Mbucur30

pagina de konkurent

Mbucur30 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

mbucur30 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de mbucur30

Ca potential participant, as dori sa mi se aduca la cunostinta daca premiul concursului, in speta cele 3 autoturisme, se afla in custodia societatii emitente a concursului. De asemenea,solicit punerea la dispozitia konkurs.ro, pentru publicare, a regulamentului oficial de participare, autentificat notarial !
la 20/09/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Iata ca acum, in prag se sfarsit de concurs, dupa 4 luni de zile, s-a observat, intr-adevar, interesul manifestat. 5 participanti amarati si creduli. Dupa ce s-a modificat cu nerusinare regulamentul initial, nimeni su s-a mai inscris la concurs ! Sa va fie invatatura de minte iar voua participantilor, nu mai dati crezare acestor minciuni. Concursul a fost regizat intr-un mod marsav ! Conform regulamentului intitial si daca este sa luam in considerare numarul mic de participanti, toti acesti creduli ar fi fost eligibili de a castiga *** premiu saptamanal. SA VA FIE RUSINE, *** !
la 11/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Intamplator am citit regulamentul acestui concurs, saptamanile trecute. Va aduc la cunostinta faptul ca orice modificare survenita asupra acestui regulament de participare, in perioada activa de desfasurare, se face prin Act Aditional ! Eram decis sa particip in saptamana imediat urmatoare weekend-ului care urmeaza. In conditiile actuale, ma mai gandesc ...
la 25/05/2009
urmareste discutia in pagina concursului