Pupisori

pagina de konkurent

Pupisori are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

pupisori nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de pupisori

ok! cu cea mai mare placere numai=doar nu mai= sa nu mai faci un lucru anume dute - nu inseamna nimic du-te - echivalentul pentru "pleaca", "fugi de aici" ai inteles? sau vrei sa-ti desenez? =))
la 05/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
emy_milu...vocabularul meu n-are nici o problema,,,,in schimb gramatica ta e la pamant si lexicul la fel! dar nu-i nimic, se rezolva cu meditatii! mesajul era pt cele 3 persoane, nu va mai simtit atat de lezati... si nu uitati, oricand pot participa de pe alt user name si cu numele unei rude/prietene/vecine. nu va mai agitati atat!
la 05/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
1. aurelia,indraznesti sa comentezi de mine? tu care esti cu foamea in gat si te trezesti de la 5 dimineata ca participi la toate concursurile? ma jur ca o sa te urmaresc pe toate forumurile si la toate concursurile ca sa te fac de cacao, psihopato ce esti. credeai ca nu gasesc comentariul lasat de colega ta?? ia uite ce scrie despre tine: "nicoleta mincinoasa!!1 A scris la: 27.02.2010 - 21:58 am mai postat un comentariu,nu stiu d ece l-ati sters intrucat reflecta realitatea...Aceasta aurelia eftene,din braila,e in stare sa minta pe toate drumurile doar sa capete atentie.Stergeti aceasta postare mincinoasa,daca ar sti parintii ei...Am lucrat cu ea la Meli Melo,mereu uita de ce era „bolnava„:ba cancer,ba leucemie....Daca tot vreti sa o ajutati,recomandati-i un psihiatru" 2. carmita...ti-a revenit glas'ciorul de cand te-au ciopartit aia la frumusete pe muchie de cutit? crezi ca esti mai frumoasa acum, ai dobandit si tu falsa incredere ca poti spune ce vrei si ce te taie capul pentru ca arati diferit? ai uitat cand ma aveai in lista si primeam mass-uri de la tine de genul " votati-ma si pe mine, cei care aveti ip dinamic" ?? peste tot ma acuzi ca am ip dinamic, te deranjeaza concurenta? fii atenta, e ultima oara cand te iert, daca te mai prind ca zici nasoale de mine, te caut pe toate concursurile si atunci chiar ca invat sa dau cu ip dinamic sa te descalifice...si nu uita, chiar sunt rea! 3. pescarus... nu te cunosc si nu stiu ce treaba ai tu cu mine...macar cu fetele astea ma ciocnesc pe toate forumurile. care e problema ta? ce te-a oprit sa dai si tu 100 de mesaje? bunul simt? hai...las-o mai moale, ok? si acum, cine mai zice nasoale de mine, o sa-l fac sa nu mai participe la nici un concurs!
la 05/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului