Anelia3000

pagina de konkurent

Anelia3000 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

anelia3000 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de anelia3000

...era foarte frumoasa seara de ajun.Tin minte ca nu dormeam deloc in acea noapte, stateam la panda sa-l vad pe mos cand intra in camera langa pom si-mi lasa darurile.Ma duceam tipltil-tipltil din cand in cand la pragul usii sa vad daca a venit dupa care saream iar in pat si iar si iar.. bineinteles ca intr-un final adormeam si nu-l primdeam :))(eram micuta..pana la vreo 10 ani faceam asta)tot timpul i-mi ziceam:"las ca la anul nu mai adorm sigur si atunci am sa-l prind sa vedem ce mai face cam ma va vedea langa el.) ce sa zic era tare fumos ...sau cand ii scriam srisoare si mai ca la preot ma spovedeam acolo tot ce facusem ii ziceam cu promisiuni ca nu le voi mai face.
la 17/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
ma enerveaza lumea din timpuri aste in care am ajuns sa traim... cand nu se mai tine cont de bun simt, de ce stii sa faci cu adevara si de multe altele... ma enervez cand vad ca avem oanei, copii buni si nu -i ia nimeni in sema!
la 14/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
pai nu stiu sigur ce o sa cumpar dar, ma gandesc la ceav ce ramane amintire o vaza-pt mama, ceva .. un breloc- pt tata.. sau eventual ceva din argint in funcite de bani :(
la 11/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului