Vyly

pagina de konkurent

Vyly are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

vyly nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera

Ce premii a castigat

bani cash & vouchere

Ce tipuri de concursuri prefera

Ultimele comentarii postate de vyly

D-na,nu mai faceti pe sfanta,ca doar va stiu atat de multe persoane ce fel de om sunteti cu adevarat ! Pe konkurs vreti sa pareti buna , dar stiti bine ca nu sunteti nici pe departe ce spuneti !! Nu va judec eu si nici ceilalti ptr ca noi nu avem puterea asta; stiti cine e Judecatorul Suprem,dar va dau un sfat- cand El iti da o palma,revizuieste-ti totalmente modul de a fi, comportamentul fata de aproapele tau, modul de a privii viata,sufetul ca sa nu existe si o a doua palma, pentru ca fara cauza nu exista efect ! inchei discutia in ideea ca veti medita la cele de mai sus,spre mantuirea dvs ! toate cele bune !!
la 10/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
referitor la adealex cred ca la concursul cu premiul Dormeo te referi;sincer,mie nu mi-a placut piesa "regizata" de Dinulescu-la varsta ei e regizor doar in vise ;poate numai daca e ruda cu renumita actrita si se inspira de la dansa ! Nu mai pun la socoteala faptul ca a facut-o de ras si pe soacra ei, d-na Primar !! Stiu din surse sigure ca adealex are o stare materiala mai mult decat buna si sincer, nu o inteleg de ce nu da sansa sa castige care sunt mai prejos din ac pct de vedere ! Cu toate ca adealex e trisoare veterena , are o bila alba pentru ca "isi tine gura" in sensul ca nu se ia de alti trisori chiar daca e depasita de acestia ! Referitor la cazul Bizadea- daca iti sunt aduse zeci de probe ca aceasta fraudeaza la majoritatea concursurilor, e problema ta ca nu vrei sa vezi adevarul ! La maggi a castigat prin frauda,la cuculand si alte n concursuri gen votare ! In intreaga ei activitate de concurso-woman nu cred ca a castigat mai mult de 5 concursuri datorita norocului !!!!!
la 01/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ramona13, nu stiu care este interesul tau de tot o tii una si buna cum ca d-na carmita e Sfanta Filofteia in persoana, se vede treaba ca nu o cunosti !!! mai mult de 90% din lista de messenger stiu ca aceasta d-na e o mare trishoare ! de ce crezi ca ii place site-ul de socializare feisbuchi?! pt ca de acolo au curs nenumarate premii atat in ograda ei, cat si a prietenilor cu care se ajuta , adica vladucu emil, colceag mirela, panait elena, kawadri camelia Nici Tulceanu nu e mai prejos , si ea fiind mare amatoare de frauda, insa d-na Bizadea nu o vrea in gasca ei si invidia o roade rau pe jurnalista care are mari lacune in arta scrisului ! Ramona13 ,te asigur ca te arzi foarte tare ,bagand mana in foc pentru martira facebook-ului :)) pe konkurs vorbeste precum Maica Filofteia, dar pe feisbuchi precum d-l acela cu cornite :(( iti poti imagina ca a fost capabila sa blesteme copii unei adversare la un concurs (care e si consateana ei) ?!!! Aceasta d-na reprezinta intruchiparea raului, a falsului,a invidiei ! Tulceanu pentru un amarat de premiu face reclamatie si la politie iar Bizadea e cu blestemele ! ramona13,cerceteaza si imi vei da dreptate !!!!!!
la 01/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
eu nu reusesc sa imi inscriu poza, imi ramane formularul :( ce ma sfatuiti?
la 19/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
nu ne spui si ce ti s-a luat? daca tot ne doresti asta, macar sa stim !
la 11/04/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
munca ta ar trebui apreciata si cei care intra pe site-ul tau sa te respecte pentru ca la tine concursurile apar mereu "proaspete"; cum romanul e invatat sa-i vina totul pe de-a gata, nu are bunul simt sa multumeasca macar, ci incepe sa te sape pe la spate ! Acel krystayana84,barbatul care se crede femeie , e de o invidie iesita din comun; ar vrea sa castige doar el !
la 11/04/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Rezultate finale, in urma verificarii detaliate a voturilor: Conform ultimei verificari a voturilor, rezultatele finale sunt: * Locul I: Adelina Dinulescu (#5), 675 voturi * Locul II: Elena Alecu (#58), 649 voturi * Locul III: Raluca Ilie (#102), 494 voturi Ce verificari au facut cand 1 loc l-a castigat una dintre cele mai mari trisoare a concursurilor cu votare, care sfideaza orice regulament si regula de bun-simt ?!! La fashionup.ro au schimbat regulamentul din cauza ei si a mai multora ca ea care se autovotau cu Ip dinamic non-stop, chiar si noaptea !! Rusineeee!!!! Se premaiaza furtul !
la 22/12/2009
urmareste discutia in pagina concursului