Rubrica Stupida

 
 • baubau2006
  O rubrica ce vrea a se numi "Premii la schimb" este oficial Talcioc Konkurs. Din sutele de topicuri deschise ti-e foarte greu sa gasesti adevaratul subiect ce corespunde sectiunii. Vand bla, fa-ti cont pe bla, castiga bla, garantez bla, voteaza-ma!!! bla....
  Aceleasi subiecte dezaxate de la profilul rubricii in care te aflii se gasesc in toate sectiunile...Se intelege ca forumul konkurs este un OTV al Romaniei, OTV unde au toti "nebunii" acces indiferent de problemele lor mintale cat si reale (si aici fac referire la cei ce posteaza in rubrica "bucatarie" despre cai de curse).
  E singurul forumul din zecile in care sunt activ unde intalnesc o astfel de harababura...
  PS: @konkursule, odata ce-mi citesti postarea o poti sterge, iti este adresata in totalitate numai tie.
   
  Mesaj postat la 17/02/2011, ora 03:26:47 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • stupidcow
  Ma indoiesc ca @konkurs (scuzati cacofonia) mai citeste forumul. Am semnalat si eu in cateva randuri problema cu haosul de aici, dar nimeni nu s-a obosit sa faca ceva. De la utilizatorii site-ului nu am nici-o pretentie, ar pune linkuri de vot oriunde, chiar si la subiecte care nu au nici-o legatura cu schimbul de vot.
   
  Mesaj postat la 17/02/2011, ora 10:36:55 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • baubau2006
  Citeste sigur. Doar siteul este afacerea lui si pun pariu ca se bucura de un trafic mai mare ca raitingul televiziunii nationale. Are el motivele lui pe care presupun ca le stiti si voi, doar ca nu este corect fata de ceilalti useri care intradevar folosesc forumul "ca la carte" si cu bun simt.
   
  Mesaj postat la 17/02/2011, ora 12:21:18 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: