19%

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    Daca este cartela si nu abonament, tva se compenseaza cu bonusul oferit (20% la 100 euro reincarcare).
    Oricum, in opinia mea nu merita irosit nici macar un cent pentru acest gen de concurs.

  • smol la 13 Octombrie, 2009

    Cei ce vor participa sa stie ca o sa primeasca pana la sfarsitul concursului mereu sms de la organizator care-i indeamna sa mearga mai departe cu concursul pentru a-si creste sansele. Deci, daca nu va deranjeaza sa fiti mereu presati, succes. Probabil ca unii norocosi chiar vor castiga.

  • cocolino2 la 13 Octombrie, 2009

    la ce premii tentante sunt puse in joc , nu strica un sms, cine stie poate chiar se castiga

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    Daca din cei peste 8 milioane de utilizatori Vodafone macar 1 milion gandesc ca tine si trimit doar 1 sms, gata cu milionul de euro in buzunarul celor de la Vodafone. Tocmai pe asta se bazeaza si ei. Sa nu mai vorbim de sutele de mii de persoane care trimit zeci, chiar sute de mesaje... Concluzia : vodafone va incasa, ca de obicei, zeci de milioane de euro din credulitatea romanilor :(

  • klin la 13 Octombrie, 2009

    PREMIUL CORESPUNZATOR
    DATEI PREMIUL DATA EXTRAGERII
    Octombrie 09, 2009 10000 EURO Octombrie 12, 2009
    Octombrie 10, 2009 10000 EURO Octombrie 12, 2009
    Octombrie 11, 2009 10000 EURO Octombrie 12, 2009
    interesant nu?parca astazi suntem in 13 octombrie...si pe site-ul lor nu e nici un castigator...

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    De obicei Vodafone afiseaza castigatorii numai dupa validarea acestora conform regulamentului. Asadar nu e nimic interesant. Castigatorii au fost cu siguranta sunati deja, se bucura pentru norocul lor si noi ii felicitam. Faptul ca nu au fost inca afisati nu inseamna ca ei nu exista.
    @Kln : nu ai castigat niciodata la un concurs care presupune validare prin prezentare de dovezi (trimitere bon fiscal, ambalaj,prezentare cartela sim cu seria, etc)? E nevoie de timp pana la validarea finala a castigatorilor si unii organizatori de concursuri prefera sa nu ii publice dacat DUPA validarea finala. Mai rar se intampla ca ei sa fie, totusi, publicati cu mentiunea "in curs de validare"
    Bafta!

  • klin la 13 Octombrie, 2009

    fie cum spui tu...dar un numar de telefon e diferit de un bon fiscal,ambalaj si alte cele....

  • Irinuk la 13 Octombrie, 2009

    Parerea mea e ca se vor da banii....cel mult 10 x 10.000 si nu cate zile tine promotia, asa de ochii lumii....stiu ca si la concursul trecut (in acelasi stil, cu masinile) au fost probleme de credibilitate. Era o persoana care castigase vreo 5 sau 6 masini...daca sunteti foarte, da foarte norocosi din fire, va indemn sa participati, insa sansele sunt foarte mici. Si imi mai aduc aminte ca cei care castigasera spuneau ca au trimis mesaje de numarul sutelor, ceea ce implica si facturi imense...

  • djnicky41 la 14 Octombrie, 2009

    Eu am un var care a castigat un golf la concurs, si trimit si eu acum cu gandul ca voi castiga. Eu am cartela si vad , cand trimit mesajul, imi ia decat 84 de centi.Ceva sa nu fie in neregula ?

  • geo_neo9 la 01 Noiembrie, 2009

    Am primit azi un sms de la nr 100 dar eu nu am trimis msg si in el scria :"Felicitari!Esti printre finalistii pentru 10.000 Euro,1 mercedes ML si o casa de 150.000E de la Vodafone! Confirma trimitand DA la 100 NOW! 1E/SMS TVA incl" e adevarat sau farsa sa trimit? sau daca trimit ce se intampla?

  • geo_neo9 la 01 Noiembrie, 2009

    Am primit azi un sms de la nr 100 dar eu nu am trimis msg si in el scria :"Felicitari!Esti printre finalistii pentru 10.000 Euro,1 mercedes ML si o casa de 150.000E de la Vodafone! Confirma trimitand DA la 100 NOW! 1E/SMS TVA incl" e adevarat sau farsa sa trimit? sau daca trimit ce se intampla?

  • stefania_nane la 01 Noiembrie, 2009

    nici eu nu am participat dar am primit acelasi mesaj.probabil nu se intampla nimic daca trimiti doar ramai fara credit

  • Kity la 02 Noiembrie, 2009

    E un subtergugiu josnic pe care Vodafone il foloseste pentru a incasa sume uriase de la naivi.
    Daca nu ati participat la aceasta promotie si ati primit, totusi, acest mesaj, sunati la numarul de relatii clienti si faceti scandal.
    Companiile de telefonie din Romania s-au imbogatit pe seama naivitatii a milioane de romani.
    Am certitudinea ca multi dintre cei care au primit un asemenea measaj au raspuns trimitand acel sms. Si contul Vodafone creste, si creste, si creste......

  • Kity la 02 Noiembrie, 2009

    subterfugiu* / mesaj*

  • 403995 la 03 Noiembrie, 2009

    Sant gazda numarului07218877--,:am trimis multe sms-uri peste 500 de roni duminica trecuta ,adica in 25 oct.2009 ,sa nu mi se spuna ca n-am luat nimic,asa ceva este inselaciune, oricum m-au deconectat imediat ,sant o bunica fara casa ,foarte necajita si chiar pe bune am crezut ca de la ora 19,30 pana la ora 21 ,00 trimit sms si precis trebuie sa iasa ceva castig.Deci in 2 ore am jucat atat si nimic castig . Am hotarat sa scriu la firma mama si am sa iau toate demersurile sa se arate castigatorii in fiecare zi, si sa nu se mai prosteasca pe nimeni.Da n-am bani de lemne fiindca am lucrat 36 de ani cinstit si inca nu pot sa am pensie,da pentru ca uneori nu am nimic pe masa.Da pentru ca jocul asta este murdar.Da pentru ca nu sant hoti si betiv,ci sant o bunica nenorocita cine isi creste nepoata .Domnilor rusine sa va fie pentru ca inselati oamenii si pentru faptul ca nu afisati zilnic castigatorii ,Da am avut 3864 de puncte si nu castig nimic.Rusine sa va fie ,Asta este hotie curata nu este concurs este: inselaciune.

  • Kity la 10 Noiembrie, 2009

    Este un joc care se bazeaza pe naivitatea celor ca dumneavoastra. Daca nu aveti bani de lemne cum de ati investit 5 milioane intr-un joc de noroc??? Una e sa trimiti UN sms in ideea ca n-ar fi rau sa-ti oferi macar o sansa teoretica si alta e sa te lasi inselat intr-un asemenea hal. Ca dumneavoastra sunt nenumarati romani care cred ca tot ce zboara se mananca si nu isi pun mintea la contributie . E clar ca la un joc care se bazeaza pe milioane de abonati sansele de castig sunt absolut minore. Pentru a castiga este nevoie de un noroc exceptional sau de sume extravagante de investit ( si ma refer aic la mii de euro). Sper ca experienta aceasta sa va fie invatatura de minte si sa nu va mai lasati pacalita intr-o ocazie ulterioara. Daca aveti o nepoata de ingrijit ar fi bine sa lasati caii verzi acolo unde le este locul, adica pe pereti, si sa priviti cu mai mult realism la ziua de maine. Scuze pentru duritatea mesajului meu, dar l-am scris special astfel, in speranta ca si alti naivi asemeni dumneavoastra il vor citi si vor invata din experienta pe care ati avut-o. Multa sanatate!

  • stefania_nane la 10 Noiembrie, 2009

    Aiurea!Nu va invata nimeni nimic,pentru ca au mai fost trase semnale de alarma dar lumea vineaza visuri.Pacat.

  • aloha la 10 Noiembrie, 2009

    jocurile de genul asta sunt o pacaleala. am trimis la orange anul trecut ms-uri in valoare de peste 100 de euro, se cistigau 100 de renault megane. evident ca nu am cistigat nimic. si ma timpeau cu mesajele de zeci de ori pe zi> hai ca iti dublezi sansele, hai ca acum ai de 5 ori mai multe puncte etc. o magarie, nu mai particip niciodata la astfel de concursuri la care trebuie sa cotizezi din greu pentru o sansa ipotetica de cistig.
    concursurile corecte sunt cele in care participarea e gratis sau pe baza unui cod, produs, ambalaj DEJA achizitionat. sms-urile cu suprapret sunt TEAPA.

  • 403995 la 24 Noiembrie, 2009

    Draga Kity ,sau mai bune zis ori cine, Cum am descris situatia ,sant o super bunica adica un inginer mecanic ,asculta aici draga mea,:Commentul nu tie ti-am scris,ci organizatorilor jocurilor .Fiindca nu traim in jungla ,ca sa nu putem da valoarea probabilitatii .Totul este matematica ?daca particicipi cu mai multe ....,ai sansa sa castigi , asta este legea probabilitatii.Te rog draga mea nu ma lua chiar asa ,ca dupa mine tu n-ai nimic in cap ,in legatura despre viata.

  • Kity la 24 Noiembrie, 2009

    Asa cum am precizat si in mesajul anterior, ceea ce am comentat a fost dur, dar nu lipsit de respect. Nu mi-as permite asa ceva fata de nimeni, cu atat mai putin fata de o doamna care este bunica si merita din start respectul meu, chiar si numai dpv al varstei. Dezamagirea mea se referea exclusiv la naivitatea cu care unii dintre roamni, in acest caz inclusiv dumneavoastra, se lasa amagiti de campanii de marketing insistente si istet puse in practica precum cele ale companiilor de telefonie mobila care castiga sume colosale pe seama usurintei cu care se pica in plasa tentatiilor frumos asezonate si imbietoare. Mi-e ciuda ca multi dintre noi se lasa prea usor pacaliti si nu stau sa analizeze mai profund sansele reale pe care le pot avea participand la o asemenea promotie. Statistica ne spune imediat ca intre o sansa la cateva milioane si 100 de sanse la cateva milioane probabilitatea de castig, desi se multiplica de 100 de ori, ramane in continuare foarte mica, analizata in valoare absoluta. Mi-e ciuda sa vad ca banii de lemne ai unei persoane educate si decente, care are in grija un minor si probabil munceste din greu pentru fiecare banut pe care il are in buzunar, ajung cu atat usurinta in conturile unei multinationale care se imbogateste din naivitatea romanilor.
    Va doresc sanatate si numai bine.

  • stefinica la 24 Noiembrie, 2009

    Nu va suparati pe userul Kity deoarece mie mi se pare ca a tras un semnal de alarma destul de clar si pe intelesul tuturor.Iar organizatorii nu se vor obosi sa raspunda deoarece se simt cu musca pe caciula probabil.

  • sonya_webkam la 25 Noiembrie, 2009

    sa va spun povestea mea.....eu am bagat de 1100 de euro...multi vor rade si vor zice ce proasta ai fost....nu ma supar ca stiu ca asa e...deci am bagat incepand din a doua zi de concurs adica dupa data de 10 octombrie,azi suntem in 25,deci de pe 10 oct cand am inceput sa bag sms ca idioata pana azi 25 noiembrie sunt cam 45 de zile,deci am bagat de 1100 si ceva de euro,am participat la 45 de trageri si nu am castigat niciodata,deci e posibil sa fiu eu foarte ghinionista dar nu stiu de ce cred eu ca este teapa 100%....multi poate se intreaba de unde am avut eu atatia bani sa bag....e simplu...am crezut ca castig....si am cumparat credit pe telefon ca dobitoaca de cateva zeci de milioane.....banii stransi in vreo 3 ani de zile....nu ai conteaza,va dau un sfat nu picati in plasa lor,eu am luato...mi-au stricat sarbatorile.....dar mi-am facuto cu mana mea ca am fost credula si am crezut ca castig...ca oricare dintre noi,deci aveti mare grija nu cadeti in capacana lor si in vrajelile lor ieftine cand va vin nu stiu ce sms-uri ca la 1 euro va da nu stiu cate sute de puncte....etc e vrajeala curata pt ca fiecare cand vede vrajeala asta ca daca trimite sa zicem pana la ora 15:53 i da pt fiecare sms nu stiu cate puncte,dar ganditi-va ca sms ala ne vine la toti...deci ai tot aceleasi sanse,ca daca unuia dintre voi i vine sms ala cu nu stiu ce promotii ,de fapt ne vin la toti aceleasi sms...si deci exact aceleasi sanse...in fine,mai sunt multe de zis ,dar nu vreau sa va plictisesc...un singur sfat am la voi,STATI DEPARTE DE JOCUL ASTA...SI NU FACETI CA MINE....Alina din Valcea

  • topolino_18 la 04 Decembrie, 2009

    Am primit in dimineata asta un mesaj ca am castigat un premiu de la ei dar cred ca este vrajeala. Mi-au cerut numele si prenumele si apoi mi-au cerut sa revin peste 10 minute pentru ca nu-mi pot procesa datele. O sa-i sun si sunt curioasa ce o sa-mi mai ceara. Asta nu este o modalitate de a anunta pe cineva ca a castigat un premiu.

  • Kity la 04 Decembrie, 2009

    Suna la relatii clienti Vodafone si spune-le ce si cum. Daca te-au pus pe tine sa ii suni, este clar frauda.

  • sonya_webkam la 05 Decembrie, 2009

    E PE BUNE JOCUL......SUNT SONYA CARE ERAM NEMULTUMITA ACUM VREO 2 SAPTAMANI,MULTA BAFTA LA TOTI!DOAMNE AJUTA

  • dudu2 la 28 Decembrie, 2009

    salutare,
    sunt unul din participantii la concurs,intr-o seara,nu am avut ce face si am cautat pe google numele unor castigatori ai acestui concurs...sunt cativa care au mai castigat si la alte concursuri...dar..unul din ei in anul 2007 a depus o reclamatie direct la CNA,contestand aceste concursuri pe care le organizeaza aceasta companie de telefonie...drept urmare,in anul urmator,2008, castiga la acest tip de concurs,nu stiu ce camera video si un VW GOLF :),intrebarea mea este:NOROCUL SI-L MAI FACE OMU' SI CU MANA LUI?

  • dulcik_roxyy la 29 Decembrie, 2009

    E prima data cand imi incerc norcul la acest konkurs..sper sa am noroc BAFTA MULTA!!!!

  • dulcik_roxyy la 29 Decembrie, 2009

    Sunt Roxana si imi doresc mult foarte mult sa fiu norocoasa oricarui produs pe care il oferiti..va multumesc anticipat!:*

  • kalasnikov la 29 Decembrie, 2009

    Sa presupunem ca ai facut o greseala de "tastare" si in loc de OPC/ANPC ai pus CNA... Ne poti da si noua link-ul unde ai gasit acea informatie? Mie nu prea imi vine sa cred ca vodafone o sa isi pateze imaginea cu asa ceva... Dintr-o astfel de campanie lor le intra milioane de euro in "buzunar". Mai stiu si eu o companie care a fost data in judecata de fostii angajati si ei i-au cumparat si pe avocatii celorlalti (compania respectiva poate nu are cifra de afaceri nici macar cat au profitul cei de la vodafone dintr-o astfel de campanie)

  • pollet_a la 14 Ianuarie, 2010

    Doamne, ce gogoasa...!!!!!!

  • pollet_a la 14 Ianuarie, 2010

    Daca va plac astfel de "gogosi", pofta buna!

  • diana89 la 14 Ianuarie, 2010

    voi chiar aveti incredere in acest concurs? pai calculati voi pe toata perioada concursului daca spun ei ca se castiga 10.000 de euro zilnic cate zeci de mii de euro ar fi trebuit sa dea....vorba lui pollt "gogosi"....cred ca si-au facut bani frumosi dupa cei care au trimis mesaj:)))

  • anomis5 la 15 Ianuarie, 2010

    suntem victime credule. Sunt f.dezamagit de Vodafone. Credeam ca este o firma serioasa care nu se tine de smecherii mascate.Profita de naivitatea unui popor sarac care-si incearca sansa la o viata cat de cat mai buna. Vodafone sa va fie rusine si chiar nu stiu cum a putut o vedeta de talia lui Cristi Chivu sa-si lege numele de o asemenea excrocherie. Am acumulat in jur de 50000 puncte si nici un rezultat. Asta e, am fost fraier acum platesc, dar oricum mi-am pierdut complet increderea in aceasta firma, ca sa nu mai pun la socoteala gustul amar pe care mi l-au lasat. Inca o data RUSINE VODAFONE.RO...Sper sa nu fie prea multi cei care au patit-o ca si mine...

  • baubau2006 la 15 Ianuarie, 2010

    nu stiu cum au fost la concursul asta dar anul trecut prin martie-aprilie nu mai stiu exact, prietena mea a castigat un golf 6 la ei, avand o factura de plata de 11mil. am ramas si eu surprins, de regula 100% concursurile de genul sunt o mare teapa.

  • cyucy la 15 Ianuarie, 2010

    waw,asta da noroc..pai la asa castig se merita o factura si mai mare de atat:))

  • SSS la 18 Ianuarie, 2010

    In orice concurs care presupune tragere la sorti aleatorie,trebuie studiata si problema de statistica si probabilitati.Un exemplu am acumulat la sfarsitul concursului peste 1000000 de puncte si am castigat abia in ultima saptamana,suma jucata peste 1500 euro.Deci combinatia fatala este:curaj,tenacitate si perseverenta.

  • cyucy la 18 Ianuarie, 2010

    felicitari...asa este,fiind tragere la sorti este vb de noroc :)

  • neluspl la 20 Ianuarie, 2010

    normal ,,romanesc,,.castiga cine trebuie,participam la concurs privim pe fereastra ...,STICLA FUMURIU,
    dezamagire ...........am prticipat .,,sa ne fie de bine,,.

  • 10000 la 28 Ianuarie, 2010

    concursul e pe bune ( cel putin in cazul meu ) am avut peste 70000 de puncte si spre finalul concursului m-au sunat de la vodafone ,m-au anuntat ca am gastigat si am trimis prin fax copie ci + restul ,acum sa vad in cat timp voi lua banii si sfat pt toti : e bn sa joci in limita bunului simt dar atunci cand ai acel feeling e bine sa risti , eu am riscat si prin noroc , sansa sau ce o fi am castigat , bafra la toti

  • popescumariusdaniel la 28 Ianuarie, 2010

    DACA TOT VA SIMTITI FURATI CA SI MINE ATUNCI HAI SA NE UNIM SA SESIZAM TOATE AUTORITATILE,DACA ESTE OBLIGATORIU SA II DAM SI IN JUDECATA SI SA DEMONSTRAM CA ESTE VORBA DE O COMPANIE DE EXCROCI,AM AVUT BANI DE JOC MAI GASIM 2 EURO FIECARE SI FACEM CEL MAI TARE PROCES DIN ROMANIA, NU AJUTA NUMAI SA NE VAITAM SI ATAT. POPESCUMARIUSDANIEL@YAHOO.COM

  • daniian la 28 Ianuarie, 2010

    nu aveti ce face. concursul este pe bune. am si eu un fost coleg de facultate care a castigat.

  • irina1968 la 22 Ianuarie, 2011

    Primesc un sms.ati castigat 10 000euro sunati la 0734751027 ce credeti! "acces limitat"ASA CA !!!!!!!!!!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro