Nconkurs

pagina de konkurent

Nconkurs are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

nconkurs nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de nconkurs

Eu nu ma mir... am vreo 5 concursuri la care am participat și de 3luni...... nimiccccc. Cele de la COLGATE de exemplu, erau multe premii.... poate nu știu eu??!!? La bere vreo 3 unde sunt mii de premii dar apar 5 castigatori... Mai nou fac la bere concursuri și nu poți baga bonul(zice ca l-ai înregistrat dar nu este asa). Urla un nene la telefon aiurea, ți se blochează numărul când faci inscrierea,nu mai respecta nici regulamentele (scriu vauchere electronice premiu și am auzit ca au obligat la o data fixa și subbbb ce scriau ca valoare în regulament, vezi PERONI din vara).Eu nu mai bag decât la ce știu ca sunt serioși.
la 27/10/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Și eu am participat,chiar mult... nimic!
la 27/10/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Și eu am primit 2 mesaje... am trimis și mail la Nestle.... și eu sunt indignat ca interpretează regulamentul... chiar nu este nimeni care sa ii atragă atenția?? Stipulează niste lucruri care nici nu sunt scrise în regulament. Jignitor.. cu mare părere de rău o spun!!
la 09/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
HAHAHAHA.... Draga Vali nu esti singurul care gandeste asa,am crezut ca eu am probleme dar se pare ca nu este asa. A organizat concursul DANONE ,o idee geniala cu niste farfurii minunate,foarte,foarte creativ...l-a intors pe toate partile si a validat numai aiurea.....in idea lui ca facut dreptate. Eu am sunat la nestle pt ca mi a trimis 2 mesaje de felicitari ...apoi m-a invalidat cu unul cu ca nu am voie doua premii(parca eu am trimis mesajele)....ei ce sa faca?? Mai am prieteni care la fel au patit......tonul lui la telefon este horrorrr.....Eu nu mai particip niciodata unde Syscom...e un avalgammmmm mereuu de prost gust,pacat ca sunt client fidel nescafe de asta chiar imi pare tare rau ca am participat pe bune!!
la 09/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului