Whatever

pagina de konkurent

Whatever are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

whatever nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de whatever

Eu i-am luat putin mai tare, si am obtinut un raspuns :) Buna ziua. am primit mailul dumneavoastra si va inteleg perfect nemultumirea. Lista castigatorilor urmeaza sa fie publicata in cursul zilei de joi. Imi cer scuze pentru neplacerile cauzate de aceasta intarziere dar motive obiective au facut necesara aceasta amanare. Va multumesc Adrian Garjoaba Brand Manager
la 10/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nu s-au afisat nici pana astazi castigatorii. Voi stiti ceva?
la 01/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Intru zilnic pe konkurs.ro dar nu am avut pana azi cont pe acest site. L-am facut tocmai ca sa-ti pot da o replica la primul comentariu pe care l-ai lasat. In legatura cu presupunerile tale: nu sunt gay, dar am cativa prieteni gay cu care ma inteleg foarte bine. Am reusit asta pentru ca eu nu am atatea prejudecati ca tine. Stii ce te-ar aduce pe tine cu picioarele pe pamant? Sa ai un copil, baiat, care intr-o zi sa vina la tine si sa-ti spuna: "tati, sunt gay". Sunt curioas ce ai face: l-ai da afara din tara? L-ai interna la psihiatri? L-ai duce la preot sa scoata dracii din el? Mi-e rusine sa recunosc ca traiesc intr-o tara in care majoritatea locuitorilor gandesc ca tine.
la 28/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am gasit un concurs adresat in exclusivitate tie. Am cautat mult, recunosc. Trebuie doar sa trimiti un sms cu textul "GAY" la numarul 0744CORNEL (numar cu tarif normal) si vei castiga garantat 24 de ore de acces la o sauna gay din Bucuresti. Succes!
la 28/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nu imi place sa jignesc (asa cum faci tu), dar cu siguranta ca tu ai avea nevoie de multe tratamente psihiatrice. Sau macar de putina educatie in plus. Sa inteleg ca mai bine preferi tiganii, hotii si huliganii? Pe ei nu i-a dat nimeni afara din tara. Iar pentru cunostinta ta, acest concurs nu este facut pentru atragerea homosexualilor (din descriere iti dai seama daca ai mai mult de 4 clase), se adreseaza in exclusivitate persoanelor gay care vor sa scrie despre participarea lor la un mars. Asa ca tu te poti delecta linistit cu celelalte concursuri care ti se adreseaza!
la 28/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului