InfoTurism

pagina de konkurent

InfoTurism are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

infoTurism nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de infoTurism

Faceti afirmatii mincinoase la adresa Infoturism. Infoturism v-a trimis ieri un e-mail de pe adresa suport@infoturism.ro in care va spunea ca nu ati participat la concurs pe data de 7 aprilie. De asemenea in fiecare weekend este afisat clasamentul concursului.Daca ar fi ceva aranjat nu ar mai fi aproape 1000 de participanti cu punctaj maxim pana in prezent.Dar optiunea de a participa la concurs este a fiecaruia. Participarea la concurs nu este obligatorie.
la 22/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Premiul concursului infoTurism.ro din perioada 26.01.2009 - 13.02.2009 este pentru doua persoane.
la 29/01/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
andra19, trimite-ne pe adresa de email numele si prenumele cu care te-ai inregistrat pe infoTurism.ro pentru a verifica in baza noastra de date ce s-a intamplat cu punctele tale.
la 08/08/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Punctajul sesizat se datoreaza unei erori tehnice care a fost remediata, participantilor la alte editii precedente ale concursului adaugandu-li-se cele 5 puncte bonus. Va multumim pentru interesul acordat concursului. Pentru alte sugestii, comentariile sau sesizari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la suport@infoturism.ro sau contact@infoturism.ro
la 07/08/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Multumim pentru aprecieri si va uram mult succes la concurs! Cat despre intrebarea Dvs., va pot spune ca punctajul se poate acumula astfel: - 3 puncte daca se raspunde corect din prima incercare; - 2 puncte daca se raspunde corect din a doua incercare; - 5 puncte din oficiu pentru participarea zilnica la concurs; - 5 puncte bonus (o singura data la inceperea concursului) pentru toti cei care au mai participat si alta data la concursurile organizate de infoTurism.ro. Alte informatii: Clasamentul este actualizat o data la o ora. Castigatorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorti din participantii care vor acumula cel mai mare punctaj, chiar daca numarul lor depaseste 100 si va fi afisat pe site pe 25 august 2008. Pentru alte intrebari, sesizari sau sugestii, ne puteti scrie si pe adresa de email suport@infoturism.ro.
la 06/08/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Va multumim pentru aprecierea Dvs. Echipa infoTurism.ro
la 25/07/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Draga Paula, Ai toate sansele sa castigi un sejur de 8 zile in Grecia - Zakynthos. Aici http://www.infoturism.ro/concurs/gasesti toate detaliile de care ai nevoie. Mariana
la 22/07/2008
urmareste discutia in pagina concursului