Emilpaduraru

pagina de konkurent

Emilpaduraru are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

emilpaduraru nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de emilpaduraru

Am luat și eu 2 pungi azi... nu am fost atent și aveau ambele același cod,păcat ca nu pot atașa poza. Zic sa citesc regulamentul și ce vad.... organizat de SYSCOM. Pai pentru mine e clar și va sfătuiesc din toată inima și pe voi.... fugiți fratilorrrr!!!! Cele mai fakeuri concursuri de ăștia sunt organizate! Vedeți Nescafe și altele!!
la 18/06/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Mai este unul la o bere..... bai tataaaa, m-am uitat pe lista câștigătorilor și jur ca n-am auzit în viata mea de localitățile alea,n-a fost mai nimeni dintr-un oraș mai mare...și niște nume.... pffff.... eu zic fake.... îl urmăresc pe asta în desfășurare sa vad dca lista se repeta....scriu la toate ... măcar sa nu mai spere omul de rand....voi cauta și persoane măcar sa vad dc mai trăiesc sau dacă exista măcar.
la 14/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
fake concurs.... bugetar?? pt bonuri trebuie bani..... mulți în acest caz.....
la 14/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ba poti(îți șterge ție, ție, ție participările și gataaa!!) Fără sa știi chiar. Au ieșit vorbe și de data asta a anunțat ca te șterge.....data trecuta NU..... ha ha!! Uite-te la nescafe ca te limita de la început la un premiu sa nu bagi multe bonuri ca oricum nu mai ai voie altceva... măcar ca era unul din fiecare, tine și 2luni și oricum ești șters... găsim orice motiv, clar premiul asigurat!!! Felicitări, ați câștigat marele premiu!!! Vaiiiiii, ce '' surpriza''!!! Fake, fake, fake. II prostesc pe cei de la Nestle sa sponsorizeze... gattaaaa. Relaxeaza-te Adriannn... eu m-am resemnat. Ideea e ca sunt și concursuri bune și bine organizate, unde e o placere sa participi, te și felicita pt premiu. Ăștia parca regreta rauuu ca ți l dau. Pana la urma tu faci vânzare și meriți premiul, nu ți-l da nimeni altfel. Și de asta se și fac pt promovare produse, pt creșterea vânzării.... în magazine sunt și pe loc oferite premii. Ăștia asa fac cu toate concursurile pe care ei le organizează, o cocina! E următorul în desfășurare.... voi fi foarte atent de data aceasta... sper sa scrieți.
la 14/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Concurso.... pffff...varza, mi-e și jenă de atâtea aberații!
la 14/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Puteti sa va simtiti k toti care sunteti parerea mea luati peste picior....eu unul ,client nescafe care am cumparat produse si am bonuri(platite) ma simt de-a dreptul jignittt de atitudinea care a luat-o acest concurs.Si eu am primit mesaj sa trimit bonul 9 ca altfel .....imi sterge inscrierile.Pe bune???????NEneaaaa......uuuuuu.......chiar pe bune????Eu am bagat in loc de 19 ...9....mea culpa....ta tu ce vrei?????? Eu unul voi scrie la Nestle si voi cere anularea concursului pt ca este deja jaf pe fata si nesimtire cat cuprinde!!!!!!Sfatul meu este sa nu trimiteti niciun bon niciunul...sa vedem ce face....ce inseamna asta???Dar noi ce suntem??Suntem AIAAAA care va luam produsele din magazine si va facem vanzare......ce inseamna asta??Cer anularea concursului sub motiv de frauda din partea organizatorului,suspiciune de inselaciune si incercarea favorizarii unor persoane in detrimentul altora,hartuirea clientului si neobiectivitate de la inceputul concursului din partea celui care organizeaza...si cred ca mai sunt si alte pareri care ma vor sustine...chiarrr nuuu estee posibilll!!!! Este sub limita bunului simt!!!Daca aveam 30 bonuri de trimis,si castigasem de 7 ori un concurs care CLARRR nu se putea lua asa usor(vezi cola) spuneam....dar care e motivul hartuirii mele????1bon .....helooooooooo!!!!!Chiar nu se sesizeaza nimeni ????Normal e sa stearga participarile care nu ii convin dar nu sa va scoata de tot din concurs,ma simt luat rauuuu de fraierrrr
la 10/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului