Concurso

pagina de konkurent

Concurso are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

concurso nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de concurso

Unii participanti sunt fraudatori de meserie, introducand bonuri false si nevalide in concurs ca sa isi mareasca sansele si in cazul in care castiga se scuza ca au gresit cand au introdus si cei ce organizeaza promotia in loc sa ii invalideze pentru ca fraudeaza si nu au respectat regulamentul si nu au introdus bonuri valide le accepta scuzele si ii valideaza. Sunt si pe aici comentarii cu unii care au introdus bonuri false si tot ei se dau victime cand organizatorul le cere sa faca dovada bonurilor introduse daca nu ii elimina din concurs conform regulamentului, pentru frauda.
la 10/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nu e vina lor ca hipermarketurile au facut stocuri de marfa mari si nu au vandut marfa veche si astfel nu cumpara marfa noua care e cu ambalajul promotional de Paste.
la 10/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Foarte bine fac, e normal sa va elimine din concurs din moment ce incercati fraudarea acestuia introducand bonuri fiscale false si nevalide ca apoi tot voi sa va dati victime. Felicitari ca se respecta regulamentul unde scrie clar ca atata timp cat introduceti date false trebuie sa fiti eliminati. Asta este, data viitoare poate nu mai incercati sa fraudati si respectati regulamentul si introduceti doar bonuri valide.
la 10/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului