Acest concurs a fost publicat pe data de 13 Aprilie 2011
1 milion de euro, 3 x Mercedes SLK, o statie de tranzactionare / saptamana, 10 x o invitatie la petrecerea de decernare a premiilor la Londra, 4 x Apple iPad2

Concurs Aprilie 2011 - Mai 2011

Castiga 1 milion de euro, 3 x Mercedes SLK + multe alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 27 Mai, 2011
  • Sursa: Xtb.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

1 milion de euro, 3 x Mercedes SLK, o statie de tranzactionare / saptamana, 10 x o invitatie la petrecerea de decernare a premiilor la Londra, 4 x Apple iPad2

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-te in concurs in perioada 11 aprilie - 23 mai prin completarea formularului din pagina de concurs de pe xtb.ro. (click aici)
  2. Descarca platformele pe care le primesti pe e-mail.
  3. In perioada 2 - 27 mai investeste virtual in cumpararea si/sau vanzarea de instrumente financiare prin intermediul sistemului virtual de tranzactionare relevant pentru fiecare tip de
    instrument financiar pus la dispozitie de organizator la preturile afisate in sistem si maximizeaza soldurile celor trei conturi de concurs* pe perioada desfasurarii concursului.


*Organizatorul va deschide trei conturi de concurs pentru fiecare participant, cate un singur cont pentru fiecare dintre categoriile de instrumente financiare virtuale: Contracte pentru Diferenta – CFD; Actiuni DMA; Optiuni. Ulterior inceperii concursului, fiecare participant va primi capitalul initial sub forma unei sume distribuite egal pe fiecare dintre conturile de concurs.

 

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • ktalin la 14 Aprilie, 2011

    intotdeauna xtb au avut premii adevarate, dar iti trebuie cunostinte solide ca sa participi, cine are talent in domeniul asta go on ... ! ;)

  • LAURA_INGER la 14 Aprilie, 2011

    premii adevarate.dar iti trebuie m,ult noroc.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro