Premii_fictive_pentru_Romania

pagina de konkurent

Premii_fictive_pentru_Romania are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Premii_fictive_pentru_Romania nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Premii_fictive_pentru_Romania

Din pacate, multe dintre paginile de pe facebook organizeaza concursuri fictive cu scopul de a-si atrage un numar cat mai mare de "fani". Intamplator, am avut ocazia sa aflu ca administratorii acestei pagini detin "conturi de rezerva" cu care participa la concursurile sponsorizate de alte pagini si care, ca prin minune, ajung sa fie si castigatoare (dovezile le gasiti urmand acest link ttps://www.facebook.com/pages/Premii-fictive-pentru-Romania/375476489189501?fref=ts , nu uitati sa puneti un "h" in fata linkului). Din punctul meu de vedere, exista sanse poate de peste 99,99% ca individul din spatele acestei pagini sa fie acelasi care se afla si in spatele paginii "premii reale pentru Romania" (intrati pe link-ul de mai sus sa vedeti cum isi lua propria lui aparare de pe mai multe conturi cand am scris asa ceva despre el pe facebook). Daca nu prea aveti timp sa va uitati peste tot continutul paginii, aruncati macar o privire aici ttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=380178062052677&set=pb.375476489189501.-2207520000.1353355551&type=3&theater (nu uitati de "h"-ul din fata) sa vedeti daca am sau nu dreptate in privinta respectivelor pagini. Sfatul meu ar fi sa denuntati pagina pt. frauda. Va garantez ca, la fel ca pe pagina "premii reale pt. Romania" o sa apara si aici un castigator, dar nu dintre voi. Oare cati dintre cei care au participat la "concursuri" pe pagini i a caror denumire intra si "premii reale" au urmarit paginile si dupa incheierea concursurilor ca sa vada daca respectivii si-au primit premiile (in cazul in care nu sunt tot organizatorii sau prietenii acestora) sau daca mai pot posta comentarii dupa perioada in care ar trebui sa intre in posesia premiilor? In unele cazuri, sunt afisati castigatori si dintre participantii pe care respectivii nu ii cunosc tocmai pt ca se bazeaza ca dupa o anumita perioada nu ii mai verifica nimeni. Pe facebook, din cate am observat, in momentul in care banezi o persoana, ii dispar toate comentariile postate.
la 19/11/2012
urmareste discutia in pagina concursului
 
Intrati pe pagina mea, daca vreti sa vedeti o posibila legatura intre paginile "trecut si prezent" si "premii reale pt. Romania" si o posibila legatura "de sange" intre cei care au postat amenintari la adresa mea.
la 02/09/2012
urmareste discutia in pagina concursului
 
Inainte de a va da cu parerea, nu credeti ca ar fi mai interesant sa aruncati o privire peste pagina si sa vedeti la cate dintre tepele prezentate acolo ati participat si voi? Dupa cum am scris astazi si pe pagina, premiile oferite de mine la acest concurs valoreaza aprox. 60 Ron, vi se pare chiar atat de mult? :)) Nu pot obliga pe nimeni sa creada adevarul, fiecare crede ce vrea. Nu conteaza daca participati sau nu la concurs, sau daca dati like sa share paginii, dar frumos ar fi din partea voastra ca atunci cand descoperiti un concurs fictiv sa publicati link-ul pe wall sa sa mi-l trimiteti prin mesaj privat (stiu ca multora le e frica sa posteze dupa ce au vazut ce amenintari am primit eu in ultimele zile). Octaviane, serios? Despre ce pagini vorbesti cand zici ca cei care ma cred isi vor lua teapa ca de pe celelalte pagini? Te referi cumva la paginile tale? Din cate vad, pe pagina mea si aici, ai postat comentarii numai la adresa paginii mele... Deci, despre ce alte pagini vorbesti? O sa public pe pagina mea despre ce vorbesti ;)
la 02/09/2012
urmareste discutia in pagina concursului