Mada

pagina de konkurent

Mada are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

mada nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de mada

Pai tocmai asta e. ca era reusita si ar fi avut sanse mari de castig, in conditiile in care participarea a fost slaba si numeric si calitativ. Poza mea e aici http://maadi.wordpress.com/2009/11/17/alone/ .In galeria foto sunt doar cateva fotografii ok, restul sunt poze de incapatori. Oricum, pe mine nu ma intereseaza concursurile cu votare, nu particip din principiu la ele. In cazul acestui concurs ma bazam pe jurizare. Mentionez ca le-am indicat si unde se aflau butoanele de "browse" si "upolad" - sub sectiunea de "log in". Plus ora exacta cand am facut uploadul (nereusit)9:30 PM, imediat dupa ce am redimensionat si redenumit fotografia - asta se vede in "properties" sau la exiful poze (pe care le-am trimis-o pe mail).
la 17/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am o sesizare de facut referitor la seriozitatea concursului. Mi-am facut cont pe site acum cateva saptamani. Pe 14 noiembrie, in ultima zi de inscriere, am incercat sa trimit poza pentru concurs. La ora 9 jumatate seara, deci inainte de termenul de expirare. M-am logat frumusel, am ales fotografia si am dat upload. Pare ca s-ar fi incarcat, dar nu am primit absolut nici un mesaj. De obicei, la inscriereile online apare un mesaj de confirmare . Mi s-a parut ciudat si am mai incercat odata. La fel.Dupa "upload" nu aparea nimic. Am zis ca, cine stie, asa o fi la ei. Azi vad ca poza nu este in concurs si dau mail organizatorului. Ii explic problema si-i trimit si fotografia, poate se rezolva.E, stai sa vezi, ca nu se mai poate face nimic. Cica sunt singura care a reclamat problema, deci nu are cum sa fie adevarata. Traim in Romania...
la 16/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
http://oskar.ro/blog.php?id=978 PS. Mie mi s-a parut ciudat ca nu mi-au raspuns la nici unul din cele 3 mailuri trimise, asa ca am mirosit ceva.
la 03/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ideea e ca i-am contactat prin formularul de contact de la ei de pe site de vreo 2 ori si...nimic. O sa-mi pun articolul pe blog si gata.
la 06/10/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna ziua. As avea si eu o intrebare de pus: se considera si textele scrise pe blogul personal?
la 07/08/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Mi-au raspuns, acum aproximativ o saptamana. Tot ce conteaza este ca in octombrie sa am calitatea de student.
la 25/07/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
V-am forwardat mesajele (sunt chiar doua) in care ii intrebam exact cum sta treaba.
la 11/07/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am o nelamurire. Le-am trimis mail , dar nu mi-a raspuns nimeni pana acum. Nu sunt studenta, dar voi fi din anul urmator - cel in care se acorda efectiv bursa. Pot sa aplic sau nu (e vorba de concursul foto)? Multumesc de raspuns.
la 09/07/2008
urmareste discutia in pagina concursului