Mihai29

pagina de konkurent

Mihai29 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Mihai29 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Mihai29

Buna seara. Pe langa faptul ca numarul castigatorilor din sectiunea ,,Castigatori,, de pe site e mai mic decat numarul premiilor anuntate, nici urma de castigatorii celor doua autoturisme Skoda. Sa va mai spun ca desi campania s-a incheiat pe 31 decembrie 2020 si astazi 25 ianuarie 2021 inca te mai poti inscrie daca ai un bon fiscal care sa ateste achizitia a doua tuburi de chipsuri Pringles? Ce sa intelegem din toate astea? Cat de egale mai sunt sansele de castig intr-o astfel de situatie?
la 25/01/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Sugestie pentru organizatorii concursului! Gasiti o modalitate sa se poata inscrie participantii si on line, pe site. Eu spre exemplu care sunt pe cartela prepay nu o pot face prin sms deoarece primesc mesaj ca sms-ul implica alte costuri fata de un sms clasic, gratuit, si ca mine cred ca multi sunt in aceiasi situatie.
la 22/09/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cunosc fostele lor campanii, nu vreau sa le aduc deservicii, dar sunt lipsite de credibilitate. De ce? La nici una din ele nu am vazut/auzit numele vreunui castigator. Isi vor gasi, nu-mi fac probleme, vor avea inscrisi si in aceasta campanie oameni care sunt la prima incercare si nu cunosc situatie per ansamblu, dar pe mine unul m-au pierdut. Succes altora!
la 12/09/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Deci sa cumpar o combina frigorifica si pot castiga .... o combina frigorifica?!? Sa achizitionez o masina de spalat ca sa castig...o masina de spalat?!? Si tot asa :)) Pai imi transform casa in depozit de electrocasnice sau cum? Cel mai funny regulament ever! Jur! :))))
la 20/08/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Da-mi doamne vecini care sa nu mai bea Ciucas :(
la 01/05/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cum adica iti cumpara vecinii dozele fara cheita? Scuze, nu am inteles ce vrei sa spui, de asta te intreb. Ei recicleaza dozele sau cum? Si o alta intrebare si cu asta chiar inchei. Codurile introduse de tine dimineata au fost pe inceput de ora, nu stiu sa zic 09:04 sau pe final adica 09:50? mersi mult.
la 01/05/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Salut Ely si in primul rand felicitari pentru premiile castigate. Ce inseamna ,,coduri la greu,, cat de multe adica? Eu am bagat vreo 60 atat de la doze cat si de la sticle si din 60 de coduri nici macar un voucher. Tu cat de multe ai bagat ca sa stiu cand sa incep sa sper. Pe la ce ora imi recomanzi sa le introduc? Care spui tu din experienta ta de castigator(3premii) ca sunt momentele norocoase? Multumesc pentru raspunsuri. Sper sa ma molipsesc putin din bafta ta :)
la 30/04/2020
urmareste discutia in pagina concursului