Goga

pagina de konkurent

Goga are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

goga nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de goga

eu inteleg ce spuneti, dar nu e problema mea ca Cola e incapabila sa isi dimensioneze marfa care se vinde de pe raft intr-o anumita perioada. omul cand se duce sa cumpoere, vede ambalaj promotional cu premii pe ea, o ia si o pune in cos si pleaca acasa. Cand ajunge acasa constata ca acea campanie e terminata de mult. si cel mai recent exemplu este ca am cumparat o sticla de jumate, am trimis codu din capac si era cod incorect si ma uit mai in detaliu de pe sticla si era de la o promotie intre martie si mai. HELOOU, suntem in a doua jumatate a lui august!!!
la 19/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
sunt de acord cu tine claudiu. pe mine ma enerveaza cel mai tare ca eu am luat teapa de cateva ori cu sticle pe care scria ca sa trimiti sms si cand ajung acasa vad ca scrie ca campania s-a terminat!!!! pai ce naiba mai sunt sticlele in magazin, daca campania nu mai e????
la 19/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Se lauda ca castigi milioane de premii si dupaia te plimbi ca prostu cu capacele in mana dupa premii. la linie nu raspunde nimeni. foarte proasta organizare. in plus am trimis 2 coduri dupe sticla si nu au fost bune, iar la linia telefonica mi-au zis ca sunt din alta promotie. E de rahat, daca tot le gasesti la butic , de ce nu sunt bune si astea?
la 18/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului