POP AURELIA - furt ca in codru :) la concursul exposhop "Castiga un parfum Coco Chanel Mademoiselle sau un parfum Hugo Boss"

 
 • abcd
  Am vazut intamplator ca acest concurs se termina astazi si pentru ca nu ma hotarasem inca daca sa particip sau nu, mi-am zis ca n-ar fi rau sa fac o scurta trecere in revista a comentariilor care vor participa la jurizare.

  Cand, ce sa vezi :))))))) Am descoperit cu stupoare ca acel comentariu pe care eu l-am postat pe konkurs.ro in legatura cu parfumul Chanel apare postat pe paginile concursului de pe exposhop ...si nu o data, ci chiar de doua ori :))) Cel putin pana acum, dar nu m-as mira sa-i gasesc si alte clone daca voi continua lectura :))

  Unul dintre "participanti" semneaza "master" (asadar deocamdata nu am de unde sa stiu cine este, dar voi afla cu siguranta de la organizatori :)))), in schimb un altul semneaza fara nerusinare, cu nume si prenume, ca o sfidare totala la adresa celei mai elementare norme de bun simt.

  Doamna amatoare de furt cu nerusinare se numeste POP AURELIA si a postat copy/paste vorbele mele ca si comentariu la un articol despre ...singuratate :)))(pop aurelia comentariu pe Jul 31, 2009 11:13 AM)

  In primul si in primul rand eu am postat acel comentariu pe konkurs.ro fara absolut nici o legatura cu concursul, ci doar ca o parere personala fata de premiul oferit si ca pe o provocare la o discutie despre parfumul preferat aici, pe konkurs, asa...ca intre noi, konkursomanii...

  Numai ca multi n-au binevoit nici macar sa citeasca regulile concursului si au tot postat in ideea ca participa la concurs :))) Daca cititi cu atentie o sa va amuzati intelegand ca multi dintre cei care au postat pe pagina de prezentare a concursului de pe konkurs.ro habar n-au cu ce "se mananca" parfumul respectiv, dar au insirat si ei cateva vorbe, asa...ca ce nu face omul ptr un premiu gratis :))), fara sa intelega macar ca in acest fel nu participa la concurs :))

  Revenind la blogul exposhop, am descopertit la fel de amuzata ca furtul este la mare cinste, lumea nemaiavand nici macar "bunul" simt de a fura de pe un alt site, ci furandu-si reciproc comentariile postate chiar pe expooshop, dar uitand sa nu copieze si partea de inceput in care apar numele, data postarii, etc, cu alte cuvinte oamenii acestia nici macar sa fure nu se pricep :)))

  Ei, madam Aurelia Pop...va simtiti bine furand ceva care nici macar nu este pe tema concursului? Daca voiati sa participati la acest concurs va era asa de greu sa cititi articolul si sa postati cateva vorbe care sa va apartina? Atat de greu functioneaza sinapsele din dotare?
  Rusine!!!

  Voi ce parere aveti?
   
  Mesaj postat la 20/08/2009, ora 14:01:25 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • allexxa
  Se pare ca hotia se bucura de toleranta pe aici...Altfel cum se explica faptul ca lumea nu reactioneaza?

  @abcd : Este rusinos, ai dreptate. De fapt, mai mult decat atat, mi se pare ridicol sa furi ptr a rezolva o tema atat de banala, sa nu faci nici macar efortul minim de a scrie 3 cuvinte despre un articol amarat... Cat despre faptul ca si-au pierdut chiar si minima cenzura (mai degraba autocenzura) si au ajuns sa fure unii de la altii chiar "intra-site"...ridicolul si nesimtirea ating cote halucinante.
   
  Mesaj postat la 20/08/2009, ora 18:44:45 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Poisoned
  si eu am patit sa mi se fure ideea la un concurs.a modificat-o un pic si a si castigat...
   
  Mesaj postat la 10/09/2009, ora 14:25:33 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • ruadesol
  Solutia ar fi sa nu mai impartasiti idei. Le aveti, foarte bine. Nu le spuneti, si mai bine. Situatia e de-a dreptul penibila, dar pana acuma asta am invatat. Daca vrei sa castigi, pastreaza pentru tine ce ai de zis. Rau-voitori sunt multi. Sa nu fim prada lor.
   
  Mesaj postat la 10/09/2009, ora 20:59:50 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: