Shamycris

pagina de konkurent

Shamycris are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

shamycris nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de shamycris

Cum adică să bagi 700 coduri? Și cum faci dovada că ai cumpărat respectivul produs?
la 11/10/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Până la urmă, cine a "câștigat"? N-am găsit nimic pe Google.
la 03/10/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
@dragonuroshu toate premiile acelea sunt premii instant. Unde-s numele care au câștigat premiile mari? Îți spun eu: nicăieri pt că fraieresc proștii.
la 22/04/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Knoblau o să-l ia. Dacă nu marele premiu, ceva mai mic. Tot timpul a câștigat familia asta la Ia Dr Oetker. Are și rețete pe site-ul lor, ca să fie tacâmul complet. Firma asta și altele ar trebui opriți să mai organizeze concursuri. Dacă nu au de gând să lase câștigătorul în voia sorții, atunci să-și împartă premiul de la început între ei și să nu mai se joace cu mintea credulilor...
la 06/03/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Eva, 8 sau 10 bonuri din câteva sute de mii poate, nu înseamnă mare lucru. Eu nu aș recomanda nimănui să cumpere în speranța de a câștiga. Adică, cumperi produsul, îl savurezi și dacă ai norocul să câștigi, câștigi. Dar nu prea ai norocul pt că aproape toate concursurile sunt o fraudă. Până nu se ajunge la presă (și în situația actuală mai greu), nu are cum să se schimbe ceva.
la 13/02/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
E pe bune concursul acesta?
la 29/12/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Numele nu sunt inventate, sunt reale. Există multe nume care se repetă obsesiv, dintre care bineînțeles Ciciovean din Cluj, Knoblau din Târgu Mureș dar și mulți alții. Cred totuși că ei știu bine "tabla împărțirii" în sensul că nu rămân ei cu toți banii. De exemplu, dacă au câștigat 50.000 euro, ei poate au rămas cu 5000 cel mult. În vacanțe ei merg clar, nu mai merge nimeni din partea agenției/agențiilor. Până nu intervine presa, nicio instituție a statului nu se va sesiza. Unele agenții chair pun la indemana celor care se plâng de necorectitudine, tragerea la sorţi. Ceea ce mie îmi spune că au de partea lor hackeri profesioniști care manipulează foarte subtil softul. Ca doar n-o să credem că acele persoane care tot câștigă au de partea lor forțe supranaturale care îi ajută...deși mă rog, unii cred și asta.
la 11/11/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cu părere de rău dar văd iar că apar aceleași nume care se repetă obsesiv: de ex. Otilia Knoblau a câștigat a enșpea mia oară: un laptop – premiu mic de data asta totuși. Mă întreb cine a câștigat mașina Ford Kuga? (eu m-am participat oricum). Poate Ronald Knoblau? Bleah, nesimțire și fraudă! Rușine Milka!
la 25/10/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu am participat de mai multe ori fără să donez. Chiar la finalul concursurilor, îmi dădeau e-mail cu "You have entered. Find out who won!". Trebuie să apăsati "enter without contributing". Dar nu știu cat de pe bune sunt concursurile. Presa americană a scris că nu ar fi pe bune. Pe de altă parte, am văzut și câștigători din Germania, Pakistan etc. Posibil să fi fost oameni de-ai lor, dar poate nu...
la 01/10/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cam așa este. De asta sunt peste tot cicioveni, knoblau si alte nume care se repetă obsesiv. În opinia mea, companiilor nu le pasă câtuși de puțin de clienții lor. Dacă le-ar pasă, nu ar permite ca organizatorii să fure în halul în care o fac. Știu că nu prea pot să organizeze ei dar ar putea verifica dacă extragerile sunt corecte sau nu. În mod normal extregerile se pot cere după, pt verificare și nu cred că ar fi imposibil să se demonstreze că au fost pe bune sau nu.
la 30/09/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
In niciun caz nu-ti fură nimeni banii din cont. Omaze e un bussiness de succes, în care sunt implicate o grămadă de vedete din US și nu numai. Nu riscă ei în halul ăsta. Astea fiind spuse, repet Omaze e un business. Adică din acele donaţii doar un procent foarte mic merge către fundațiile caritabile menționate de ei. În plus, nu există nici o garanție că tragerile la sorţi sunt pe bune. Mai mulți jurnaliști de peste Ocean au scris despre asta.
la 06/06/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Wow. Deci ăștia bagă concursurile astea numai ca să le poată anula mai târziu prin clauza cu 'evenimente neprevazute' sau așa ceva. Evident, dacă Covid-ul mai tine un pic, nimeni n-o să vrea să meargă prin tari străine doar ca să facă cunoștință cu el... De ce nu pot organiza concursuri cu bani sau obiecte!? Pt că pe e mai greu să le anulezi?
la 10/04/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Hai nu serios acum?! Vacante pe timp de Coronavirus? De ce oare nu pot organiza concursuri cu bani? Mai puțini, mai mulţi, fiecare cum își permite. Dar tre' să fi cel puțin idiot să organizezi vacante în incertitudinea asta. Mă rog, daca-s pe bune, pt că am mari îndoieli...
la 05/04/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Adriannnn mulțumim pt informații. Foarte prețioase de altfel. Eu am scris mai sus că doar presa poate avea un cuvânt de spus în situația asta. Cu alte cuvinte, presa a semnalat o neregulă (nu se poate să câștige aceeași persoană tot timpul!) și DEȘI NU S-A DEMONSTRAT FRAUDA, acel concurent a fost EXCLUS din tombolă. Culmea, i s-a menționat și numele (pt ca atunci când participi la concursuri și câștigi, ești persoană publică, vrei nu vrei) fără ca el sa dea în judecată presa pt defăimare sau mai știu eu ce ridiculităţi scrise de apărătorii "câștigătorilor de meserie" mai sus. În concluzie, dragi konkurenti, motivul pt care se tot agită diverse persoane pe aici 👉 vor să ne reducă la tăcere folosindu-se de diverse tertipuri ca amenințări, victimizări etc, evident nu vor gălăgie pe motiv că sesizările se fac privat nu în gura mare tocmai pt ca presa să nu intre pe fir. Pt că atunci când intră, fie că se poate demonstra frauda sau nu, trebuie să-și spună adio dreptului lor de a mai participa la concursuri.
la 18/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Doamne @ladyinblue dar adevărul e că tu ești de departe, cea mai amuzantă din toată "telenovela asta ieftină". Premiile vin după suflet? Eu credeam că după noroc dar nah și ce spui tu are sens... adică dacă știi bine tabla împărțirii și eventual legea lui Ohm (varianta: eu sunt om cu tine, tu ești om cu mine), atunci da, brusc ești "bun la suflet" și premiile curg. Nu? Iar cu privire la cei vizați de afirmațiile noastre, stai liniștită. Eu sunt sigură că fiind oameni atât de buni la suflet, se vor retrage pt a demonstra că sunt cinstiţi și a face loc și altor "norocoși". Că deh, unui om bun la suflet parcă nu-i șade să fie atât de lacom, corect?
la 17/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nu mai spune...Caz penal este într-adevăr dar nu la Ela. E la hoţi iar dacă dumneata ai fi de bună credință nu ai apăra hoții. Da un search pe Google și vezi că-s zeci de concursuri câștigate de aceleași nume. De ce nu trebuie investigatie? Ce aveți de ascuns sau de pierdut dacă se efectuează o investigatie? Ceea ce Ela și alte persoane aici au concluzionat nu e nicio aberație...o aberație e să crezi că există persoane care câștigă pe bune la toate concursurile. Spui ca acești "câștigători de meserie" nu vor să-și mai vadă numele pe Internet? Simplu: atunci sa nu mai participe la concursuri dacă sunt atât de sensibili. Sau și mai bine, să participe în mod cinstit, ca toate persoanele de bună credință. Doar că a fi cinstit și de bună credință este deja limbă străină pt ei... Bine că pot să se agite și sa amenințe când cineva le semnalizeza hoţia.
la 17/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pt @dragonuroshu De ce doar de ciocolata?? Poate atunci când hoții se duc unde le este locul, nepoțeii lui Ela o sa aibă parte de mult mai mult decât niște dulciuri. Că nah, dacă și hoții și copiii lor au parte, cei cinstiti de ce nu ar avea? Btw, conform spuselor lui Savanah, din postările tale trecute reiese clar faptul că nu joci cinstit. Așa ca las-o mai moale cu ironiile și lasă-te de jucat dacă nu poți să o faci cinstit.
la 16/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Dragă duduie sau ce ești, @Treabamea ar trebui să îți măsori cuvintele, ca vorbești ca un interlop. Cum adică trimiți lumânări cuiva pt că a sesizat un posibil furt? Tu pe lângă hoata, ai și gândire de asasina. De aceea tot insiști sa ne dam numele adevărate ca să trimiți pe cineva sa ne reducă la tăcere?? Cu cât vorbiti mai multe pe aici, cu atât adevarata voastră față iese la iveală...Rușine! Si stai liniștita ca dacă ANPC nu face nimic, aceste cazuri vor ajunge în presă. Și odată ce media vb despre asta, știi ce o să se întâmple? Vor trebui să facă ceva, ca de obicei la presiunea publicului... Așa ca am impresia că altcineva va ieși cu coada între picioare din situația asta... Nu exista sa câștige mereu aceleași persoane...e o fraudă care se vede de pe Lună.
la 16/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
E imposibil ca aceleași nume și familii sa apară peste tot ca fiind câștigători. Chiar dacă o persoană ar avea un noroc nebun sa câștige mai mereu, care-s șansele ca și partenerul de viată, sotul/sotia sa aibă același noroc? Va spun eu: zero. Asa ca hai sa nu mai acoperim soarele cu un deget și sa admitem ca aici e ceva care nu-i în regulă și trebuie investigat. Iar dacă Ela sau alții "fac scandal", pana la urmă, care e problema?? De ce va temeți dacă n-ati făcut nimic greșit? Va temeți ca acest scandal sa nu ajungă în presă sau la alte instituții ale statului? De ce incercati sa ne reduceti la tăcere? Propria voastră atitudine vă dă de gol! Sau va temeți ca de aici înainte, vi se va interzice participarea la concursuri? Pai, din spusele voastre, asta n-ar trebui să fie o problemă: pe oamenii ca voi, cinstiti, care muncesc și nu-s "zgârciobi" nu-i deranjează dacă pierd niște premii. Sau voi sunteți câștigători de meserie?
la 16/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Caty, ai văzut extragerea de la BMW, cam înainte de Crăciun? Totul filmat, copii legati la ochi care extrag câteva bilețele din câteva sute de mii etc. Acum mă intreb: oare de ce nu se procedează la fel și în cazul celorlalte concursuri? Cum spunea cineva mai sus, există multe căi de fraudare a sistemului, inclusiv manipularea softului. Și stai chillax. Nu dă nimeni în judecată pe cineva pt faptul ca a avut noroc. Aici e suspiciune de hoție și oricum nu am chema o persoană fizică în judecată ca și cum ea de capul ei ar fi fraudat tot sistemul. Dacă a făcut-o, are și complici ca de ex firmele de PR de la care trebuie pornită investigația. Deci în niciun caz, n-ar fi un proces civil.
la 15/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului