Terapie

pagina de konkurent

Terapie are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

terapie nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de terapie

Mare carcotas esti mai baiatule, si la primu concurs ai facut la fel, tu ori ai ceva cu noi ori ai si tu un site si iti e ciuda ca suntem apreciati :) Poate ca avem o intelegere cu yahoo/msn si aol si primim 5 centi pentru fiecare mesaj =)) Aia-ti pasa tie?! Bafta participantilor!
la 20/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nici nu imi dau seama de ce am fost atat de stupid incat sa bag in seama aberatiile astea, serios...organizez un concurs cu premii si sunt luat la raspundere de ce sunt premiile atat de ieftine...de neimaginat. @kalasnikov am observat si eu acum la acel articol, colegul meu a avut probabil un exces de zel si nu a reusit sa se controleze, curva este totusi un cuvant din vocabularul limbii romane,daca ai fi citit si articolul ti-ai fi dat seama ca nu este vorba despre promovarea prostitutiei. Aici inchei si ultima tentativa de a discrimina pe mine si site-ul nostru...suntem vinovati ca am organizat un concurs...ne cerem iertare! Numai bine!
la 17/02/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Din cate observ tu nu prea intelegi conceptul de "prima vizita" cum a zis si baiatu de mai sus..cred ca esti singurul care a vazut casute multe in colturi si enervante...nu am facut nici un fel de modificari, doar ca ai revenit tu pe site. Apoi dupa cum am zis premiile sunt substantiale pentru un site privat(adica suntem 2 prieteni care muncesc pentru bani la locuri de munca normale...) nu firme producatoare de prezervative, pentru noi 150 lei sunt totusi bani...si sunt sigur ca si pentru altii. De asemenea spam este cu totul altceva(poate iei wikipedia si citesti o definitie) si in plus...care e riscul? Sa presupunem prin absurd ca se face spam pe mailurile abonate...wow...ce mare lucru o sa primesti niste mailuri, cred ca o sa te doara inima...dupa care oricum probabil ar fi blocate de providerul mailului. Evident ca scopul nostru este sa facem un fan-base, pe langa cei avizi dupa premii se vor nimeri si oameni carora chiar le plac articolele si revin cu placere si alta data. Cand o sa-mi pun masina ca premiu totusi o sa te anunt. Numai bine!
la 17/02/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu nu inteleg care e problema, vad numai aberatii aici... In primul rand: fel de fel de mesaje in toate colturile...din cate stiu am pus doar la prima vizita sa apara popup si nicidecum in toate colturile. In al doilea rand: Site-ul este din 2007 daca va uitati mai bine, din ianuarie am inceput eu sa colaborez cu prietenul meu la el pentru ca nu se prea ocupa, nu adunam mailuri pentru spam pentru ca ar fi ridicol de greu sa le aduni asa(sunt metode de zeci de mii de ori mai usoare), in plus acordarea a 2 premii destul de substantiale (pentru un site personal) doar pentru o mana de adrese e ridicola. In rest ce sa zic...bafta si va rugam sa nu incercati sa trisati, vom verifica foarte bine sa corespunda mailurile si sa nu fie multiple inregistrari de la aceeasi persoana. Numai bine!
la 17/02/2010
urmareste discutia in pagina concursului