Katan

pagina de konkurent

Katan are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Katan nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Katan

Englezule, voturile sunt pentru premiile saptamanale. Intrebarile si scorul este pentru premiul cel mare. Dar pe langa acela, mai exista premii saptamanale de la Hervis. Incarci poza, prietenii te voteaza, castigi premiul. Voturile nu afecteaza punctajul de la concursul pentru marele premiu. Pune si tu o poza haioasa pe site! Eu te votez!Succes!
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
După 5 saptămâni de concurs [...]participanţii care s-au calificat în finală vor putea fi vizualizaţi pe Site-ul Campaniei imediat ce prima fază a concursului cu întrebări s-a terminat. Aceştia vor fi contactaţi în decurs de 24 de ore prin email sau telefon pentru a fi anunţaţi cu privire la accederea în finală.
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ramona, din analizele studiului privind romanii care pleaca in vacanta la ski in Austria a rezultat faptul ca peste 83% dintre cei care merg la ski in Austria o fac cu masinile personale. Nu s-a asigurat transport pe simplul motiv ca din 10 prieteni, sigur 2 tot au o masina cu care sa se poata merge. Si in plus, nu cred ca ar fi confortabil pentru nimeni sa isi care cu ei skiurile prin tren cu schimb la Budapesta, Gyor si Viena. Marele premiu e o saptamana la ski in Austria, cazare si demipensiune. Fara transport.
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nou intradevar, dar nu ironic. Pentru a clarifica aceasta problema legata de Ski Fun, in articol 5 al regulamentului scrie: "În procesul de selecţie a finaliştilor se va ţine seama de ordinea clasării lor în functie de punctajul obţinut în urma celor 5 probe din traseu (iar dacă punctajul concurentului de pe locul 15 va fi acelaşi cu al altor concurenţi, toţi cei cu acelaşi punctaj vor intra în finală)." Asadar toti cei cu 75 de puncte ( maximum de punctaj) vor intra in finala. Iar in finala, timming-ul va face diferenta.Asadar, succes tutror!
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Dragos, concursul este pana in 30 octombrie. Toti cei care au 75 de puncte vor intra in finala ( care va fi in ultima saptamana), cand va fi o proba cu raspunsuri contra timp, dupa cum scrie si in regulament. Adica cel mai rapid raspuns corect este castigator. Asadar oricine dintre cei care obtin punctaj maxim au o sansa sa castige marele premiu, pentru ca intra in finala.
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului