invitatii lockerz instant

 
 • pisy20
  Ce este Lockerz? - Lockerz este o comunitatea internationala in care accesul se face doar pe baza de invitatii unde membrii pot gasi divertisment, pot face cumparaturi, pot castiga premii si bani si pot gasi retea sociala completa, toate intr-un singur site. Membrii sunt recompensati pentru aproape tot ceea ce fac pe site! Fie ca este vorba de cumparare un brand cool nou, urmarirea unui video, jucarea unui un joc, raspunderea unei intrebari simple de zi cu zi sau sau chiar simpla logare pe site. Exista peste 15 moduri de a castiga PTZ (puncte), care reprezinta moneda pe Lockerz. Pe masura ce se acumulati PTZ, veti putea sa le rascumparati (Redeem) de la PTZ Place, mall-ul lor de cumparaturi online. Acolo puteti gasi mii de premii, de la electronice, imbracaminte, echipament sportiv, etc.

  daca doriti invitatie introduceti adresa de mail pe acest site http://invite.lockerz.ro/?id=1989 si veti primi invitatia cat mai repede posibil.
   
  Mesaj postat la 27/03/2010, ora 22:48:10 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • pisy20
  cum adica smecherie ieftina? toata lumea stie ca lockerz e un site unde se poate intra doar pe baza de invitatii. asa ca pentru a usura munca tuturor si a nu mai fi nevoiti sa trimitem mailuri pentru a primi o invitatie acum exista posibilitatea de a face un site exclusiv pentru invitatii instant. cand cineva isi introduce adresa de mail pe acest site eu voi primi un mai l automat in urma caruia cu un simplu click ii trimit invitatia. deci ce ti se pare smecherie ieftina?
   
  Mesaj postat la 28/03/2010, ora 13:28:32 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: