Un3patru

pagina de konkurent

Un3patru are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

un3patru nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de un3patru

aaaa da, si acolo unde au bonuri "imaginare" incep cu milogeala pe la diverse "cunostinte" :)))
la 15/03/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
cat despre aceste concursuri pe care le fac diversi organizatori, stati linistiti ca la fel de mult fura si ei ca si concurentii in sine, impozitul pe premii este undeva la 60% deci cititi bine regulamentul inainte sa participati (verificati daca impozitul este trecut separat) ca nu care cumva in loc de un premiu de 2000 ron sa va treziti cu unul de 1200!
la 15/03/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
ce n-ati inteles mey baieti si fete cum pot castiga tot timpul acesti "fraudaci" ... regula de 3 simpla: calculati numarul de bonuri x numerele de membri ai familiei sau numerele de telefon pe care le detin, deci din start daca au 5 bonuri x 10 numere de telefon = 50 de sanse (45 nule), nu-i verifica nimeni, imaginati-va cum ar fi sa stea cineva sa verifice 10.000 - 15.000 de inscrieri, basca ca nu-ti cer nici un bon in schimb deci cam asa merge treaba ... + un pic de photoshop si deja sansele sunt iarasi duble! asa ca nu va mai faceti iluzii sa castigati "cinstit" ca nu aveti loc! :)
la 15/03/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
din START cum am vazut numele de Irina Popa, m-am prins ca-s teparii aia ordinari de la Reader's Digest care te bombardau prin posta cu sute si sute si mii de plicuri sa le cumperi produsele! nu concurati, este un concurs de cea mai josnica speta!
la 25/06/2020
urmareste discutia in pagina concursului