Carte substituita concurs editura tritonic / eva.ro

 
 • molix
  saptamana trecuta eram fericita castigatoare a cartii “Cinci milenii de manipulare” de Bogdan Teodorescu - mi-am vazut numele la castigatori, le-am trimis mail de validare cu copie dupa buletin, redactia eva imi raspunde scurt & la obiect ca ei folosesc posta, vine mandatu', & cand ridic 'scrisoarea', ce sa vezi? cu totul & cu totul alta carte. tot editura tritonic, da' alta colectie, alt gen. roman romanesc. de o ilustra necunoscuta (oi fi io mai necetita).
  adevarul e ca ma mirasem eu de cand am vazut mandatu'... cartea lui teodorescu avea 400 de pagini, nu putea fi luata drept scrisoare.

  nu pentru cartea pe care am primit-o am participat la concurs, chiar daca citisem pct. 7 din regulamentul concursurilor de pe eva.ro care zice ca “7.Titlurile din imagine sunt de prezentare, organizatorii isi rezerva dreptul de a trimite exemplare in limita stocului disponibil.”...
  m-am uitat pe site-ul editurii & am vazut ca prima editie a cartii lui teodorescu s-a epuizat, da' editia a 2-a e inca disponibila in stoc.

  intrebarea mea catre voi este: vi s-a intamplat & voua?
  vreau sa disting clar cine a ales sa-mi trimita balaria aia de carte pentru un concurs care inca e activ (adica inca poti castiga cartea lui teodorescu, da-tzi trimit ce au ei nevandut) & pe cine am de sanctionat mai departe: editura sau redactzia.

  asadar daca vi s-a intamplat ceva similar a fost alta editura & aceeasi redactzie? a fost redactia & alta editura?

  e important sa stiu ce/unde sa nu mai cumpar/joc.


  p.s. acum cateva zile le-am scris un mail celor din redactzie in care le-am zis de dulce. decent, da' cu atitudine! eeeeeeei! ;o)
  concursul e activ & acum, & poate cineva de aici sau de aiurea joaca la concursul asta in sperantza sa castige cartea lui teodorescu.
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 18:18:56 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • cyucy
  e clar,ai nevoie de un ceai :)) sau mai bine de un pahar cu vin:))eu n-am avut probleme cu cei de la Eva niciodata,au fost prompti si mereu am primit premiile castigate.:)
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 21:25:20 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  & daca beau ceaiu' ala... maine dimineatza vad pe noptiera cartea lui teodorescu? :o)

  [intre noi fie vorba... e cel de-al doilea premiu pe care l-am cashtigat vreodata, de fapt exact in aceeasi zi am ridicat de la posta "premiul interesant" de la concursul lui deutsche welle din mai. asadar m-am deplasat la posta pentru un 2 carti & am ridicat 2 scrisori. restul... e tacere]
   
  Mesaj postat la 30/07/2010, ora 21:36:38 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • petre52
  eu am castigat de doua ori carti pe Eva si de fiecare data am primit alt titlu decat cel afisat pe site si de atunci nu mai particip ca sa castig o carte si sa primesc alta (si la DVD am patit la fel) deci nu esti singura.
   
  Mesaj postat la 31/07/2010, ora 03:17:07 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • renatte_hellfeuer
  si eu am castigat o carte de la eva.ro. si a durat cam 2 luni pana sa vina cartea. am urmat toti pasii pentru validare.am trimis vreo 3 mail-uri la adresa respectiva si intr-un final mi-au raspuns si mi-au zis ca nu mai au pe stoc cartea respectiva si imi trimit alta.nici eu nu am mai participat de atunci la nici un concurs de pe eva.
   
  Mesaj postat la 31/07/2010, ora 17:44:29 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • molix
  sa deduc ca nu-i (numai) editura responsabila, ci (si) redactia?

  @petre, edituri diferite?
   
  Mesaj postat la 03/08/2010, ora 21:18:58 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
 • bigstar2435
  Pariaza gratuit si castiga 2 bilete moka la Steaua - Liverpool! Tribuna 0, Randul 2.
  http://www.supersport365.com/?ref=fKonkurs
   
  Mesaj postat la 29/11/2010, ora 16:10:11 raporteaza limbaj nepotrivit
   
   
Raspunsul tau: