Domenik

pagina de konkurent

Domenik are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

domenik nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de domenik

am id domenik.domenik
la 29/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
De ce se baga niste fete ca Raammoonnaa sau ca allexxa care nici nu au jucat si nici nu fumeaza sa comenteze? Daca fuma si participa la concurs le intelegeam! PS: din vanzarea tigarilor se castiga de 60 de ori mai mult decat acum 5 ani (taxa de viciu). Sunt in joc miliarde de euro si mii de morti.
la 28/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Tu scrii ca sa consolezi toti participantii ca nu au castigat? Si sa se uita toata Tapa care au facut-o cei de la inorout2? Esti pe post de pshiholog? Sigur lucrezi pentru ei si vrei sa uitam cat mai repede...
la 27/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
intrati aici linkedin.com/pub/gabriel-vlad/4/436/b35 si veti gasi un Gabriel Vlad care lucreaza la British American Tobacco (Romania) Iar castigatoarea unui Ford Fiesta este Vlad Gina Nicoleta din Buzau. Conform regulmetului Art3 aliniat 2 spune asa Nu pot participa la aceasta Campanie angajatii companiiilor British American Tobacco (Romania) Trading SRL, British American Tobacco (Romania) Investment SRL, angajatii agentului Interbrands Marketing & Distribution S.A., ai agentiei Ogilvy Action Romania SRL, angajatii Grey Worldwide Romania SRL, angajatii Create Direct SRL, angajatii Hit Mail Romania SRL, angajatii Senior Interactive SRL si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie). Care dovedeste legatura de rudenie a familiei Vlad reuseste sa dovedeasca frauda pe fata! PS: poate gasiti si voi altele ajutat cu google..
la 27/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Raammoonnaa ia pozeaza toate documentele care sa ateste ca ai castigat cei 1000 de euro ca sa te credem! vi sa le ei apararea cu un concurs care spui ca l-ai castigat?
la 27/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Raammoonnaa? esti purtatoarea lor de cuvant?
la 27/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Uitati-va ce scrie in regulamentul lor! 7.2. Validarea ulterioara a castigatorilor A. Pentru castigatorii premiilor mari (autoturisme ) sa pastreze toate pachetele de tigarete Pall Mall si/sau fluturasii ale caror coduri de pe timbre sau fluturasi le-a inregistrat pe website in perioada promotiei; Asta scrie in regulamentul lor. Si eu asta vreau sa vad. Toate cele 50 sau 60 de pachete care au jucat acesti 4 castigatori. Micinosii.
la 27/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
si mailurile: press_office(at)bat.com, office(at)anpc.ro, office(at)anpcppsr.ro, secretariat.general(at)anpcppsr.ro, reclamatii(at)protectia-consumatorilor.ro, doina.stuparu(at)anpcppsr.ro, ana.paun(at)anpcppsr.ro, florina.anca(at)anpcppsr.ro
la 27/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
site-uri care le-am gasit sunt: protectia-consumatorilor ro si in engleza: bat com firma din uk si evident cu www in fata... Maradona de ce ei apararea? Ei ne considera multi si prosti.. si fac ce vor din noi.. Dar putem face mai mult.
la 27/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ce-mi pasa cum au gandit-o, ei au salarii de circa 2000 de euro. De ce a trebuit sa imparta masinile cu iubitele lor? inca mai exista cateva site pentru reclamatii ca www.protectia-consumatorilor.ro si in engleza www.bat.com firma din uk Cine se simte nedreptatit acum ar fi timpul sa scriem mailuri sau sa sunam. Poate mai stie cinveva site sau mail unde ne putem adresa?
la 26/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am jucat o data un Cod de pe pachet YAAX00578... si mi s-a spus ca acest cod a fost jucat. Deci altii au jucat codul meu fara sa aibe pachetul... Daca era concursul cinstit se jucau cele 50000000 de coduri sau cate au introdusparticipantii, se extrageau 4 coduri le arata pe site si cine avea acel cod demonstra cu pachetul de Pall Mall si isi ridica masina.. Daca era nu revendica nimeni se mai facea o extragere... Am impresia ca cei care au jucat nu sunt fumatori.. uitativa la fetele lor care apar in poza de pe site. eu daca fumez si stiu ca nu apuc 50 de ani.. sa ma pacaleasca acest concurs? Cred ca 2 masini am fumat pana acum...
la 26/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu am astigat o geanta la ei. A trebuit sa completez un formular prin care dadeam toate datele de contact (adresa, tel, etc) De ce au blokat contul inainte de a afisa castigatorii cu cele 4 masini? Oricine daca castiga o masina trebuia sa aive contul deschis pentru a da toate datele... Cat despre castigatori daca au castigat cinstit sper sa nu-i vad la stirile de la ora 5 (s-a pupat un peugeot cu un ford...) Dar daca a fost aranjat as vrea sa le ramne cateva semne ca sa-si aminteasca cum au castigat. Vinerea trecurta am mai vorbit cu organizatorii si mi-a spus ca extragerea a fost efectuata pe 21.07.2009 si ca au efectuat si trageri suplimentare in caz de invaliditate. Dar verificarea pachetului castigator?? sa demonstreze ei... de tepari ce sunt.
la 26/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cei 4 mari castigatori! 1)Szabo Ervin Edward din Targu Secuiesc Covasna Peugeot 2007 2)Vacariu Carmen Lidia Bucuresti peugeot 2007 3)Aioane Mioara din Sibiu Sibiu Ford fiesta 4)Vlad Gina Nicoleta din Buzau Buzau Ford Fiesta Unde scrie in regulament ca trebuia sa fie musai 2 baieti si 2 fete. Am jucat si eu la aceasta mare tapa! Parerea mea e ca a fost aranjat. Cei 4 au bagat peste 500.000 de coduri de la pachete pall mall fara sa aibe pachetele respective. Sa demonstreze cei care au organizat acest joc daca e altfel... Au oprit contul innainte de a afisa castigatorii... Deci sigur a fost tapa. Ca participantii au mai dat la cate unii cate un premiu sa scoata ochii la public... dar tot teapa e.
la 25/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului