Invitatie joc online!!Poti transforma banii virtuali in bani reali!!!

 
 • toader_aalex
  !!! Cel mai important lucru la acest joc este ca poti transforma banii virtuali in bani reali. !!!
  -Jocul este frumos, e ca in viata reala, ai Statul,Banci,Firme,..muncesti la firme(castigi bani),te lupti(bani+sclavi),ai sclavi(ei iti

  vor aduce bani din castigurile lor), Razboaie,plus ca poti face bani din multe alte lucruri. Toata documentatia despre joc este pe

  site.
  -Eu am sa va ofer invitatie la acest joc si am sa va activez contul trimitand un sms care costa 0,10 euro.
  - Da, sunt dispus sa trimit eu acel sms daca nu aveti bani, dar daca vrei poti sa trimiti tu sms. Fara invitatie si fara activarea

  contului nu puteti face nimica.
  -Invitatia: http://www.anno1777.com/index.php?i=149698
  -Dupa ce este activat contul,acei 0,10 euro o sa fie in contul tau.
  -Daca doresti ca eu sa-ti activez contul cu acel sms, trebuie sa fiu si eu in momentul in care creezi contul,ca urmare ma gasesti

  pe Messenger , id:toader_aalex sau email: toader_aalex@yahoo.com
   
  Mesaj postat la 09/06/2011, ora 04:50:30 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • ideal82
  chiar merge acest joc? pt ca eu am cont acolo de multa vreme, dar m-am cam plictisit de el, ca nu am inteles prea multe de acolo, pt ca la momentul respectiv nu am avut cine sa ma ajute
   
  Mesaj postat la 06/11/2011, ora 01:52:49 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Foxache
  RedzMax RPG - Let the gammeddon begin

  IP: 9 3 . 1 1 9 . 3 0 . 8 4 : 7 7 7 7
  Forum: w w w . r e d z m a x . c o m / f o ru m

  HostName: (0.3x)RedzMax RPG - Let the gammeddon begin!
  Address: 9 3 . 1 1 9 . 3 0 . 8 4 : 7 7 7 7
  Players: 206 / 400
  Ping: 15
  Mode: RZM:RP v0.7.4
  Map: San Andreas


  De ce RedzMax?
  Cu o experienta de peste 1 an si jumatate in materie de gaming, comunitatea noastra nu poate sa emane decat incredere si voie buna. "Construita" prin intermediul unor oameni cu experienta in domeniu, ne putem lauda cu o comunitate destul de bine pusa la punct si in care poti intalni o atmosfera placuta.

  Hai sa trecem la subiectul principal, si anume server-ul R P G . R e d z M a x . c o m :

  Gamemode-ul este intr-o continua dezvoltare inca de la prima aparitie "pe piata" a RedzMax-ului(1 August 2011) si prezinta facilitati nemaivazute pe alt server. Astfel, nu te poti plictisi niciodata - jefuieste si detoneaza banca cu clanul tau, jefuieste casa celui mai bogat om de pe server, cucereste teritoriile mafiilor adverse, intra in Politia Los Santos sau cladeste-ti cea mai mare avere de pe server. Server-ul nostru iti ofera sute de moduri in care te poti distra.

  Uite care sunt factiunile de pe RedzMax RPG:
  Politia Romana
  Serviciul Roman de Informatii
  Armata Romana
  SMURD
  Guvern
  Agentia Taxi
  Agentia Hitman
  Reporterii de Stiri
  Remorcari Auto S.A
  Familia 15th Avenue
  Familia Orleans
  Familia Falcone
  Sacra Corona Unita

  Uite cateva facilitati de pe server:

  Pentru a jefui banca, trebuie sa o detonezi pentru a ascunde toate dovezile legate de jaful tau. In urma detonarii, pompierii vor trebui sa stinga focul in schimbul unei sume de bani data din seiful primariei.
  Nu te plictisesti asteptand sa faci level pentru a intra intr-o factiune? RedzMax te face nici sa nu simti ca au trecut orele necesare level-ului, si anume cu RPBoost-uri(Respect Point Boost). Toti jucatorii au acces la un magazin virtual (/itemmall) cu care isi pot dubla cantitatea de RP primita la PayDay, timp de o ora. De exemplu, daca ai 2 RPBoost-uri, in 2 ore vei face 4 RP! RPBoost-urile se pot cumpara cu 20 GamePoints, iar GamePoints se pot face colectand statuete Tikki. Prin urmare, daca colectezi statuete Tikki, faci level de 2 ori mai repede.


  In fiecare saptamana, carnavalul vine in oras. Aici poti juca Basket, Bowling, Pacanele, Lotto si iti poti arata talentul la dans pe scena din mijlocul carnavalului. Hai si tu in fiecare vineri sa te distrezi pe cinste timp de o ora.


  Nenumaratele sisteme banale de pe interfata Godfather nu ne-au placut, asa ca le-am schimbat - CU TOTUL! Pe langa acestea, am adaugat si sisteme noi, bazate pe dialog - pentru a crea o atmosfera si mai placuta. Acum, meniurile de afaceri si case sunt bazate pe dialog, impreuna cu alte sisteme aditionale - de familii, de portbagaj, de garaj si asa mai departe.


  Pe langa aceste facilitati, mai poti gasi alte zeci - si mai poti gasi si un staff prietenos care te va ajuta oricand ai nevoie. Asistentii, "incepatori" ai staff-ului, sunt oricand disponibili sa te ajute. Cand te inregistrezi sau intrebi ceva pe chat-ul (/n)ewbie, vei primi un raspuns imediat. Te invitam sa ii testezi!

  Vrei sa aplici legea? Atunci intra intr-unul din departamente. Vrei sa domini orasul? Alatura-te unei mafii. Vrei sa ucizi tot ce vezi in cale? Mai bine du-te la psiholog - sau intra in Agentia Hitman. Pe RedzMax, ai sute de moduri in care sa te distrezi. Hai si tu pe server-ul cu unul dintre cele mai laudate gamemode-uri RPG din Romania.
   
  Mesaj postat la 02/01/2014, ora 01:48:04 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: