sectiune de castigatori

 
 • stupidcow
  O imbunatatire foarte buna pentru konkurs.ro ar fi ca pentru fiecare concurs sa existe o sectiune de castigatori, completata de administratorii site-ului sau de useri, astfel sa se poata afla mai usor daca cineva a castigat sau nu. Cautarea sa se poata efectua si in numele castigatorilor
   
  Mesaj postat la 21/01/2010, ora 09:32:14 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • kalasnikov
  Mie mi se pare a fi o idee proasta care sper sa nu fie pusa in aplicare. Cand participi la un concurs iti dai acordul ca acel site sa iti publice anumite date personale, dar nu iti dai acordul ca datele personale sa iti fie facute publice si pe alte site-uri/forumuri. Stiu ca prin postarea castigatorilor pe site/forum konkurs.ro are un trafic mai mare, dar se incalca legea care interzice a face publice datele personale ale unei pers. fara acordul ei... si pe langa asta organizatori se asteapta sa aiba putin trafic si in perioada cand sunt afisati castigatorii. Cred ca ar trebui sa intervina konkurs si sa interzica postarea datelor personale ale castigatorilor/participantilor la concursuri... singurele date acceptate sa fie numele, prenumele si judetul. Sunt concursuri la care iti dai acordul ca numai numele sa iti fie afisat pe site si din prea mult exces de zel iti sunt facute publice si alte date personale, dar care pot fi sterse de pe acel site cu un simplu mail in timp ce aici o sa ramana permanent.
  Poate va amintiti concursul organizat de jacobs la care nu ne-am dat acordul ca datele personale sa ne fie facute publice si tot au fost facute publice (vorbesc despre cei care au votat). Va dati seama ce frumos ar fi sa apara acea lista aici desi de pe site-ul lor a fost stearsa?
   
  Mesaj postat la 21/01/2010, ora 12:09:05 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • stupidcow
  Nici nu am pretins sa fie afisate mai mult de nume si localitate, dar asa s-ar repera mai usor concursurile la care au fost afisati castigatorii. Vezi si cazul infopromotii.ro
   
  Mesaj postat la 21/01/2010, ora 12:59:14 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • diana89
  eu sunt de acord cu stupidcow. mai ales pentru cei care participam la mai multe concursuri ar fi mai simplu sa fie afisati aici. numele si orasul sunt suficiente.
   
  Mesaj postat la 21/01/2010, ora 22:30:49 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • andreeabacau
  puzzle din lemn,personalizat d ziua indragostitilor,dupa poza dorita,130piese,A3 50 ron

   
  Mesaj postat la 30/01/2010, ora 23:51:14 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • alex19051988
  Si eu sunt deacord sa fie o rubrica a castigatorilor unde sa fie afisate Numele,Prenumele,Orasul si daca se mai poate adresa lui de e-mail.
   
  Mesaj postat la 01/02/2010, ora 09:04:59 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • traveller
  Pt ce iti trebuie si adresa de email???? Nu stii cum te cheama si te-ai recunoaste mai usor dupa adresa de email??? Mie imi e de ajuns cate spam-uri primesc zilnic...
  As avea o sugestie referitor la alerta pe care o bifez pt a-mi reaminti ca un concurs la care am participat s-a incheiat.Am obs ca alertele pot fi vazute doar 3 zile de la data incheierii concursului, numai ca organizatoriianumitor concursuri afiseaza castigatorii si la o saptamana de la incheierea oficiala a concursului si eu nu tin minte chiar toate alertele, sa caut retroactiv concursurile la care am participat. Si deoarece particip la f multe. Cu ocazia asta tin sa felicit admin acestui site pt efortul depus pt a ne aduce cele mai noi concursuri. Nu s-ar putea ca alertele pt concursurile incheiat sa poata fi vizionate in profilul fiecaruia timp de 2 saptamani?
   
  Mesaj postat la 10/02/2010, ora 21:59:14 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: