Nu postati raspunsurile pe site!!!

 
 • 3conturi_suspendate
  Nu mai postati raspunsurile concursurilor pe site pt. ca pe langa ca va diminuati sansele de castig aveti sansa de a-i face pe acei organizatori sa nu mai organizeze alte concursuri pe viitor. O sa va avantajeze asta in vreun fel? Cred ca nu. Toate site-urile organizeaza concursuri cu anumite scopuri, niciunul nu o sa organizeze vreun concurs doar de dragul de a arunca niste bani in vant. Aproape toate site-urile organizeaza concursuri pt. trafic sau pt. a aduna un anumit nr. de click-uri pe paginile lor. Daca intra numai o pers. si posteaza raspunsurile pe site, fiti siguri ca acel site nu o sa mai organizeze concursuri pt. ca nu si-a indeplinit obiectivul. Nu trebuie sa ii credeti pe cei care zic ca daca pastrati raspunsul pt. voi sunteti egoisti, ganditi-va ca prin nepostarea raspunsurilor pe site le faceti un bine si lor (o sa fie concursuri mai multe)
  Eu cred ca o pers. care nu se deranjeaza sa caute raspunsurile la concursuri, nu are ce cauta intr-un concurs. Cu ce o sa va simtiti voi mai bine ca o sa postati raspunsul si un profitor, care nici macar nu v-a multumit pt. raspuns, o sa fie felicitat ca a castigat la un anumit concurs? Oare cum o sa se deplaseze, cineva care nu se deranjeaza sa caute raspunsul la concursul la care vrea sa participe, pt. a-si ridica premiul? Credeti ca o sa vi-l doneze voua pt. ca s-a folosit de raspunsul vostru? :)) Nu ascultati de adminii site-ului cand va zic ca oricum o sa gaseasca raspunsurile pe google. Spuneti NU postarii raspunsurilor pe site! Spuneti NU profitorilor!!!
  Bafta la concursuri!
   
  Mesaj postat la 17/10/2009, ora 15:14:30 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • aloha
  parerea ta e valabila, dar argumentul nu e ok. daca eu postez raspunsul la un concurs pe site, concursul respectiv va avea x participanti care vor accesa oricum site-ul ca sa raspunda corect. deci organizatorii concursului respectiv primesc si vizite, si trafic, si clickuri. nu asta e problema.

  dar daca eu postez raspunsul la un concurs, in loc de 100 de participanti care au dat raspunsul corect, vor fi 500 si, implicit, sansele mele de cistig se vor reduce proportional cu numarul de concurenti.

  asta e argumentul corect.
   
  Mesaj postat la 18/11/2009, ora 14:33:18 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Kity
  Ai "uitat" concursurile la care se raspunde prin trimiterea unui email la o adresa postata la vedere in prezentarea concursului de pe konkurs.ro, sau cele ale caror raspunsuri se gasesc "puricand" site-ul cu pricina sau ascultand postul de radio, etc. Daca raspunsul este oferit pe tava nimeni nu mai acceseaza site-ul, ci doar trimite raspunsul la adresa respectiva, nimeni nu mai ia la "putricat" pagina cu pagina pentru a cauta raspunsul, nimeni nu mai asculta radioul, etc, asadar scopul organizatorului are rezultatele "trucate" de cei care fac pe bunii-samariteni de ocazie.
  Acesta este argumentul la care se referea 3 conturi suspendate. Ceea ce spui tu e de la sine inteles si nu mai trebuie nici subliniat, nici argumentat, nici comentat.
   
  Mesaj postat la 18/11/2009, ora 14:47:10 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • 3conturi_suspendate
  @aloha: Ai dreptate, dar nu uita ca sunt unele concursuri la care inscrierea se face prin e-mail... crezi ca o sa mai acceseze cineva acel site daca au raspunsul si adresa la care sa-l trimita? :))
   
  Mesaj postat la 18/11/2009, ora 14:47:29 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • aloha
  @kity si @3 conturi

  aveti dreptate, la acest tip de concursuri nu m-am gindit. totusi cred ca sunt destul de putine, eu nu am intilnit niciunul de acest gen pina acum...
   
  Mesaj postat la 18/11/2009, ora 15:01:18 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: