http://sani-perfecti.sanatateatv.ro/concurenti/flavia/

 
 • flavia_ioana
  votati-ma va rog!!!!!!!pup
   
  Mesaj postat la 17/05/2010, ora 22:43:45 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • baubau2006
  Nu vreau, nu meriti si pe deasupra eu personal votez frumosul. Sac!
   
  Mesaj postat la 20/05/2010, ora 23:43:18 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • daniian
  @baubau2006 - stii ce ma amuza? nici macar nu isi dau seama in ce se baga. Peste maxim 3 ani, silicoanele trebuiesc inlocuite, sau macar scoase. ce vor face atunci? de unde vor lua bani? de unde vor lua bani pentru reconstructia sanului??? sau vor cumva sa fac bani cu noile silicoane, si atunci, mea culpa, le-am acuzat degeaba.
   
  Mesaj postat la 21/05/2010, ora 01:30:13 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • baubau2006
  @daniian am votato...indiferent de este ea sau nu in poza :), problemele cu silicoanele nu le cunosc dar enervante la culme sunt subiectele deschise in diverse sectiuni, adica in toate sectiunile in care intri gasesti VOTATI`MA!!!! HELP!!!! S.O.S!!!! RETURNEZ!!!! nu inteleg dc naiba nu posteaza doar in sectiunea scimb de voturi....trebui sa-si bage cornitele in toate topicurile cei cu votatul.
   
  Mesaj postat la 21/05/2010, ora 16:14:42 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • renatte_hellfeuer
  Nici eu nu te-am votat pentru ca nu sunt de aoord cu tine( cu ce ai scris pe site).cate fete frumoase am vazut la acest concurs, care arata bine, sunt tinere, subtirele( iar complexele sunt doar in capul lor).Ziceti merci fetelor ca nu aveti cancer la san si sa aveti extirpat un san.atunci era o problema.atunci aveati nevoie de o operatie.nu gen- vai vreau sa il multumesc pe prietenul meu sau nu vreau sa-mi fie rusine la plaja.ganditi-va ca sunt oameni care nu au vazut marea vreodata.sincer, voi cereti osanda de la D-zeu.pacat de voi.daca am deranjat pe cineva imi cer scuze, mi-am spus si eu parerea.o seara placuta
   
  Mesaj postat la 22/05/2010, ora 01:35:49 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Ramona13
  Cea care se afla acum pe primul loc (caty/lavinia sau cum o chema-o in realitate) ...a postat o fotografie care ne arata clar ca face confuzie intre acest concurs si un job-apply pentru un post in bransa celei mai vechi meserii din lume. Nu este o rautate, este evidentza. Altfel, mai ca-mi este mila de aceste fete care isi imagineaza ca o pereche de protuberante din plastic le va schimba destinul :((( Dar nu mi-e, mai degraba le-as recomanda sa-si caute un job real si sa nu mai viseze cai verzi pe pereti.
   
  Mesaj postat la 24/05/2010, ora 22:06:45 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: