Acest concurs a fost publicat pe data de 20 August 2009
<p>
	1.000 Ron, 2 x 600 Ron, 2x 500 Ron, 2 x 400 Ron<br />
</p>

Concurs Septembrie 2009

Castiga 1.000 Ron si multe alte premii in bani

  • Concursul s-a terminat pe 20 Septembrie, 2009
  • Sursa: Buzau.djc.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1.000 Ron, 2 x 600 Ron, 2x 500 Ron, 2 x 400 Ron

Ce trebuie sa faci?

Sectiunea poezie:
Trimite maxim 10 poezii in 5 exemplare fiecare pe adresa Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a judetului Buzau, B-dul N. Balcescu, nr.48/Cod 120252, Buzau + un plic inchis, in care se va afla o nota cu datele personale ale autorului (nume, prenume, data nasterii, domiciliul, profesia, nr. de telefon, premii obtinute la alte concursuri de acest gen);


Sectiunea proza scurta:
Trimite maximum 3 lucrari, de pana la 10 pagini fiecare in 5 exemplare pe adresa Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a judetului Buzau, B-dul N. Balcescu, nr.48/Cod 120252, Buzau + un plic inchis, in care se va afla o nota cu datele personale ale autorului (nume, prenume, data nasterii, domiciliul, profesia, nr. de telefon, premii obtinute la alte concursuri de acest gen)


Important: Pe plic se va mentiona "Pentru Concursul de Creatie Literara V. Voiculescu".


Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (19)
  • ramo22 la 20 August, 2009

    e valabil pt toata tara nu? ma gandeam sa scriu niste poezii... dar nu zice ce gen... orice??? oare... ca nu scrie nimic in regulament...

  • gabrielaa17 la 21 August, 2009

    o adresa de mail nu aveti?:(ar fi mult mai usor pentru multi dintre noi sa trimitem poeziile prin mail.a,si inca o intrebare "10 poezii in 5 exemplare fiecare"=50 de poezii,nu?fiecare poezie scrisa de 5ori?incap atatea intr-un plic?oricum..v-as fi recunoscatoare daca ati pune si o adresa de mail la indemana noastra.sper sa imi raspundeti.mie imi plac foarte mult acest gen de concursuri si compun poezii de mica.mi-ar placea sa particip.sper sa imi raspundeti.va multumesc anticipat.

  • Raammoonnaa la 21 August, 2009

    Nu se poate prin mail din motive evidente : nevoia de anonimat (initial). Poeziile se jurizeaza "pe neve", fara sa se stie cine le-a scris, plicurile cu datele personale (nume, etc) fiind deschise numai dupa alegerea castigatorilor.

    Mult succes!

  • la 21 August, 2009

    Ramona mai bine ai suna ca sa afli raspunsul la intrebarile tale

    Informaţii suplimentare privind organizarea concursului se pot obţine la telefonul 0238723050 – Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a judeţului Buzău.

  • Raammoonnaa la 21 August, 2009

    Probabil comentariul tau era adresat Gabrielei :)

  • la 21 August, 2009

    nu, ramonei i l-am adresat

  • Raammoonnaa la 21 August, 2009

    :))) Adica lui ramo22, nu de alta, dar Ramona sunt si eu :)))

  • la 21 August, 2009

    da, ei, pe ramo22 o cheama ramona, ei i-am adresat acel comentariu.

  • mili la 21 August, 2009

    Pana la urma a aflat careva daca acest concurs se adreseaza doar celor din buzau sau poate participa oricine?

  • florytutu la 26 August, 2009

    Daca acesta este un concurs on-line! de ce nu se aplica on-line? NU va suparati, dar nu are logica organizarea acestui concurs!
    Asa cum spuneti dvs.poeziile se jurizeaza "pe neve"!!!..insa nu vad cum semnatura mea sau numele meu inscris pe pagina cu poezii proprii(sau orice alt nume sau prenume) ar putea influenta un juriu! mai ales ca participantii sunt doar amatori...ca doar nu va asteptati sa participe Paunescu sau Vadim...
    Expedierea prin e-mail ar fi cea mai buna pentru participanti!Ar avea fiecare dovada ca au expediat poeziile proprii..., iar date personale complete le veti putea solicita tot prin e-mail doar castigatorilor? Ce faceti cu atatea date personale in plic? Dar cu atatea exemplare de hartie (5x10) din toata tara?!..O adevarata maculatura!! Eu una nu risc sa particip la acest concurs! Auziti..."poezii nesemnate!!!fara sa se stie cine le-a scris..." dubios!!

  • gabrielaa17 la 26 August, 2009

    insa nu pare dubios,pentru ca la acest concurs pot pareticipa si rude al juriului.sau altii cu "pile".insa daca chiar este un concurs corect si mail-ul ar fi fost o alternativa.eu as trimite prin posta,insa dupa cum a spus si florytutu,se cer prea multe exemplare.succes celorlalti care participa!

  • Raammoonnaa la 26 August, 2009

    Un juriu are in mod normal mai multi membri, asadar e nevoie de cate un exemplar de "capodopera" pentru fiecare membru al juriului in parte. Sau va imaginati cumva ca va sta cineva sa va multiplice la copiator creatiile :) ?

    E o incantare-n curs / Sa citesc de pe konkurs / Cate framantari apar / Daca vrei sa dai in dar / Niste bani de buzunar / Unui viitor poet.../ Unii spun ca-i desuet :)))


    Ce ziceti, am sanse mari, nu-i asa? :))))))))))))

    Mult succes celor care participa!

  • loana009 la 26 August, 2009

    Salutare tuturor! Concursul Naţional de Creaţie Literară „VASILE VOICULESCU”a ajuns anul acesta la cea de-a 20-a editie. Pot participa creatori de literatura din toata tara, cu conditia sa nu aiba volume publicate.
    Pt florytutu si gabriela, pina acum n-am aflat sa se fi fraudat in vreun fel acest concurs, in cei 19 ani de existenta. Nu mai comentati asupra regulamentelor... fiecare isi organizeaza cum doreste
    competitia. App, acesta nu e un concurs on-line!

  • ladykonk la 26 August, 2009

    Intr-adevar nu este un concurs online, insa l-am postat pentru ca ni s-a parut un concurs fain, care merita promovat. Este alegerea fiecaruia daca participa sau nu, regulamentul e regulament ;).

    Multa bafta participantilor!

  • allexxa la 27 August, 2009

    Esti varianta feminin-moderna a lui Tagore. Talentul tau m-a tulburat :))))))

  • florytutu la 01 Septembrie, 2009

    pt. Ramona cu mai multi de "a" si "o"!
    Daca tot se recunoaste (v.ladykonk)faptul ca nu este un concurs on-line, atunci asteptam promovarea lui prin posta! intr-un ex. sau 5 ex., pentru fiecare membru al familiei!app nesemnate!
    Da vorba aia "regulamentul e regulament" ...totul se face "pe neve" ...Frumoasa "exprimare" aproape poetica! De ce ne atrageti atentia sa nu mai comentam asupra capodoperei de regulament?!
    Spuneti ca "fiecare isi organizeaza cum doreste competitia"! prin urmare noi de ce nu am putea sa ne exprimam punctul de vedere la fel de liber? sau poate ati dori tot pe "neve"?! Atunci stergeti si rubrica in care se pot publica comentariile!!App,aici este o pagina on-line deschisa tuturor!

  • dakesim la 04 Septembrie, 2009

    as vrea sa-mi explice si mie cnv ceva k io nu-s asa desteapta :D daca concursul e pe "neve" si vor datele personale sigilate in plic,totusi numele meu trebuie sa existe pe plic la expeditor in caz de se intampla ceva cu plicu..si deci..n-or sa imi vada si ei numele chiar si asa?

  • ancasobo la 10 Septembrie, 2009

    Nu stiu...eu am particita la un astfel de concurs la Severin,am dat si bani si ghiciti cine a castigat?Toti participantii din Severin.Dar imi incerc si eu norocul :P

  • smol la 10 Septembrie, 2009

    Nu se scrie adresa expeditorului pe plic. Se trece doar un motto, acelasi ca pe plicul inchis cu datele. Eu cel putin asa am mai procedat. Exista intradevar riscul ca plicul sa nu poata fi returat in caz de probleme. Ca sa fi sigur(a)ca nu va fi cazul sa-ti vina inapoi da-l la oficiul postal sa ti-l cantareasca, nu pune tu timbre ca nu vei sti de ce valoare si risti sa-ti vina inapoi cu "insuficient timbrat"

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro