Concursuri publicate cu intarziere

 
 • felix
  Nu inteleg de ce se publica unele concursuri cu intarziere astfel incat sa pierzi din start de a castiga vreunul din premiile garantate.

  Exemplu: cel cu Jacobs, unde vad ca sunt deja aproape 500 de participanti...

  Si nu e singurul concurs care se publica aici cand e deja inceput de cava timp si cartile-s facute...
   
  Mesaj postat la 12/08/2009, ora 10:32:33 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • crazykiller
  pai cine crezi ca sta zilnic sa vada ce concursuri apar? daca vrei,poti sa te bagi tu si trimiti concursurile in ziua in care apar.ai in meniu sus, Propune concurs. spor
   
  Mesaj postat la 12/08/2009, ora 15:37:55 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • daniian
  eu am propus concursul, dar cand am intrat eu, erau multi de pe forumul asta care aveau ditamai punctajul. inca o dovada ca fiecare trage pentru el.
   
  Mesaj postat la 14/08/2009, ora 21:55:21 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • Adinutzza
  Din pacate concursurile se pun cam tarziu pe siteul acesta ...aveti dreptate. Si inca ceva ce nu imi place este faptul ca noi nu stim exact cand se pun conursuri...de exemplu sa se schimbe tot timpul la miezul noptii... uneori trec 3 4 zile cu aceleasi concursuri:(
   
  Mesaj postat la 27/01/2010, ora 16:06:27 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • aloha
  @adinutzza
  trec 3 zile maxim, adica vineri, simbata si duminica. in weekend nu se lucreaza :)

  @daniian
  mi se pare normal. daca aflu de un concurs, ce rost are sa mai spun la 50 de necunoscuti? doar ca sa imi reduc sansele de cistig? evident, nici nu sunt de acord cu postarea raspunsurilor pe forum, sa participe cine se pricepe sau cine se chinuie sa afle raspunsurile.
   
  Mesaj postat la 27/01/2010, ora 17:03:58 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • daniian
  @aloha
  Din experienta iti spun ca poti pierde daca sunt 10 persoane inscrise intr-un concurs, la fel de bine cum poti castiga intr-un concurs cu 10.000 de participanti. Iar ca raspunsuri date, ma gandesc ca ar trebui facute niste exceptii. De exemplu, eu am in fata revista Diva, care contine o intrebare, iar raspunsul il gasesti in revista. Nu am participat niciodata la acest concurs. In schimb, de fiecare data am dat raspunsul aici, pe forum. Pentru ca nu mereu se gaseste revista de cumparat si de multe ori nici nu si-o permite toata lumea.
   
  Mesaj postat la 28/01/2010, ora 08:56:17 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • aloha
  @daniian
  da, dar sansele sa cistigi sunt de 1 la 10 (adica 10 la suta) in primul caz si de 0,00001 in al doilea caz. deci ramin la parerea mea.

  in ceea ce priveste concursurile care sunt adresate exclusiv cititorilor unei reviste, nu vad de ce nu ar ramine asa. ai cumparat revista, participi, nu ai cumparat-o, nu participi. eu personal nu am postat niciodata raspunsuri pe forum, dar nici nu am profitat de acest lucru atunci cind altcineva a postat. nu mi se pare corect. prefer sa cistig prin corectitudine si bun simt. daca nu se poate, nu e nimic, incerc din nou. nu am nimic de pierdut.
  oricum, concursurile la care am cistigat pina acum nu au avut nicio legatura cu konkurs.ro. poate nu intimplator...
   
  Mesaj postat la 28/01/2010, ora 09:27:46 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: