Mraaw

pagina de konkurent

Mraaw are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

mraaw nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de mraaw

ahahaaa, bravo Alexandrei, fosta colega de faculta cu mine si un profesionist in domeniu. normal ca se ia legatura cu castigatorii inainte de anuntul oficial! asa ca, ghinion pentru starletele care au pus pariuri si primisera informatii eronate :))
la 11/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
candyman, n-am nici un motiv sa-ti port pica, da' ai un stil de-a comunica, pur si simplu nu m-am putut abtine :)) imi cer scuze daca te-am jignit, a fost mai mult o tachinare. apropo, miza nu e deloc mare pentru un brand de talia Heidi si volumul de idei care o sa le parvina..
la 02/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
au, au, va doresc o aterizare cat mai putin brutala, la naivitatea si lipsa simtului realitatii a unora din voi. candyman, fara rautate, modestia ar trebui pastrata in cazul in care nu poti exemplifica clar vreun concurs important. ala pentru Avril sa fii fost vreun avatar de fan-club? :> multi semi-amatori care stiu sa suprapuna trei poze si patru brush-uri trendy in ps (de unde si teama de copyright) s-au trezit mari designeri.. apropo, abia astept ca dupa concurs, expertii sa se adune la comentat inveninati castigatorii si, comparativ, cat de buna a fost lucrarea lor. tipic romanesc :)
la 27/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului