Simonica

pagina de konkurent

Simonica are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

simonica nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de simonica

Nu trebuie decat sa intri pe pagina cu toate concursurile http://www.natural100.ro/pagini.php?id=2 si daca vei merge in josul paginii vei vedea formularul de concurs.
la 08/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cum adica de unde am luat linkul? Daca intri pe home page in jos paginii vei vedea ca scrie *Desemnarea castigatorilor ...... si scrie linkul ala http://www.horoscopdevacanta.ro/castigatori Intr-adevar in regulament e alta poveste dar tinand cont de faptul ca nu avem cum sa completam adresa de livrare chiar daca vom castiga nu vor avea unde sa le expedieze ! Poate ii poate contacta cineva pe organizatori sa ne explice...
la 17/06/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Scrie chiar in josul paginii undeva va fi sectiunea cu castigatorii, dar nu e afisat nimic inca Aici se vor afisa dupa cum scriu ei pe site http://www.horoscopdevacanta.ro/castigatori
la 16/06/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
"Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa completeze urmatoarele campuri ale formularului din ecranul „Concurs” si sa urmeze pasii indicati. Nume& Prenume - camp obligatoriu Adresa de corespondenta – camp obligatoriu Telefon fix – camp obligatoriu E-mail – camp obligatoriu Necompletarea unuia dintre campurile obligatorii, necesare inregistrarii in concurs determina imposibilitatea de a participa." Si cum am putea noi completa adresa de corespondenta daca nu avem unde?
la 10/06/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Intrebarea este cand va fi difuzat ultimul ep din Regina, iar raspunsul este pe 18 iunie. Sper sa va fi ajutat. Sa nu va asteptati la mare calitate la costumul ala de baie. Materialul este oribil, de 6 lei :)
la 10/06/2009
urmareste discutia in pagina concursului