WinnerWinnerChickenDinner

pagina de konkurent

WinnerWinnerChickenDinner are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

WinnerWinnerChickenDinner nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de WinnerWinnerChickenDinner

Uite o explicatie cat se poate de logica. Tu cand cumperi produsul de la carrefour si iti da bonul ai , data , ora , minutul si secunda inscrisa pe bon cu numarul bonului. Toate informatiile astea sunt pe bonul tau si inregistrate in sistemul de la magazinul x al carrefourului. In concurs daca ei vad ca e o neconcordanta intre data bonului pe care tu l-ai introdus si bonul fizic....ei suna la magazinul x al carrefourului de unde a fost cumparat produsul pentru a verifica dacabonul tau e REAL. TU IL AI FIZIC, POTI FACE DOVADA FIZICA IAR MAGAZINUL X AL CARREFOURULUI AU SI EI INREGISTRATE ACELEASI DATE DE PE BONUL TAU. Pe ei oricum nu-i intereseaza data bonului ...ci sa fie real bonul.
la 15/11/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
4.4 Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica eligibilitatea documentului fiscal DIRECT IN MAGAZINUL CARE A EMIS DOCUMENTUL FISCAL, fara implicarea directa a Participantului potential castigator. Deci ei oricum verifica daca tu ai cumparat produsul din magazinul x din judetul si orasul y. Daca tu ai bonul fizic, iar eroare e existenta in sistem .... ce vrei sa faca? Pe ei asta ii intereseaza...ca tu sa fi cumparat produsul....ca daia e campania.
la 15/11/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Maratescu...mai omule, gandestete in felul urmator. Ei stiu ca e o problema in sistem. Mai mult ca sigur ca li s-a intamplat mai multor persoane. Tu si cand suni la numarul ala de telefon, ei nu au cum sa te inregistreze tot ziua aia cand ti-a dat eroare pentru ca sistemul nu te mai lasa nici pe tine si nici pe ei sa inregistreze in baza de date un alt bon cu ziua aia. Pentru ca e blocat campul ala. Fi atent, eroare nu ti-o da la data bonului , ci la numarul bonului corelat cu data bonului. Bun deci ai asa: campurile cu numele, prenumele numarul de telefon, adresa de mail , data bonului si numarul bonului. Cand incepi sa inregistrezi mai multe bonuri numele, prenumele, numarul de telefon , adresa de email nu se mai schimba ... ci doar data bonurilor si numarul bonurilor. Deci putem spune spune ca ai numele si 30 bonuri inregistrate. Ei cand extrag castigatorul extrag numarul bonului si data bonului care a fost inregistrata in sistem. Care apartine unui nume, prenume, adresa de mail si numar de telefon. AVAND IN VEDERE CA NUMARUL DE BON CU DATA BONULUI PE CARE TU O INTRODUCI IN SISTEM E UNICA SI NU POATE FI FOLOSITA IN ACEEASI ZI DE O ALTA PERSOANA...SE CORELEAZA AUTOMAT CU NUMELE PERSOANEI. Daca esti extras ca si castigator ei iti cer copia dupa bon ca sa verifice daca tu esti detinatorul de bon ca sa faci evidenta cumpararii produsului. Atat. Pentru ca ei oricum stiu de eroarea de sistem care apare si oricum ti-am si explict ca NU AU NICI EI CUM SA TE INTRODUCA IN BAZA AIA DE DATE PENTRU CA DACA TIE TI-A DAT EROARE EXPLICATIA ESTE CA ACEL CAMP A FOST OCUPAT...DECI NU AU CUM SA INTRODUCA FIZIC DATELE. SI TI LE PUN CU O ALTA DATA.
la 15/11/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Maratescu Bun tu ai citit tot mesajul pe care l-am scris sau doar o parte? La sfarsitu comentariului am si scris ca poate suna la numarul respectiv afisat. Deci intamplandu-se astfel de situatii EI STIU CA E O PROBLEMA CU SISTEMUL DE INREGISTRARE. Pe ei nu-i intereseaza neaparat data respectiva a bonului avand in vedere ca iti da o eroare. Ci ii intereseaza bonul fizic, daca tu ai cumparat produsul si ai cum sa dovedesti asta. Pe langa asta o baza de date functioneaza in felul urmator: ai 5 campuri si le completezi, si se inregistreaza in campurile pe care sistemul lor le are. Acum daca da aceea eroare .....tu sunand la numarul respectiv si trimitandu-le bonul ei cum crezi ca te inregistreaza? Tot in aceeasi zi? Ca nu au cum nici ei sa forteze sistemul ca doar un alt bon a fost inregistrat in ziua respectiva...deci ce vor face si ei va fi acelasi lucru, te inregistreaza in ziua urmatoare ca sa poti fi integrat in baza aia de date. Altfel nu merge, nu au cum. Nu e campul in ziua respectiva pentru inca un bon...ce faci introduci 2 bonuri identice in campul cu ziua de 14 ? Nu merge. Cum am zis , la fel vor face si cei la care suni...te vor introduce cu o data urmatoare.
