business kombat - extras din corespondenta (mail) pt. clarificarea regulamentului

 
 • molix
  From: molix@(xyz).com
  To: contact@businesskombat.ro
  Sent: Thu, Jul 8, 2010 5:27 pm
  Subject: Fwd: Lupta Continua

  Buna ziua,

  Ma numesc (AB) [am sters numele si orice alte date personale din motive evidente], sunt una dintre sutele de kombatanti, si ma adresez dvs. in speranta ca ma puteti ajuta in clarificarea unor nelamuriri legate de regulamentul jocului "Business Kombat" si modul de aplicare a acestui regulament.

  A. Am remarcat urmatoarele:
  Clasamentul afiseaza 730 de participanti inscrisi la ora actuala, dintre care
  - 194 kombatanti se califica pentru extragerea la sorti a premiilor saptamanale (minim gradul 2),
  - 205 kombatanti se califica pentru extragerea la sorti a premiilor lunare (minim gradul 3),
  - 57 adversari in marea lupta (minim gradul 4).

  E posibil ca numarul de kombatanti kalificati pentru premiile lunare sa fie mai mare decat nr. de participanti la extragerile saptamanale? Reformuland, e conform cu regulamentul ca dintre 194 participanti cu minim gradul 2, 205 sa aiba chiar gradul 3 sau mai mare? Eu personal m-as fi asteptat ca numarul kombatantilor sa scada pe masura ce creste rangul, asa cum se intampla cu comparatia minim grad 3/minim grad 4.

  B. Se tine cont de scor in tragerile la sorti?
  Daca da, dupa ce mecanism exact se face tragerea la sorti, & la ce articol & ce alineat din regulament este stipulat clar acest lucru?
  Daca nu, de ce pe pagina http://www.businesskombat.ro/rankings mesajul afisat este "Un scor mai mare inseamna mai multe sanse in tragerea la sorti a castigatorilor."?
  Singura referinta la scor (& aceea inexacta/indirecta) pe care am putut-o identifica in regulament este Art. 4., alineatul (1): "Grad VI: acest grad se va obine cand a fost finalizata complet o harta de joc. "


  C. Pentru a calificarea la tragerile la sorti din fiecare saptamana / luna, in afara de conditia minima de grad, mai exista si conditia de logare (& eventual cel putin un joc completat) in fiecare saptamana/luna?
  Daca da, conform carui articol & alineat din regulament?

  D. Art. 4. Modul de desfasurare al campaniei promotionale, alineatul (2) din regulamentul afisat pe site-ul concursului statueaza:

  Asadar nu scorul conteaza la extrageri, ci activitatea participantilor, descrierile, raspunsurile, dezbaterea de idei. Puteti detalia in aceasta zona? Unde / ce sa descriem? Unde / la ce intrebari sa raspundem? Formularul completat nu lasa loc de compuneri, cel putin asa mi se pare mie personal.

  In general, tragerea la sorti (saptamanala, lunara etc.) nu este pur & simplu o extragere aleatoare dintre username-urile celor care indeplinesc minim cerintele scrise clar in regulament?

  Rugamintea mea este sa ma lamuriti cu privire la aspectele semnalate aici. Multumesc anticipat.

  Cu stima,
  (AB)
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 16:52:05 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  peste mai bine de 2 saptamani de la trimiterea acestui mesaj pe adresa specificata in regulament (recte vineri, 23 iulie) i-am sunat.
  @cyucy, multzumex pt. numar. :o)
  am fost informata dupa o scurta pauza de verificare ca la ei n-a ajuns mailul meu, & am fost rugata sa forwardez mesajul initial la o alta adresa. m-am conformat in aceeasi zi: 23 iulie.
  marti, 27 iulie am primit raspuns: vezi mai jos
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 16:58:40 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  From: (CD)
  To: molix@(xyz).com
  Sent: Tue, Jul 27, 2010 2:39 pm
  Subject: Re: Fwd: Lupta Continua  Buna ziua doamna (B),


  In urma intrebarilor trimise cu privire la regulamentul concursului Business-Kombat, revin cu raspunsurile solicitate.

  A.
  [mi-am permis sa sterg repetarea textului trimis de mine initial]
  Fiecare saptamana / luna incepe cu sanse egale pentru toti concurentii. De unde rezulta diferenta in numarul concurenti. Astfel in saptamana 1 pot participa 100 de concurenti. In saptamana urmatoare se reseteaza numarul la 0 si doar cei ce se autentifica minim o data vor fi inscrisi la premiile din aceasta saptamana. Deci, daca in saptamana 1 avem 100 de concurenti, in saptamana 2 putem avea numai 40 dar in luna curenta vor fi calificati la premiile lunare 140.
  La fiecare extragere saptamanala / lunara participa concurentii ce indeplinesc conditiile de extragere din saptamana / luna anterioara - Incluzand logarea in contul sau in acea saptamana / luna.

  B.
  Da, se tine cont de scor la extrageri - Platforma electronica de extrageri este furnizata de Net Entertainment, unul dintre cei mai mari provideri mondiali de platforme de jocuri de noroc.
  Sansa de castig functioneaza astfel:
  Exemplu - Din 100 de concurenti inscrisi la extragere locul 1 are 100 de
  "sanse", locul 2 are 99, locul 3 are 98, ... , locul 100 are 1 "sansa".

  C.
  Jocul trebuie completat pentru a te califica la extragerea de la finalul campaniei.
  La fiecare extragere saptamanala se vor califica participantii inregistrati in mod valabil pe site-ul www.business-kombat.ro si care indeplinesc conditiile acestui nivel de premiere pana la sfarsitul saptamanii pentru care se realizeaza premierea.
  La fiecare extragere lunara se vor califica participantii inregistrati in mod valabil pe site-ul www.business-kombat.ro care indeplinesc conditiile acestui nivel de premiere pana la sfarsitul lunii pentru care se realizeaza premierea.


  D.
  La fiecare extragere conteaza activitarea participantior pe site - ceea ce include logarea si completarea de date si obtinerea unu scor la joc.
  In formular puteti trece ce doriti dumneavoastra, de unde rezulta ca, descrierile sunt apreciate dar nu si neaparat luate in calcul. Este o specificatie standard pe care organizatorul este obligat sa o treaca in regulamente.
  Speram ca raspunsurile de mai sus va sunt utile in participarea la business-kombat.ro.
  Va uram mult succes in continuare si speram sa va gasim in lista noastra de castigatori.
  O zi cat mai buna,
  (CD)
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 17:04:00 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • stupidcow
  pai la punctul B, daca sunt 100 cu acelasi scor ordonati alfabetic, inseamna ca cele mai mari sanse le au cei cu litera a, b etc. Eu sunt la litera s, deci sanse de castig mici
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 17:06:31 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  astazi am insistat (pe e-mail) cu lamurirea unor chestiuni confuze legate de raspunsurile primite la ultimele 2 puncte.
  va tzin la 220 cum primesc raspuns. :o)
  poate pana la sfarsitul campaniei, aflam totusi regulile ;o)

  disclaimer: din motive evidente, am modificat numele & adresele de mail: (AB) sunt eu, (CD) e domnul de la brandstalk (firma organizatoare a campaniei business kombat).

  ... to be continued...
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 17:08:54 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  lols, sper ca asta cu alfabetul a fost o poanta, nu?
  e vorba despre "dintre cei mai mari provideri mondiali de platforme de jocuri de noroc". pana & excelu' are functia random ;o)
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 17:24:49 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  psssst, @ konkurs,

  nici in sectiunea forum nu apare textul pus intre semne duble < si > (pe post de glilimele)? mi s-a mai intamplat in pagina de concurs acelasi lucru...
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 17:31:50 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • cyucy
  romane nene,ce sa zic :)) cred ca renunta domnii la concurs la cat i-ai zapacit :))
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 21:23:31 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  daca am sa scriu vreodata un roman, promit sa nu-l public la editura tritonic. n-as vrea sa ramana nevandut & sa fie bagat pe gat altora in loc de cine stie ce carte visau ei.
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 21:37:52 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  From: molix@(xyz).com
  To: (CD)@brandstalk.ro
  Sent: Fri, Jul 30, 2010 4:39 pm
  Subject: Re: Lupta Continua

  Buna ziua domnule D,

  Si multumesc pentru raspunsuri. Le-am citit cu mare atentie. In continuare punctele B, C si D contin intrebari la care nu s-a raspuns satisfacator din punctul meu de vedere.

  De exemplu la pct. B am aflat ca se tine cont de scor la extrageri, ba mai mult, am aflat si mecanismul. Insist cu intrebarile la care nu am primit inca raspuns: Conform carui punct din regulament?

  Am mai dedus din raspunsul de la pct. C un fapt interesant: ca nu este necesar sa joci nici macar o singura data /saptamana/luna, ci doar sa te loghezi pentru a te califica la extragerea din saptamana/luna in cauza. Daca am inteles gresit, va rog sa ma corectati.

  Raspunsul primit la pct. D este aproape dezarmant: “La fiecare extragere conteaza activitarea participantior pe site - ceea ce include logarea si completarea de date si obtinerea unu scor la joc. In formular puteti trece ce doriti dumneavoastra, de unde rezulta ca, descrierile sunt apreciate dar nu si neaparat luate in calcul. Este o specificatie standard pe care organizatorul este obligat sa o treaca in regulamente.”
  Asadar la fiecare extragere conteaza totusi sa te loghezi, sa joci si sa completezi date in fiecare saptamana/luna, nu e de ajuns scorul maxim pe care l-ai obtinut candva, intr-o saptamana/luna anterioara si datele completate la deschiderea contului… Ba mai mult, daca intram in detalii, in formular (presupun ca va referiti la tabul “Detalii cont”, altceva care sa arate a formular n-am gasit pe site-ul in cauza) cat de creativ poti fi? Sa-ti schimbi numele, adresa, angajatorul, tipul de contract (part time/full time), sau poate numarul propriu de telefon e mai simplu de schimbat? Asadar in ce camp exact din formular pot sa introduc “descrierile inovatoare, creative si amuzante”? Am citat din regulament.
  In formular nu pot scrie ce doresc, ci nume si cifre exacte! Nu e loc de creativitate in numele strazii pe care locuiesc, a firmei la care lucrez sau a datei de nastere. Daca acest concurs ar fi fost organizat incepand cu decembrie anul trecut as fi avut mai mari sanse de castig din motivul ca la 1 ianuarie 2010 compania la care lucrez si-a modificat numele?

  Raspunsurile primite si citate mai sus sunt nesatisfacatoare din punctul meu de vedere din motivul ca produc mai multa confuzie decat lumina. De exemplu formularea “descrierile sunt apreciate dar nu si neaparat luate in calcul” este o exprimare nu tocmai fericita pentru explicarea/amendarea unui regulament. Obligativitatea prezentei unui text intr-un regulament oficial mi se pare mie personal nula si neavenita, in conditiile in care textul in cauza face referire la ceva neaplicabil in aceasta campanie, in speta formularul. Dupa aceeasi logica, regulamentul putea sa contina un fragment din Sadoveanu, sigur s-ar fi gasit pe acolo o descriere creativa.

  Revin asadar cu rugamintea lamuririi aspectelor prezentate mai sus.

  Multumesc anticipat,
  (AB)
   
  Mesaj postat la 03/08/2010, ora 21:04:27 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  From: contact@business-kombat.ro
  To: molix@(xyz).com
  Sent: Mon, Aug 2, 2010 5:40 pm
  Subject: Raspuns intrebari

  Buna ziua,  Raspunsurile la intrebarile dumneavoastra sunt mai jos.

  De exemplu la pct. B am aflat ca se tine cont de scor la extrageri, ba mai mult, am aflat si mecanismul. Insist cu intrebarile la care nu am primit inca raspuns: Conform carui punct din regulament?

  R: Conform Art 4. alin. 4

  Am mai dedus din raspunsul de la pct. C un fapt interesant: ca nu este
  necesar sa joci nici macar o singura data /saptamana/luna, ci doar sa te loghezi pentru a te califica la extragerea din saptamana/luna in cauza. Daca am inteles gresit, va rog sa ma corectati.

  R: Scorul nu se reseteaza dupa nici o extragere, de unde rezulta ca nu
  este necesar ca un user sa obtina un scor la fiecare logare pe site.


  Raspunsul primit la pct. D este aproape dezarmant: “La fiecare extragere conteaza activitarea participantior pe site - ceea ce include logarea si completarea de date si obtinerea unu scor la joc. In formular puteti trece ce doriti dumneavoastra, de unde rezulta ca, descrierile sunt apreciate dar nu si neaparat luate in calcul. Este o specificatie standard pe care organizatorul este obligat sa o treaca in regulamente.”
  Asadar la fiecare extragere conteaza totusi sa te loghezi, sa joci si sa completezi date in fiecare saptamana/luna, nu e de ajuns scorul maxim pe care l-ai obtinut candva, intr-o saptamana/luna anterioara si datele completate la deschiderea contului… Ba mai mult, daca intram in detalii, in formular (presupun ca va referiti la tabul “Detalii cont”, altceva care sa arate a formular n-am gasit pe site-ul in cauza) cat de creativ poti fi? Sa-ti schimbi numele, adresa, angajatorul, tipul de contract (part time/full time), sau poate numarul propriu de telefon e mai simplu de schimbat? Asadar in ce camp exact din formular pot sa introduc “descrierile inovatoare, creative si amuzante”? Am citat din regulament.
  In formular nu pot scrie ce doresc, ci nume si cifre exacte! Nu e loc de creativitate in numele strazii pe care locuiesc, a firmei la care lucrez sau a datei de nastere. Daca acest concurs ar fi fost organizat incepand cu decembrie anul trecut as fi avut mai mari sanse de castig din motivul ca la 1 ianuarie 2010 compania la care lucrez si-a modificat numele?

  R: Art 4. alin. 4
  Pentru a putea participa la extragerile pentru premiile saptamanale,
  trebuie ca participantii sa fie useri de Grad II (sau un grad superior
  gradului II - nu se califica userii de Gradul I) si sa se fi logat cel
  putin o data in saptamana precedenta extragerii.

  Pentru a putea participa la extragerile pentru premiile lunare, trebuie ca participantii sa fie useri de Grad III (sau un grad superior gradului III - nu se califica userii de Gradul I si II) si sa se fi logat cel putin o data in luna precedenta extragerii.

  Promotia se va incheia cu un eveniment "Marea Confruntare", in care userii vor participa la un joc de laser-tag pe echipe.

  Pentru a participa la Marea Confruntare se pot califica numai userii de
  Grad IV (sau un grad superior gradului IV).

  Cu cat scorul obtinut la joc de catre un user este mai mare, cu atat
  sansele de a fi extras sunt mai mari.  Raspunsurile primite si citate mai sus sunt nesatisfacatoare din punctul meu de vedere din motivul ca produc mai multa confuzie decat lumina. De exemplu formularea “descrierile sunt apreciate dar nu si neaparat luate in calcul” este o exprimare nu tocmai fericita pentru explicarea/amendarea unui regulament. Obligativitatea prezentei unui text intr-un regulament oficial mi se pare mie personal nula si neavenita, in conditiile in care textul in cauza face referire la ceva neaplicabil in aceasta campanie, in speta formularul. Dupa aceeasi logica, regulamentul putea sa contina un fragment din Sadoveanu, sigur s-ar fi gasit pe acolo o descriere creativa.


  R: Daca organizatorul decide ca datele introduse de un user sunt
  nesatisfacatoare sau incorecte, acel user nu se va califica la extragerea in curs.

  Multumim,
  Echipa Business-Kombat   
  Mesaj postat la 03/08/2010, ora 21:12:10 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  ma intreb cu voce tare daca nu cumva regulamentul concursului a fost modificat intre timp. de exemplu mie fraza "Cu cat scorul obtinut la joc de catre un user este mai mare, cu atat sansele de a fi extras sunt mai mari." mi se pare introdusa recent in acest regulament pe care l-am citit de muulte ori inainte de a incepe corespondenta de mai sus.
  ihm? voi ce ziceti?

  p.s. cel mai mult mi-a placut raspunsul ultim vis-a-vis de remarca mea cu privire la creativitate & cu trimitere la sadoveanu. cred ca am gresit profund, ar fi trebuit sa fac trimitere la caragiale: curat creativitate (a se citi date completate incomplet/incorect). :o)
   
  Mesaj postat la 03/08/2010, ora 21:17:27 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • bigstar2435
  Pariaza gratuit si castiga 2 bilete moka la Steaua - Liverpool! Tribuna 0, Randul 2.
  http://www.supersport365.com/?ref=fKonkurs
   
  Mesaj postat la 29/11/2010, ora 16:10:22 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: