Nelvex

pagina de konkurent

Nelvex are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

nelvex nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de nelvex

Eu ma tot intreb, oare siturile astea si ofera vreun premiu? Am asa o mare indoiala, dar fie vorba intre noi, sa nu stie ailalti, alegerile astea pentru noi romanii care nu prea stim multe de Parlamentul European, ne cam lasa total indiferenti. MALAIUL si nu altceva este in capul (trebuia sa scriu cu litere mici, dar n-am avut)acestor ASA-ZISI ai nostri parlamentari. Eu in locul lor m-as ascunde sa nu ma stie nimenea, da nimenea. HUO! si atat. Vreau sa stiu cam care or fi ai mai tineri parlamentari da pa la noi, adica sa cam aibe sub, dar sub 50 ani. Multam. Io pa astia ii votez. da... sa nu hie din ramura alora de sa li se cam zbenguie politichia. Ma sa o zac pe a dreapta. Io vreau sa votez sa sa hie unul ma de-ai nostri, nu da aia cu vile, masini, gagici, firme cu duiumul....sa hie din aia saraci ma da buni. Zac eu vreo prostie, adicatelea d'astia saraci nu vreau cu politichia? Ma mereti la vot da bagati-va picioarele in concursul asta, ca nu castigati NIMICA adica 00000...NULA. Daca am fi destepti noi astia care vrem sa alegem pa careva nu trebuie decat sa ne aliem si sa-l alegem pe care il vrem NOI...NOI MA, dar la noi la ROMANIA este asa o lehaminte ca ma apuca si pe mine asa o delasare de nu mai scriu mai inainte. Faceti voi ce vreti ca pe mie mi se falfaie, nu-i asa? ROMANULE???EUROPEANULE???
la 14/05/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Asa cum am zis, revin si spun ca am primit confirmarea, deci incercati si voi. Paste fericit!
la 17/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna, m-am inscris si eu, dar dupa inscriere trebuie sa primesti un email pe care trebuie sa-l confirmi. Pana acum nu am primit acest email. Mi s-a mai intamplat chestia asta si altadata. Poate voi veti avea mai mult noroc. Daca primesc emailul va voi spune. Paste fericit!
la 16/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Multumesc pentru raspuns. Este incurajator pentru ce mi-ati spus. Voi incerca si eu pe mai departe. Buna treaba cu pagina personalizata. Imi fac si eu. Multam inca odata.
la 07/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Domnilor, nu modifica nimeni linkul? Mie imi da mesajul "Error 404". Cat priveste cum se castiga la toate concursurile anuntate pe site eu am o mare indoiala ca ar castiga cineva, asa la intamplare. Zice-ti voi care sunteti clienti mai vechi, ati castigat vreodata ceva? Pa!
la 07/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului