parerea mea

 
 • b3b3_taw
  concursul pt castigarea rucsacului,nu e pe bune.de ce?ecaterina parlog si parlog ecaterina nu e una si aceiasi persoana?pacat de concurenti ceilalti.ce dezamagire.pacat.
   
  Mesaj postat la 27/07/2009, ora 18:11:19 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • karmen
  Rucsac picnic Mio

  * Iustin Cobuz
  * Elena Moldovan
  * Alin-ion Pulez
  * Alina Dina
  * Adela Maria Oltei
  * Paul Anghel
  * Gabriela Stirbu
  * Marius Craciun
  * Marius Craciun
  * Barbulescu Madalin  si nu e singura,la fel si marius craciun.Eu cred ca nu au nici o vina cei care au castigat ,cred ca organizatorii sunt de vina
   
  Mesaj postat la 28/07/2009, ora 00:09:31 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • abcd
  Eu cred ca singura vina a celor care au cate 2 premii este...norocul :). @b3b3_taw, daca erai tu in locul acestora, mai erai atat de suparat/a? Cu siguranta ca nu. Nici eu nu am castigat, desi cineva apropiat mie, da. De aceea iti spun ca tot ceea ce este necesar se cheama...noroc :))). Eu nu am fost norocoasa, nu am castigat, altcineva a avut cu carul... a luat 2 premii. Chestie de...noroc :)))) Mult succes!
   
  Mesaj postat la 29/07/2009, ora 20:06:41 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • dana_07
  eu cunosc pe cineva care a castigat in spatamana a doua de concurs si nici pana acum nu a primit mail si nu stie cum poate intra in posesia premiului!
   
  Mesaj postat la 31/07/2009, ora 14:47:29 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Raammoonnaa
  @dana_07 : uite ce sfat da cineva pe pagina concursului, poate ii va fi util cunostintei tale : "abcd la 29 Iulie, 2009 :
  Poti sa astepti mail de la ei, sau poti sa iei tu initiativa. In partea de jos a site-ului este rubrica de "contact". Cand deschizi acel link iti apare un formular in care tb sa completezi numele si adresa de mail (sa fie exact cele cu care ai participat la concurs). In text le scrii ca te numesti xy si ca te-ai regasit pe lista de castigatori (specifici premiul castigat si saptamana in care ai castigat) si ii rogi sa iti transmita detalii privind modalitatea in care vei intra in posesia premiului. Iti vor trimite cu promptitudine un mail de raspuns cu informatiile care te intereseaza . Succes!" Succes ii urez si eu, cred ca ar fi bine sa ia initiativa si sa trimita acel mail. :)
   
  Mesaj postat la 01/08/2009, ora 07:47:31 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Raammoonnaa
  @dana_07 : cunostinta ta ar tb sa citeasca si regulamentul cu foarte mare atentie; in el se specifica foarte clar : "în cazul în care participantul nu revendică premiul în termen de o lună de zile de la afişarea numelui său pe site, premiile vor rămâne în proprietatea organizatorului " Nu scrie nicaieri ca ar tb sa te contacteze ei. Probabil ca unora li s-a trimis mail, altora nu..dar asta este mai putin important. Cf regulamentului se pare ca cel care castiga tb sa isi revendice premiul. Asa ca...tb trimis mail de revendicare cat mai rapid, daca nu cumva cele 30 zile au expirat deja :(. Sper sa citesti acest mesaj si sa iti fie de ajutor. Mult succes!
   
  Mesaj postat la 01/08/2009, ora 16:05:47 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • dana_07
  ms, raammoonnaa! cred ca au expirat 30 de zile ..asta e ..eu o sa o instiintez !
   
  Mesaj postat la 01/08/2009, ora 21:57:11 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: