Wxyz

pagina de konkurent

Wxyz are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

wxyz nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de wxyz

Naked, ai trecut peste unele paragrafe din regulament. Regulamentul spune si ca: "•Organizatorul concursului cu premii isi rezerva dreptul de a exclude imediat din concurs orice participant pentru care s-a primit cel putin o reclamatie din partea unui destinatar al recomandarii sale. Organizatorul concursului isi rezerva, de asemenea, dreptul sa excluda imediat din concurs orice participant suspectat de trimiterea de recomandari catre persoane ce nu si-au dat in prealabil acordul de a fi contactate de catre respectivul participant. •Daca organizatorul suspecteaza ca un participant a recomandat concursul unor persoane ce nu si-au dat in prealabil acordul de a fi contactate (spam), organizatorul are dreptul de a-i solicita participantului sa se justifice. Daca, in acest caz, participantul nu pune la dispozitia organizatorului o explicatie clara, in maxim 24 de ore de la primirea solicitarii, sau daca participantul ofera o explicatie incompleta ce nu ii probeaza declaratiile, organizatorul are dreptul sa il/o descalifice." Ai dreptate in legatura cu unnele mijloace care te pot avantaja si care nu sunt interzise de regulament, dar de ex. daca esti abonat la newsletter-ul unui site si pe langa newsletter mai primesti si alte mesaje de pe alte adrese de e-mail, mesaje care nu intra in terrmenii si conditiile acelui site si care nu au un link de dezabonare, intra la spam. Da, daca ar fi fost trimise cu newsletter-ul, nu era nici o problema, dar din moment ce eu primesc newsletter-ul la care m-am abonat si pe langa newsletter mai primesc si alt tip de mesaje... Ar fi ca in cazul in care te abonezi la un site si dupa abonare, pe langa newsletter, sa primesti si reclame cu viagra, in mesaje separate si care nu au inclus link de dezabonare. Din pacate, multa lume sta si isi plange de mila, fara ca macar sa faca ceva impotriva trisorilor. Ce faci cand vezi ca un trisor iti trimite mesaje spam ca sa il ajuti? Speri ca organizatorii sa afle ca el ti-a umplut adresa de email cu mesaje spam... Cum sa afle, daca tu nu il si reclami ca a incalcat regulamentul?
la 23/08/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Naked, toti cei care trimit mesaje nesolicitate (notificari la care nu esti abonat) prin care iti cer sa ii ajuti cu un vot sau sa le cumperi un anumit produs/serviciu sunt niste trisori. Ca el procedeaza corect sau nu pe site, nu stiu. In privinta bannerelor te inseli. Toata lumea stie (poate nu chiar toata lumea) ca printr-un click pe un banner cel care l-a afisat pe site are de castigat. Stiai ca printr-un simplu click pe o reclama de pe acest site cel care afiseaza reclamele are de castigat? Ti se pare incorect ca nu pun un avertisment prin care sa te anunte ca ei castiga daca tu dai click sau cumperi de pe urma reclamelor afisate aici? Ce am eu de castigat daca sunt eliminati trisorii? La fel ca orice alt participant, am sanse mai mari de a castiga. Daca tie ti se pare incorect ca eu vreau sa ii elimin pe trisori, poate esti unul dintre ei si ti-e frica sa nu fii eliminat si tu din concurs. Sau poate esti chiar cel care a trimis acele mesaje... Oricum, daca nu a fi de acord si tu cu astfel de practici, nu ai veni cu astfel de comentarii. Ti-ar conveni ca la concursurile la care participi sa castige numai trisorii? Daca nimeni nu ia atitudine, o sa castige numai trisorii la acest concurs. Am postat comentariul aici pentru ce e mult mai usor sa elimini un trisor dintr-un concurs daca sunt 10 reclamatii impotriva lui decat daca exista o singura reclamatie... Normal, cine participa corect si vrea sa aiba sanse, o sa fie de acord cu mine, iar cine nu...
la 23/08/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Daca vreti sa castigati si voi nu numai spammeri, trimiteti reclamatii cu toate mesajele spam pe care le primiti la info@top-shop.ro (treceti-va si numele complet si numele sau linkul celui de la care ati primit mesaje spam). de ex., daca sunteti abonati la siteul concursuri.biz sigur ati primit si voi mesaje spam de la una din adresele de email concursuribiz@gmail.com sau/si concurs.alterego@gmail.com Daca vreti sa ne scapam de acesti trisori si daca vreti sa aveti si voi sanse de a castiga, trimiteti reclamatii cu toti indivizii care procedeaza astfel si cu cat suntem mai multi cei care ii raportam, cu atat avem sanse mai mari de a-i elimina din concurs. Ce ziceti, ma ajutati sa ii elimin din concurs?
la 23/08/2011
urmareste discutia in pagina concursului