Dikia

pagina de konkurent

Dikia are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

dikia nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de dikia

Ma incanta trolerul care, este foarte util. Atat la cumparaturi, cat si pentru alte deplasari, fiind si mai usor de transportat anumite bagaje. Merita sa ai aceasta geanta de voiaj! Rodica P.
la 03/02/2017
urmareste discutia in pagina concursului
 
Si-am plecat la vanatoare, Domn Domn sa-naltam, Sa vanam un porc mai mare, Domn Domn sa-naltam, Porcusorul n-am vanat, Domn, Domn sa-naltam, Si-am vanat doar un ravas, Domn, Domn sa-naltam. Si pe ravas ce scria, Domn Domn sa-naltam, Sa ai pace Dumneata, Domn, Domn sa-naltam. Rodica
la 29/11/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Da, vreau sa particip la concurs, dar daca este vorba de cumparaturi, ce concurs mai este pentru ca trebuie sa ai si bani, iar daca nu ai bani sigur ca participi la concurs fara cumparaturi. Va multumesc. Rodica Pavel
la 26/11/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ingrediente: 300 g nuci (macinate) sau stafide, 250 g zahar, 1 cana lapte, 3 linguri cacao, 1 lingura faina Pt. crema: 5 oua, 6 linguri zahar, 2 pachete unt, 6 linguri zahar pudra, 100 g cacao. Mod de preparare: Ingredientele se fierb dupa care se lasa la rece.Cand compozitia s-a racit se amesteca cu 7 galbenusuri. Apoi se incorporeaza 7 albusuri batute spuma. Se incinge cuptorul si se regleaza la foc mic. Se taie si se umple cu crema. Pt. crema: Ouale si zaharul se bat putin, se pun pe foc si cand compozitia se ingroasa se da la o parte. Se lasa la rece si se amesteca cu 2 pachete de unt + 6 linguri de zahar pudra + 100 g cacao. Se orneaza cu frisca si alune sau ciocolata rasa. Acest tor este putin costisitor dar este foarte bun. Pofta buna !
la 27/08/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cea mai buna gama de produse in momentul de fata, atat pentru copii cat si pentru adulti, iar pretul este pe masura.
la 27/08/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cred ca cele mai bune produse sunt cele Dove si Nivea- produse calitativ foarte bune, eficiente, intr-un cuvant produse elegante.
la 27/08/2008
urmareste discutia in pagina concursului