Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Iunie 2009
2 x Autoturism Ford Fiesta, 2 x Autoturism Peugeot 207, 10024 x Cutie cu 3 pachete de tigarete Pall Mall, 84 x Mp3 player Sony Walkman, 800 x Geanta Messenger,400 x  Voucher electronic de cumparaturi in valoare de 100 RON<br />

Concurs Iunie 2009 - Iulie 2009

Castiga 2 Ford Fiesta sau 2 Peugeot 207 si multe, multe alte premii!

  • Concursul s-a terminat pe 19 Iulie, 2009
  • Sursa: Inorout2.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

2 x Autoturism Ford Fiesta, 2 x Autoturism Peugeot 207, 10024 x Cutie cu 3 pachete de tigarete Pall Mall, 84 x Mp3 player Sony Walkman, 800 x Geanta Messenger,400 x  Voucher electronic de cumparaturi in valoare de 100 RON

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza un pachet (sau mai multe) din produsele participante la campanie si gaseste codul unic.
  2. Inregistreaza-te pe site-ul inorout2.ro ( click aici )
  3. Introdu codul unic pe pagina de concurs a site-lui inorout2.ro     ( click aici )
Important: La acest concurs pot participa persoanele care au implinit 18 ani si sunt fumatoare! Pentru mai multe detalii si pentru a afla cum poti sa-ti maresti sansele de castig, citeste cu atentie Regulamentul oficial.
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (59)
  • bolha la 27 Iunie, 2009

    DE CE ATUNCI CAND VREU SA INTRODUC CODUL NU MA LASA SI IMI ZICE CA NU SUNT LOGATA, CAND EU SUNT?

  • traveller la 27 Iunie, 2009

    TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII!!!!

  • angelo la 28 Iunie, 2009

    da.deci nici macar sa castigam 1 masina. dar inca 2 masini. dar ce a`ti trudit voi ca sa meritat 2 masini din prima? pe spatele cui , ma rog?!!!! deci cat debilism poate sa existe...cat de parasute puteti fi?

  • ramo22 la 28 Iunie, 2009

    asa este:) pacat ca nu se castiga altfel... nu ma apuc de fumat pt asta:P

  • pollet_a la 29 Iunie, 2009

    Va rog frumos
    Sa-mi dea si mie, cineva, un cod dintr-un pachet de Pall Mall. Eu nu fumez aceste tigari. Oricum, nu te poti inscrie decat cu un singur cod.
    Va multumesc
    O seara buna
    Succes, tuturor.
    Paula

  • pollet_a la 29 Iunie, 2009

    Pentru mine, in primul rand, participarea la concursuri este, pur si simplu, o distractie..., imi umple timpul, daca mai si pica ceva, asta e, cu atat mai bine.
    Nu urmaresc neaparat sa castig ceva, mai desteptule, te-ai trezit si tu sa-ti dai cu parerea

  • Irinuk la 29 Iunie, 2009

    atunci cand vrei sa trimiti un cod, trebuie sa mai intri odata in"contul meu" si sa introduci nr de tel si parola. Eu am castigat deja un set de 3 pachete de tig, desi speram la premiile mai mari...dar nu-mi pierd speranta...

  • Irinuk la 29 Iunie, 2009

    si la inorout 1, am castigat un tricou si o geanta Converse, super faina...asa ca bafta tuturor..sanse sunt, trebuie doar sa participati

  • TATA la 03 Iulie, 2009

    am cistigat doar 3 pachete de tigari ...sper la mai mult

  • kapral la 03 Iulie, 2009

    mie nu imi merge siteul...intru cu vizitator..se incarca toate alea 100% si gata..nu pot da click pe nimic..am incercat cu firefox si ie

  • stefania_nane la 03 Iulie, 2009

    eu nu fumez ce sa fac cu trei pachete de tigari?le vand pe astea pline pentru alea goale..:)))

  • kapral la 03 Iulie, 2009

    daca esti din Cj le cumpar eu sa le fumez:)) cred ca am vreo 30 pachete goale dar nu pot intra pe site sa ma inscriu:(

  • costy_37_2007 la 06 Iulie, 2009

    FELICITARI MIE AM CASTIGAT O CUTIE CU TREI PACHETE SUCCES TUTUROR LA CONCURS SI MIE MULTA BAFTA IN CONTINOARE

  • costy_37_2007 la 06 Iulie, 2009

    SI MULTA BAFTA PT MINE CA SIGUR VOI CASTIGA O MASINA

  • luigi la 08 Iulie, 2009

    Bafta,aceeasi dorinta o avem si noi.
    Dar cum intram in posesia premiilor?

  • stefania_nane la 11 Iulie, 2009

    inca trei pachete...cred ca ma apuc de fumat!

  • karmen la 11 Iulie, 2009

    @stefania nae .mai bine nu

  • stefania_nane la 11 Iulie, 2009

    glumeam ca doar nu m-am tampit acum dupa ce nu am pus niciodata in gura

  • cipirica la 13 Iulie, 2009

    De ce nu ma lasa sa particip la concurs????????
    Nu pot sa introduc cudul de pe timbru.

  • TATA la 16 Iulie, 2009

    eu am castigat pe 29.06 dar nici pina azi nu am primit premiul ...tzeapa

  • stefania_nane la 17 Iulie, 2009

    ce ar fi sa mai terminati cu:tzeapa"ca m-am saturat sa fiu dusa in eroare de toti.asteptati si mai intai intrebati daca a primit cineva premiu si daca nu inseamna ca etunci tipati.eu le-am primit pe toate sase la patru zile de la castig.adica am primit un voucher si cu acela le-am ridicat

  • segaldia la 20 Iulie, 2009

    asa si eu, am castigat 3 pachete de pall mall. Dar eu in schimb sunt fumatoare si am introdus foarte multe coduri... poate iau o masina :D

  • smol la 20 Iulie, 2009

    O sa vina si premiile la cei care au castigat. Sunt seriosi, eu am primit pachetele demult, le-am si fumat, acum astept geanta si cine stie, poate ceva mai mult, nici nu indraznesc sa sper. Oricum nimeni dintre cei desemnati castigatori nu o sa ramana cu buza umflata. Va spun din experienta unui concurs anterior.

  • stefania_nane la 21 Iulie, 2009

    iei am si o geanta

  • stefania_nane la 24 Iulie, 2009

    s-au afisat castigatorii.eu nu sunt pe acolo.....

  • maradona la 24 Iulie, 2009

    A primit careva voucherul electronic? cel pentru cumparaturi online.

  • domenik la 25 Iulie, 2009

    Cei 4 mari castigatori!
    1)Szabo Ervin Edward din Targu Secuiesc Covasna Peugeot 2007
    2)Vacariu Carmen Lidia Bucuresti peugeot 2007
    3)Aioane Mioara din Sibiu Sibiu Ford fiesta
    4)Vlad Gina Nicoleta din Buzau Buzau Ford Fiesta
    Unde scrie in regulament ca trebuia sa fie musai 2 baieti si 2 fete. Am jucat si eu la aceasta mare tapa! Parerea mea e ca a fost aranjat. Cei 4 au bagat peste 500.000 de coduri de la pachete pall mall fara sa aibe pachetele respective. Sa demonstreze cei care au organizat acest joc daca e altfel... Au oprit contul innainte de a afisa castigatorii... Deci sigur a fost tapa. Ca participantii au mai dat la cate unii cate un premiu sa scoata ochii la public... dar tot teapa e.

  • morph3o la 25 Iulie, 2009

    Mi se pare de domeniul SF ca 4 participanti sa bage 500.000 coduri.un adevarat depozit cred ca "aveau" acasa

  • allexxa la 25 Iulie, 2009

    In primul rand nu sunt 2 fete si doi baieti, ci 3 fete si un baiat :)))

    In al doilea rand, de unde ai scos chestia cu 500.000 de coduri? Iti place sa-ti iamginezi lucruri si apoi sa le impartasesti celorlalti? Chiar nu ai ce face, sau...doar nu stii sa pierzi? Ce-ar fi sa citesti mai intai regulamentul si sa vezi ca un participant nu putea inscrie decat maximum 10 coduri/zi, asadar aceasta fantasmagorie cu 500.000 coduri nu poate fi valabila nici macar in teorie(inumlteste numarul de zile ale campaniei cu 10 si vei afla numarul maxim de coduri pe care le putea inscrie un participant)
    Ce ai cu oamenii care au castigat? Ce vina au ei, dincolo de faptul ca au avut noroc si tu nu? Fair play-ul e o chestie dificila, stiu, dar incet incet poate fi asimilata. E nevoie doar de un pic de vointa :)

    Ceea ce mi se pare si mai incredibil este faptul ca ca dupa ce "domenik" lanseaza o speculatie ridicola se gaseste cineva care sa ia drept bune presupunerile lui. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar...oameni buni!!! oare chiar nu va place sa ganditi un pic inainte a scrie ceva?

    Nu am participat la acest concurs ptr ca nu fumez si, mai mult decat atat, sunt totalmente impotriva fumatului. FUMATUL POATE UCIDE!

    .

  • traveller la 25 Iulie, 2009

    Eu nu am participat la ac concurs pt ca nu fumez, dar vreau sa adaug ceva la chestia cu nr maxim de coduri pe care il poate inscrie cineva pe zi.Eu am participat la alta campanie la care nr maxim de coduri pè care puteai sa le inscrii pe zi era de 12 coduri de nr de tel. In familia mea sunt 3 tel. Din start trimiteam 36 pe zi, nu 12. Plus ca mai jucam in numele verilor si verisoarelor mele, alte coduri in plus. Ideea e ca tre sa ai bani de bagat si bafta, altfel, chestia cu nr limitat de coduri e discutabila,

  • allexxa la 26 Iulie, 2009

    Desigur ca ai dreptate, si nu la asta ma refeream...Sigur ca poti inscrie alte persoane care sa joace ptr tine, si in acest fel "bati" regulamentul (desi aici parca trebuia sa-ti faci cont cu date complete cu tot, asadar era un pic mai complicat)...Ideea era alta : promotia a durat 28 zile; chiar si...100 de persoane care sa joace in numele sau ar fi avut careva, tot nu ar fi putut inscrie un numar astronomic de coduri(max 28.000)...Dar, sa fim seriosi...cine aduna 100 persoane care sa joace ptr el...Hai sa zicem ca aduni 10 persoane, atunci poti participa cu maximum 2800 de coduri in total...E ceva distanta pana la...500.000, nu ? :)))

    In fine, ceea ce vreau sa spun este ca domenik arunca niste vorbe aiurea manat/a numai de frustrarea faptului ca nu a castigat...Si oricum, dupa parerea mea, un premiu castigat de pe seama a ceva care ucide anual milioane de oameni este...un premiu ridicoil si trist. Fumatorii nu pot intelege ce vreau sa spun, le respect opinia, dar... exista lucruri care nu au pret...

  • luku_91 la 26 Iulie, 2009

    Nu e "o mare teapa". Pentru a vedea o mare teapa vedeti concursul realizat de realitatea (.) net, "Fii mobi". Castigatorii telefoanelor sunt oameni intrati in concurs dupa ce acesta se terminase.

    Dar asta e altceva. Acest concurs nu e o teapa. Eu am castigat atat vouchere cat si genti, si pachete de tigari. Inorout a facut doar concursuri corecte si pentru asta merita stimati.

    Inteleg supararea unora dar trebuie sa vedem realitatea. Site-ul inorout2.ro nu a mai fost actualizat decat pentru a se afisa castigatorii... sunt sigur ca acum fac demersurile necesare pentru acordarea voucherelor si expedierea premiilor.

    E mult de munca, "paper work". Dar vom primi premiile.
    O zi buna :)

  • domenik la 26 Iulie, 2009

    Eu am astigat o geanta la ei. A trebuit sa completez un formular prin care dadeam toate datele de contact (adresa, tel, etc) De ce au blokat contul inainte de a afisa castigatorii cu cele 4 masini? Oricine daca castiga o masina trebuia sa aive contul deschis pentru a da toate datele... Cat despre castigatori daca au castigat cinstit sper sa nu-i vad la stirile de la ora 5 (s-a pupat un peugeot cu un ford...) Dar daca a fost aranjat as vrea sa le ramne cateva semne ca sa-si aminteasca cum au castigat. Vinerea trecurta am mai vorbit cu organizatorii si mi-a spus ca extragerea a fost efectuata pe 21.07.2009 si ca au efectuat si trageri suplimentare in caz de invaliditate. Dar verificarea pachetului castigator?? sa demonstreze ei... de tepari ce sunt.

  • domenik la 26 Iulie, 2009

    Am jucat o data un Cod de pe pachet YAAX00578... si mi s-a spus ca acest cod a fost jucat. Deci altii au jucat codul meu fara sa aibe pachetul... Daca era concursul cinstit se jucau cele 50000000 de coduri sau cate au introdusparticipantii, se extrageau 4 coduri le arata pe site si cine avea acel cod demonstra cu pachetul de Pall Mall si isi ridica masina.. Daca era nu revendica nimeni se mai facea o extragere... Am impresia ca cei care au jucat nu sunt fumatori.. uitativa la fetele lor care apar in poza de pe site. eu daca fumez si stiu ca nu apuc 50 de ani.. sa ma pacaleasca acest concurs? Cred ca 2 masini am fumat pana acum...

  • maradona la 26 Iulie, 2009

    De exemplu bakt...... in locul punctelor orice combinatie de cifre. Nu au gandit-o calumea cand au facut concursul trebuiau sa faca coduri complet aleatoare cum fac astia de la pepsi sau coca-cola. Sunt convins totusi ca cei 4 au avut codurile ca pana si pentru cele 3 pachete de tigari iti cereau codul(altfel nu primeai premiul)

  • domenik la 26 Iulie, 2009

    Ce-mi pasa cum au gandit-o, ei au salarii de circa 2000 de euro. De ce a trebuit sa imparta masinile cu iubitele lor? inca mai exista cateva site pentru reclamatii ca<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> si in engleza<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> firma din uk Cine se simte nedreptatit acum ar fi timpul sa scriem mailuri sau sa sunam. Poate mai stie cinveva site sau mail unde ne putem adresa?

  • maradona la 27 Iulie, 2009

    Nu mai trimite mailuri aiurea. Chiar daca sa presupunem ca s-au facut fraude acestea au fost facute de firma de software cu care au facut ei contract. Toate firmele astea care fac concursuri pe net fac contract cu o firma de soft care se ocupa cu tragerea la sorti. Am castigat la vreo 2 concursuri premii importante si am sunat sa-i intreb de sanatate(eram trecut castigator) mi-au raspuns ca nu au primit inca castigatorii de la firma care se ocupa cu softul desi pe site erau afisati :P

  • domenik la 27 Iulie, 2009

    site-uri care le-am gasit sunt: protectia-consumatorilor ro si in engleza: bat com firma din uk si evident cu<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> fata... Maradona de ce ei apararea? Ei ne considera multi si prosti.. si fac ce vor din noi.. Dar putem face mai mult.

  • domenik la 27 Iulie, 2009

    si mailurile: press_office(at)bat.com, office(at)anpc.ro, office(at)anpcppsr.ro, secretariat.general(at)anpcppsr.ro, reclamatii(at)protectia-consumatorilor.ro, doina.stuparu(at)anpcppsr.ro, ana.paun(at)anpcppsr.ro, florina.anca(at)anpcppsr.ro

  • aly11 la 27 Iulie, 2009

    AM CASTIGAT PACHETELE DE TIGARI,GEANTA SI VOUCHER.TIGARILE LE_AM PRIMIT LA TIMP GEANTA CU O INTARZIERE DE O SAPTAMANA DUPA DATA LIMITA DE 15 ZILE SPECIFICATE IN REGULAAMENT IN CONDITIILE IN CARE AM CASTIGAT IN PRIMA SAPTAMANA DE CONCURS>VOUCHERUL NU L_AM PRIMIT NICI ACUM SI SPERANTE PREA MARI NU SUNT!!!!CONCURSUL E O IDEE DE MARKETING PENTRU CRESTEREA VANZARILOR CUM FAC TOATE BRANDURILE PE TIMP DE CRIZA!!!!PAREREA MEA:P

  • camyita la 27 Iulie, 2009

    Pacaleala mare in privinta castigatorilor masinilor,cum se explica ca 2 dintre "castigatori" nu au reusit sa aibe nici macar un premiu luat nici macar tigarile daca se presupune ca a bagat f multe coduri????????? E teapa pt ca si daca nu vroiai sa castigi si tot ieseai castigator, in ultimele 2 saptamani la orice ora bagai ca participant nou toate ieseau castigatoare atunci de unde cei 2 nu au putut catiga macar tigarile sau daca participau o saptamana se lua garantat geanta,concluzie era imposibil sa nu fii macar castigatorul de pachete de tigari,celelate premii mai mici s-au dat intr-adevar dar alea mari s-au pastrat pt ei,daca erau seriosi treceau numele castigatorilor in ziua tragerii si ii trecea ca neconfirmati cum s-a facut si la celelalte premii siii trecea validati dupa prezentarea pachetului,dar ei vine si ne vinde gogosi dupa 5 zile cu asa zisii castigatori!

  • domenik la 27 Iulie, 2009

    Uitati-va ce scrie in regulamentul lor!
    7.2. Validarea ulterioara a castigatorilor
    A. Pentru castigatorii premiilor mari (autoturisme )
    sa pastreze toate pachetele de tigarete Pall Mall si/sau fluturasii ale caror coduri de pe timbre sau fluturasi le-a
    inregistrat pe website in perioada promotiei;
    Asta scrie in regulamentul lor. Si eu asta vreau sa vad. Toate cele 50 sau 60 de pachete care au jucat acesti 4 castigatori.
    Micinosii.

  • karmen la 27 Iulie, 2009

    chiar nu se sesieaza nimeni din partea organizatorilor acestui concurs sa vina cu niste explicatii in privinta acuzatiilor care li se aduc......sau nu au ce fel de explicatii sa dea?

  • Raammoonnaa la 27 Iulie, 2009

    Eu nu am participat la acest concurs, fiind nefumatoare convinsa.

    Am urmarit, totusi, comentariile voastre din ultimele zile si mi se par oareum neintemeiate nemultumirile.
    Din experienta mea in domeniul concursurilor (:)))) va spun ca nu e nimeni obligat sa ne arate procesul complet al validarii unui premiu. Exista o comisie care valideaza sau nu premiul, si obligatirie este excliusiv publicarea numelor celor care au castigat.Am castigat mai demult un premiu destul de important (1000 euro net), si ptr validarea premiului a trebuit sa trimit TOATE ambalajele produselor cu care participasem (cateva sute!) , nu numai cel care iesise castigator. Credeti ca ei au aratat celorlalti participanti intreg acest proces de verificare??? Nici vorba, ar fi fost absurd. Dupa validare, au trecut castigul meu drept validat si atat. Imi imaginez ca au fost destui suspiciosi, dar era problema lor, nu?

    In regulament scrie ca trebuie prezentate ptr validarea de catre comisie, nu ptr a fi prezentate la ... cererea publicului...Daca voi erati castigatorii, altii la randul lor s-ar fi consuiderat nedreptatiti.

    Este greu de castigat la un concurs cu produse de larga folosinta, cum ar fi la tigari, iaurt, etc...ptr ca participa foarte multe persoane si sansele de castig scad progresiv. Eu zic sa nu va mai amarati zilele ptr ceva care e domeniul trecutului...si sa va concentrati pe sansele viitoare.

    Va doresc cat mai mult succes!!!!

  • domenik la 27 Iulie, 2009

    Raammoonnaa? esti purtatoarea lor de cuvant?

  • domenik la 27 Iulie, 2009

    Raammoonnaa ia pozeaza toate documentele care sa ateste ca ai castigat cei 1000 de euro ca sa te credem! vi sa le ei apararea cu un concurs care spui ca l-ai castigat?

  • domenik la 27 Iulie, 2009

    intrati aici linkedin.com/pub/gabriel-vlad/4/436/b35 si veti gasi un Gabriel Vlad care lucreaza la British American Tobacco (Romania)
    Iar castigatoarea unui Ford Fiesta este Vlad Gina Nicoleta din Buzau. Conform regulmetului Art3 aliniat 2 spune asa Nu pot participa la aceasta Campanie angajatii companiiilor British American Tobacco (Romania) Trading SRL,
    British American Tobacco (Romania) Investment SRL, angajatii agentului Interbrands Marketing & Distribution
    S.A., ai agentiei Ogilvy Action Romania SRL, angajatii Grey Worldwide Romania SRL, angajatii Create Direct SRL,
    angajatii Hit Mail Romania SRL, angajatii Senior Interactive SRL si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii,
    parinti, frati/surori, sot/sotie). Care dovedeste legatura de rudenie a familiei Vlad reuseste sa dovedeasca frauda pe fata! PS: poate gasiti si voi altele ajutat cu google..

  • Raammoonnaa la 27 Iulie, 2009

    De ce esti atat de ...surescitat/a? Vezi ca pe caldura asta stresul inutil nu face bine la naturel !! :))

    Iti reamintesc ca eu nu fumez, asadar nu am participat la o promotie promovata de aceasta firma, asadar nu apar pe nimeni. In plus, premiul l-am castigat acum aprox 2 ani, asadar...nici daca as vrea, nu as putea sa-ti ofer vreo dovada. Ideea e ca nu ma intereseaza sa-ti dovedesc ceva. Eu ti-am oferit un sfat dezinteresat, bazat pe o experienta personala (daca nu stiai, noi cei de pe acest site ne ajutam inclusiv in acest mod). Daca tu vrei sa-ti continui sarada imaginara si nu te intereseaza argumente, e alegerea ta si nu ma afescteaza in vreun fel. In viata este bine sa stii sa pierzi, ptr ca in general a stii sa pierzi reprezinta primul pas spre bucuria de a castiga.

    Iti urez succes si cu asta am incheiat definitiv acest subiect :)

  • domenik la 27 Iulie, 2009

    Tu scrii ca sa consolezi toti participantii ca nu au castigat? Si sa se uita toata Tapa care au facut-o cei de la inorout2? Esti pe post de pshiholog? Sigur lucrezi pentru ei si vrei sa uitam cat mai repede...

  • aly11 la 27 Iulie, 2009

    dar a primit cineva voucherul de 100 ron?

  • maradona la 28 Iulie, 2009

    Am primit eu voucherul.
    Ps: domenik ar trebui sa fii banat pe IP :))

  • aly11 la 28 Iulie, 2009

    cand?si pe ce data ai castigat?

  • aly11 la 28 Iulie, 2009

    ca eu la voucher sunt primul castigator din lista si nu l-am primit

  • luku_91 la 28 Iulie, 2009

    Eu o sustin pe Raammoonnaa.

    Mai nu aveti ce sa faceti... la fel de nedreptatit am fost si eu cu concursul de la realitatea).(mobi... dar asta e...

    Am incercat sa-i dau pe mana celor de la Antena 3 ca sunt in competitie.. dar nici un raspuns.. Oarecum logic.

    Asa ca, cei care au castigat sa fie fericiti... cei care nu au castigat sa uite de concurs. Cel mai bine e asa.

    Am primit pachetele, geanta dar voucherul inca nu..:(

  • domenik la 28 Iulie, 2009

    De ce se baga niste fete ca Raammoonnaa sau ca allexxa care nici nu au jucat si nici nu fumeaza sa comenteze? Daca fuma si participa la concurs le intelegeam! PS: din vanzarea tigarilor se castiga de 60 de ori mai mult decat acum 5 ani (taxa de viciu). Sunt in joc miliarde de euro si mii de morti.

  • domenik la 29 Iulie, 2009

    am id domenik.domenik

  • castigatorul la 31 Iulie, 2009

    nu este teapa ..ei au inchis contul ..dar au sunat castigatori..si iau informat ca au castigat..asta nu mai este o teapa...au cerut toate datele

  • alexunder la 31 Iulie, 2009

    castogatorul! as vrea sa vorbesc cu tine..:))Te-rog sa-mi dai un id pe care nu folsosesti. vorebesc foarte serios:)

  • alexunder la 31 Iulie, 2009

    cat mai repede as vrea sa vorbesc cu tine:) atunci cand intri in site s-a scrii un Id pe care nu prea foloseti sa nu te deranjeaza oamenii:)) si sper ca vorbim..

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro