Imprevizibil_ro

pagina de konkurent

Imprevizibil_ro are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

imprevizibil_ro nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de imprevizibil_ro

Castigatorii concursurilor ii gasiti aici http://www.imprevizibil.ro/castigatorii-concursurilor-organizate-de-imprevizibil-ro/ (primul post de pe blog) Imi cer scuze pt. intarziere, dar din moment ce am fost nevoit sa fac o lista cu toti participantii (nu erau numerotate comentariile), am asteptat putin sa ma asigur ca nu am ratat pe nimeni. Felicitari castigatorilor! Multumesc mult tuturor participantilor! Daca nu ati castigat la aceste concursuri, poate o sa castigati la urmatoarele de pe acest blog sau de pe alte site-uri (momentan ne ocupam de relansarea unui alt site) Sarbatori fericite si un An nou plin de succese! La multi ani! PS: Poate imi spune si mie vreun program de captura de ecran mai bun decat cel pe care l-am folosit. Multumesc anticipat!
la 10/12/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Imi cer scuze pt. problemele aparute la postarea comentariilor si ii multumesc celui/celei care m-a atentionat! Momentan am dat jos formularul de abonare de pe blog si se pot posta si comentarii. Daca mai apar alte probleme, va rog sa imi trimiteti problemele aparute pe contact[at]imprevizibil.ro sau de pe pagina de contact... sau daca sunt online pe blog imi spune ce doriti si acolo sau daca nu trebuie sa va raspund, imi puteti lasa mesaje pe offline. Multumesc pt. intelegere!
la 09/11/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
O oferta special pt. participantii inscrisi de aici: participantul cu nr. 23 incepand cu ora 11:00 castiga o cartela reincarcabila orange (sa imi amintiti la final si de acest premiu pt. ca nu o sa-l trec in regulament) Bafta!
la 09/11/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna ziua, Imi puteti spune de ce credeti ca ar fi vorba de o teapa? Sa va zic un secret... In urma cu 2-3 ani am pierdut in jur de 7.000 de lei (6.800, mai exact), asa ca premiile de aici sunt cam mici in comparatie cu acea suma... Stiu ca telefonul costa in jur de 1.100-1.200 de lei, dar eu lam primit, asa ca nu o sa pierd prea mult, chiar si daca nu o sa castig nimic. Da, as putea sa il vand, dar decat sa il dau cu 400 de lei... Sa va mai zic inca un secret. In prima faza am vrut sa ofer telefonul la atingerea unui anumit nr. de abonati la blog... Stiti vorba "ori la bal, ori la spital"... Daca nu risti, nu poti castiga ;) Bafta!
la 09/11/2010
urmareste discutia in pagina concursului