la 15/11/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
@33 Nu's neseriosi. Trebuie sa intelegi tu cum functioneaza o baza de date si cum se inregistreaza in sistemul lor. Deci situatia e in felul urmator: avand in vedere ca sunt nenumarate case de marcat si nenumarate carrefouri e posibil ca in momentul in care tu cumperi produsul x numarul de bon sa fie generat si la o alta casa de marcat din tara unde altcineva a cumparat o punga de dorritos si a primit acelasi numar de bon. Sau a doua varianta o persoana "tampita" se apuca si inscrie coduri pe care nu le are fizic, adica nu are bonul dar inscrie degeaba numere de bonuri care ii vin in minte si e posibil sa fi inscris un numar de bon identic cu cel pe care il ai tu pe bon. In ambele situatii sistemul respectiv e la fel ca un tabel in excel si recunoaste numarul de bon...daca el a fost deja introdus nu mai lasa pe nimeni altcineva sa il introduca din nou. Cine ar face o chestie de genul asta e prost pentru ca desi reuseste sa inscrie numarul de bon neavand fizic bonul daca va fi castigator ..va fi descalificat pentru c nu are bonul fizic. Solutia...fa o captura de ecran a mesajului primit "bonul a fost deja introdus" si introdu tu din nou bonul cu data urmatoare a bonului adica l-ai cumparat azi pe data de 14...introdu-l cu data de 15 iar daca vei fi castigator ai cum sa explici de ce nu l-ai putut introduce cu data de 14. Si binenteles poti suna maine adica pe data de 15 la numarul de telefon care iti apare in mesaj si sa le explici situatia.
la 14/11/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Contele si restul asa e...este tepe multe fratilor....cum dai de-o groapa pe strada gata teapa. Hai strigati in gura mare...patidul pcr ne-a furat...sau aici sunt banii dumneavoastra...sau coruptieeee huaaaaaa...sau floricica dansatoarea...paceeeeeeeee. Bai pe bune toate's tepe mah? Bah daca vreunul dintre voi v-a castigat la un anumit moment dat va schimbati parerea si veniti aici pe forum sa spuneti ...Bah am gresit, am fost prost si am considerat alte lucruri.!? O sa se faca chestia asta ? Atunci dati inainte cu tepe , cu premiile sunt date pe sub mana, pe sub masa, ca o sa castige ai lor...ai cui? care ai lor....!? Habar nu au oamenii....s-a terminat cu astfel de "tepe" prin Romania. O masina un laptop? Asta-i teapa? Hahaha Tepe acum in 2022 sunt de ordinul milioanelor de euro daca chiar ne gandim la tepe. Gen 1 milion -10 milioane de euro ...aia teapa. Isi mai bate cineva capul sa de'a vreo teapa cu un laptop un telefon o masina acum? Pai exista social media.... imediat ii bubuie oamenii pe site-uri...Hai sa fim seriosi.
la 12/11/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Bafta la castiguri. Vom vedea.
la 18/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Oamenii trebuie sa citeasca regulamentele concursurilor deoarece unele sunt putin mai intortocheate. De exemplu pentru acest concus. Ca si premii sunt 5 perechi de ochelari si un televizor. Daca o persoana castiga o pereche de ochelari nu mai are dreptul sa participe la extragerea pentru televizor. Sunt 6 perioade de inscrieri: 5 specifice pentru ochelari si o perioada specifica pentru televizor cu mentiune ca si cei care au participat la cele 5 extrageri anterioare si NU AU CASTIGAT sunt inclusi in extragerea pentru televizor. Cu alte cuvinte pentru participare te poti inscrie in fiecare saptamana in felul urmator: O data pe 10.10.2022 - 16.10.2022 si extragerea va fi intre 17.10.2022 -21.10.2022 A doua oara pe 17.10.2022 -23.10.2022 si extragerea va fi intre 24.l0.2022 -28.10,2022 A treia oara pe 24.10.2022 - 30.10.2022 si extragerea va fi intre 31.l0.2022 -04.11.2022 A patra oara pe 31.10.2022 - 6.11.2022 si extragerea va fi intre 7.11.2022 - 11.11.2022 A cincea oara pe 7.11.2022 - 13.11.2022 si extragerea va fi intre 14.11.2022 - 18.11.2022 Si ultima inscriere speciala pentru televizor va fi intre 14.11.2022 -20.11.2022 si extragerea va fi intre 21.11.2022 -25.11.2022 Daca castigi o pereche de ochelari nu mai poti participa la inscrierea pentru televizor. Nu este necesar sa te inscrii in fiecare saptamana pentru a avea o sansa la tragerea pentru televizor, ci doar o singura data. In cazul in care esti interesat de ochelari bine ar fi sa te inscrii in fiecare saptamana aferenta extragerii pentru a avea in total 5 sanse sau cate o sansa pentru fiecare pereche de ochelari. Daca participi la a doua extragere de exemplu pentru ochelari si nu castigi ochelarii esti luat in considerare pentru televizor. Ultima extragere, adica cea de a sasea este strict pentru televizor. Dar la aceasta extragere vor fi luati in calcul DOAR CEI CARE NU AU CASTIGAT OCHELARI LA EXTRAGERILE ANTERIOARE + cei inscrisi in perioada 14.11.2022 -20.11.2022
la 18/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nu stiu despre ce vorbesti eu sunt fratele geaman al lui WinnerWinnerChickenDinner . Intr-un univers paralel poate ca as fi inviat dar situatia e alta. Si nu, nu's nervos doar ca stupiditatea e cam enervanta. Poate ne auzim de Craciun ce zici? Hahaha
la 17/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu cred ca tu incerci sa faci niste glume care nu prea iti ies. Ai doua comentari pe site-ul asta si ambele sunt referitoare la faptul ca nu te poti inscrie. Tu crezi ca sunt 100.000 de softuri pentru 100.000 de concursuri? E acelasi soft folosit de toate companiile care organizeaza concursuri. Deci daca nu merge din prima, mai fa alte poze a bonului pe o alta suprafata si intr-un cadru cu lumina suficienta. Si vezi ca ai doua posibilitati de a trimite bonul ori prin formular ori prin numarul ala de whatsapp. Deci mai incearca facand o alta poza....nu e complicat.
la 17/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pai da ce nu seve informatia in regulament? Oamenii nu citesc regulamentul? Participa asa in nestire? Lista Magazinelor Participante Auchan Bacau - Republicii, Nr. 181, Bacau, Bacau, 600303, Romania Auchan Baia Mare - Bd. Bucuresti, nr. 144, Baia Mare, Maramures, 430013, Romania Auchan Coresi Brasov - Str. Zaharia Stancu nr. 1, Brașov, Romania Auchan City Brasov - Sos Cristianului, nr. 5, Brasov, Brasov, 500053, Romania Auchan Drumul Taberei - Str. Brasov, nr. 25, Bucuresti (Sector 6), 061449, Romania Auchan Militari - Bld. luliu Maniu, nr. 546-560, Bucuresti (Sector 6), 061129, Romania Auchan Vitan - Calea Vitan, nr. 236, Bucuresti (Sector 3), 031301, Romania Auchan Berceni - Str. Dealul Bisericii, nr. 67-109, Bucuresti (Sector 4), 042157, Romania Auchan Cotroceni - Strada Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti (Sector 6), 061341, Romania Auchan Crangasi - Bd. Constructorilor, nr. 16A, Bucuresti (Sector 6), 060511, Romania Auchan Pallady - Bd. Theodor Pallady, nr. 51, Bucuresti (Sector 8), 032Z58, Romania Auchan Titan - Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 33A, Bucuresti (Sector 3), 032455, Romania Auchan Cluj Iris - Bd. Muncii, nr. 1-15, Cluj-Napoca, Cluj, 400641, Romania Auchan Cluj lulius - Str. Alexandru Vaida Voievod, nr 53B, Cluj-Napoca, Cluj, 400436, Romania Auchan Constanta Vivo - Bd Aurel Vlaicu, nr 220, Constanta, Constanta, 900380, Romania Auchan Constanta City - Sos. Mangaliei, nr. 195A, Constanta, Constanta, 900082, Romania Auchan Craiova - Calea Bucuresti, nr 80, Craiova, Dolj, 200440, Romania Auchan Craiova - Craiovita, Calea Severinului, nr 5A, Craiova, Dolj, 330182, Romania Auchan Galati - Bd. Galati, Nr 3A, Galati, Galati, 800654, Romania Auchan lasi - Str Palas, nr 5C, lasi, lasi, 700051, Romania Auchan Oradea - Str. Ogorului, nr. 171, Oradea, Bihor, 410554, Romania Auchan Pitesti Bradu - DN 65 B, nr F4, Geamana, Arges, 117141, Romania Auchan Pitesti Gavana - Str. Dobrogeanu Gherea, nr. 1, Pitesti, Arges, 110104, Romania Auchan Ploiesti - Comuna Blejoi, nr1200, Blejoi, Prahova, Romania Auchan Satu Mare - Drumul Careiului, nr 77-79, Satu Mare, Satu Mare, 440187, Romania Auchan Sibiu - Shopping City Sibiu, DN1, km 306, Selimbar, Sibiu, 557260, Romania Auchan Suceava - Calea Unirii, nr 22, Suceava, Suceava, 720018, Romania Auchan Targu Mures - Str. Gheorghe Doja, nr. 243, Targu Mures, Mures, 540228, Romania Auchan Tg Mures City - Bd. 1 Decembrie 1918, nr 291, Targu Mures, Mures, 540510, Romania Auchan Timisoara Mall - Str Demetriade, nr 1, Timisoara, Timis, 300088, Romania Auchan Timisoara Nord - Calea Aradului, nr. 56, Timisoara, Timis, 300291, Romania Auchan Timisoara Sud - Calea Sagului, nr. 223, Giroc, Timis, 307220, Romania Auchan Deva - Calea Zarandului 87, Deva, 330182, România
la 13/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Sau uite aici ca sa fie si mai usor sa nu cumva sa trebuiasca sa intrii pe 4 site-uri. becks.ro/beginnings/lista-castigatori
la 13/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
@ganeadanut Cum adica nu vezi castigatorii ? Iti trebuie cumva vreo lupa? Concursul s-a terminat de mult. Ia cauta pe site-urile astea vezi ceva!? becks.ro/beginnings/carrefour becks.ro/beginnings/penny becks.ro/beginnings/cora becks.ro/beginnings/kaufland
la 13/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pentru @cti si altii frate tot observ oameni negativisti pe site-ul asta. Pai hai ca-ti mai spun eu ceva ti-ai mai pierdut inca vreo 5 minute ca sa scrii comentariul ala. Daca tot nu te intereseaza concursurile astea de ce mai si postezi...ca doar zici ca-ti mai pierzi si timpul tau pretios. Pai tu singur te apuci sa scrii pierzand timp...nu e ironic si absurd?!? Pana mea...nu te obliga nimeni si participi sau sa cauti concursuri...eu observ ca singur te bagi in "rahat" pierzandu-ti timpul fiind constient de treaba asta...nu e ironic.
la 13/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Da nu e mare lucru daca te descurci in astfel de jocuri. Cam 1-2 ore...maxim 3 ore. Cauta multe sticle goale si recicleaza-le, in felul asta iti urca nivelul mai repede. Deja cand ajungi termini a patra misiune ai cam ajuns la nivelul 5.
la 13/10/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Lasa ca esti tu mai destept ca toti. Se vede de la o posta. Tine-o tot asa.
la 26/04/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Esti chior cristimo? Nu stii sa cauti? kinder com/ro/sites/kinder_ro/files/2022-03/castigatori-campanie-kinder-maxi.pdf
la 26/04/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu tind sa cred ca oamenii astia care publica comentarii pe aici nu prea au ce face. Uite hai sa-ti explic eu cum inteleg aceasta campanie: cei care organizeaza campania au un anumit buget si s-au gandit sa-l foloseasca in felul asta. 76 de zile x 5000 de lei = 380.000 lei adica 76k de euro plus premiul cel mare de 10k de euro 86k total Ce vroiai? Sa-i imparta la 150 de zile? Adica sa fie 2500de lei pe zi? Sau sa fie campanie de 76 de zile si stop? Pai iti spun eu de ce nu vor asa: pentru ca ei trebuie sa-si recupereze o parte din bani pentru "bugetul" asta al campaniei. Intotdeauna se intampla asa: 90% dintre cei care participa pentru o campanie sunt si cei care pierd, iar 10% castiga. Care-i problema aici? Mai informeaza-te putin.
la 05/04/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
@konkuser120244 Ceva nu se leaga la tine in cap. Cititi ma regulamentul. exclusiv în perioada 01.04.2022 – 15.06.2022 Sunt 76 de zile, 76 de premii. Iar campania tine pana pe data de 31.08.2022 adica premiul cel mare se ofera la sfarsitul campaniei. Adica participi pentru cele 76 de premii zilnice pana pe data de 15.06.2022 iar pe urma poti participa in continuare pentru premiul cel mare. Duhhhhhhhhhhh Romana asta e greu de inteles.
la 04/04/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
LoooL, eu zic sa-i contactati pe toti pe care-i cheama Mehedintu. Numarul aproximativ de oameni cu acest nume de familie ce traiesc in Romania: 874 Sau dati niste telefoane la cei care fac recensamantul. Vai de capul vostru.
la 31/03/2022
urmareste discutia in pagina concursului