Urgent!!!

 
 • daniian
  Donez Epilatorul castigat de sot la concursul Philips. Asta pentru a dona niste banuti unui copilas de numai 2 luni. Detalii gasiti aici http://www.arisu.ro/
  Si vreau sa procedam asa: licitati pentru el, iar la pretul acceptat de mine, banii ii donati direct in contul mamicii bebelusului. Dupa ce trimiteti banii, imi trimiteti confirmarea, iar eu trimit coletul.
  Astept sa licitati cat mai multi si cat mai mult. Pentru ca nici eu nu as vrea sa il dau pe nimic.
  Si ganditi-va ca va alegeti si cu un epilator (care, apropo, are garantie 2 ani) si faceti si o fapta buna.
   
  Mesaj postat la 05/03/2010, ora 23:30:39 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Manu_C
  daniian, am intrat pe site si scrie ca mama copilului impreuna cu copilasul cu probleme pleaca luni din tara pentru operatia din strainatate. Nu stiu daca mai apuca sa primeasca banii... as fi vrut sa fac si eu o donatie in cont dar nu mai ajunge pana pleaca ei.

  E un gest frumos totusi, si te felicit pentru initiativa. Sper sa reuseasca operatia si micutul sa aiba parte de o viata normala.
   
  Mesaj postat la 06/03/2010, ora 00:04:22 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • daniian
  Banii depusi intra direct in cont, imediat. Asta o spun din proprie experienta. Eu am facut foarte multe operatiuni bancare. Iar daca depui banii de la aceeasi banca, banutii intra imediat in contul persoanei. Tocmai de aceea am spus ca este urgent. Eu am aflat cu o jumatate de ora inainte de acest caz. Maine sunt banci deschise, asa ca banutii pot fi trimisi. Chiar si luni dimineata la prima ora.
   
  Mesaj postat la 06/03/2010, ora 00:13:58 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Manu_C
  K, o sa trimit in cont niste banuti, dar pleaca dintr-o alta banca decat bcr si stiu ca banca la care am contul nu face tranzactii in weekend. Oricum, daca au nevoie de ei ii pot transfera in strainatate ulterior, nu?

  O seara frumoasa si multa sanatate!
   
  Mesaj postat la 06/03/2010, ora 00:21:38 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: