Micanarcisa

pagina de konkurent

Micanarcisa are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

micanarcisa nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de micanarcisa

pai daca nu stii de ce te bagi in seama...DA forumul meu e EXCEPTIA...nu fura nimeni...ori nu ai citit ca nu e domeniul lui tata?...e domeniu gratuit si suntem administrati de altii...pe care nici nu ii cunosc...si nici macar nu avem sute de voturi la concursuri...ci numa cateva zeci 30-50 adica exact fetele care suntem acolo mai des...si nu fura nimeni la ce sa te informez frumos cand tu ma acuzi de furt fara sa stii absolut nimic...vezi-ti de treaba ta si nu iti mai da cu parerea daca nu stii... ai pretentia sa ma port frumos cu voi, cand voi comentati aiurea in tramvai si fara temei macar.... va astept pe forum sa vedem cat e de corect sau nu...desi ma indoiesc ca va intereseaza corectitudinea ...ci numai a comenta asa din lipsa de ocupatie...tipic romanesc
la 28/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
ba din contra sunt foarte corecta si imi apar forumul de vulturi...nici nu ai vazut despre ce e vorba si te-ai gasit ca comentezi.
la 28/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
draga pescarus...si ce sistem de departajare ai propune tu?...bat pariu ca un juriu format din membrii "vechi" ai forumului asa?...cu note nu?...hahahaha...patetic...asta da sistem "pe dreptate"
la 28/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
myky22 daca machiesti este incorect spune cat de corect este cuvantul "beutura"? ...poate intrebi userul aloha caci vad ca nu prea aveti servici :)))
la 28/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
1. Titlul este o gluma...daca ai fi membru in comunitate ai intelege acest titlu...daca nu esti membru comentezi degeaba doar ca sa te afli in treaba 2. sistemul de vot este bine pus la punct si nu voteaza decat userii forumului pentru a nu se folosi ip dinamic. Votul nu se poate manipula pentru ca este domeniu gratuit si deci este coordonat de altcineva si nu de administratorii forumului. 3. Nu castiga aceleasi persoane absolut deloc. Daca ai fi membru pe forumul roz ai observa ca de fiecare data sunt alti castigatori la concursurile noastre. Cum nu esti membru scoti vorbele din gura de pomana tot ca sa te afli in treaba. 4. Ce numar infinit de voturi ai vazut pr forumul nostru la concursuri?...Poate iti trebuie atunci ochelari caci niciodata nu am avut mii de voturi la concursuri ...nici macar sute de voturi...ci doar 30-50 de voturi maxim... Dar ce sa faca romanul invidios si fara treaba...mai baga un comentariu inutil.
la 28/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului