regulament konkurs

 
 • aloha
  stiu ca nu o sa raspunda niciun konkurs pe aici, totusi, vreau sa imi exprim parerea si eu.
  1. mi se pare anormal ca un comentariu care contine invective sa fie doar INCHIS, iar unul care e off-topic sau care contine critici la adresa konkurs sa fie sters complet.
  2. eu fac ceva pe contul de la konkurs, pot sa il blocheze, de aia nu mai pot eu, ca nu mai pot sa scriu mesaje pe forum, ce sa zic.
  3. nu am cistigat pina acum la niciun concurs promovat de konkurs, ceea ce mi se pare perfect normal, nu stau cu orele pe situe-uri sa ma votez singur sau sa cersesc voturi sau sa imi fac conturi multiple sa cistig o fata de masa. sau de perna. singurul cistig sunt zecile de spam-uri (newsletters) pe care le gasesc in casuta de mail. la multe dintre ele am inceput sa ma dezabonez deja, gen military shop etc.
  4. nu ii inteleg pe cei care isi dau datele personale ca sa primeasca premii de 10-50 de lei (daca nu cumva e vorba de un voucher la care trebuie sa mai pui inca pe atit ca sa iei o luminare parfumata). nu ii inteleg pe cei care participa la concursuri cu premii care nu le sunt utile. e plin de cereri de schimb pe forum, oameni care au cistigat carti, vouchere, bluze, carti de ingrijit copii, imprimante etc.
  5. bafta celor care joaca cinstit si spera sa cistige la un concurs organizat pe bune, desi cred ca astfel de concursuri sunt mai rare decit dropiile din baragan... (nu mai exista din anii '70)
   
  Mesaj postat la 26/11/2009, ora 19:10:16 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • aloha
  uitasem de o chestie> aflasem la un moment dat de un concurs si am zis sa il trimit si la konkurs sa stie oamenii ca mai e un concurs pe piata.

  am primit un mail de la konkurs in care mi se spunea ca daca vreau sa imi promoveze concursul si sa am mai multi participanti, sa iau legatura cu ei... wtf? parca ziceau ca nu cistiga nimic din promovarea concursurilor???? se pare ca nu e chiar asa. de atunci nu le mai trimit nimic. tin toate concursurile pentru mine :D asa am si mai multe sanse de cistig, indiferent ca e vorba de jurizare, tragere la sorti sau votare.
   
  Mesaj postat la 26/11/2009, ora 19:15:48 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • konkurs
  Aloha,

  Concursurile pe Konkurs sunt promovate gratuit. Daca ai fi citit mailul de care vorbesti in detaliu ai fi vazut despre ce este vorba.

  Reciteste informatiile din mailul primit (sau mai propune un concurs ca sa-l reprimesti) si apoi putem continua discutia.
   
  Mesaj postat la 28/11/2009, ora 19:20:51 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • aloha
  @konkurs

  daca m-ar interesa, as face-o, dar crede-ma ca nu ma intereseaza explicatiile tale. sau, daca vrei, ma intereseaza tot atit de mult cit vad ca te intereseaza pe tine primul mesaj postat de mine pe acest topic...

  acestea fiind spuse, din partea mea, subiectul este INCHIS.
   
  Mesaj postat la 30/11/2009, ora 09:01:48 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: