Proges

pagina de konkurent

Proges are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Proges nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Proges

Am ales sa filmam tragerea la sorti tocmai pentru a inlatura orice suspiciune de favorizare a anumitor concurenti. Este discutabil daca unii castigatori se incadreaza sau nu in tema concursului. Modul in are este interpretata tema imagine din vacanta nu a intrat in criteriile de acordare a premiilor. Am eliminat din concurs doar imaginile in care nu apare concurentul pentru a nu incuraja inscrierea in concurs cu imagini copiate de pe internet. Vrem sa fim corecti pana la capat dar nu rigizi - de ex. daca din greseala mentiunea 8 a fost acordata de 2 ori nu am descalificat pe nimeni pentru asta (vazi filmul pe youtube).
la 05/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Afisarea castigatorilor in functie de numarul de voturi obtinute s-a facut automat, este o eroare pe care am corectat-o imediat ce am observat-o si pe care o anuntam si pe aceasta cale. Regulamentul concursului a fost schimbat in urma reclamatiilor de fraudare, asa ca nu aveam cum sa acordam premiile in functie de numarul de voturi obtinute.
la 05/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
S-au inscris in acest concurs 800 de participanti, dar avand in vedere ca sunt foarte multi cei care nu au respectat TOATE conditiile impuse, sansele de castig sunt estimate la 1/30
la 01/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am fi dorit ca regulile concursului sa fie cat mai simple, cat mai putine si sa castige cei mai activi online, avand in vedere insa tentativele de fraudare a concursului am fost nevoiti sa introducem reguli noi. Pentru a putea identifica corect castigatorii si a preveni alte fraude sau complicatii legale legate de drepturi autor am pus conditiile nume complet, imagine cu concurentul si respectarea temei "vacanta" Dupa tragerea la sorti se vor verifica toate aceste detalii iar cei care nu le-au respectat vor fi descalificati.
la 01/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Intr-adevar acea lista prezinta topul voturilor obtinute si a fost generata automat respectand formatul vechi al concursului. Ne cerem scuze pentru confuzia creata, vom scoate imediat acea lista din site.
la 01/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Aratati-mi si mie unde ati vazut afisati castigatorii...Maine, pe 2 oct se face tragerea la sorti, care va fi filmata si o sa postez link-ul aici. Au fost eliminati din concurs cei care s-au inscris de mai multe ori cu acelasi email sau acelasi numar de telefon si de asemenea toti cei care au inregistrat initial mai mult de 1000 de voturi.
la 01/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am mai sters din imaginile care nu se incadreaza in tema concursului. Sunt acceptate doar imagini care prezinta concurentul in vacanta, orice alte imagini in care nu este prezent vizibil concurentul vor fi descalificate. La imaginile care prezinta si alte persoane in cadru se presupune ca a fost obtinut acordul acestora.
la 25/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti. Am schimbat regulamentul concursului pentru a acorda sanse egale tuturor participantilor deoarece am primit informatii ca unii concurenti ar frauda sistemul de votare. Schimbarea se face in conformitate punctului 1 din regulamentul concursului.
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului