Demeterimre

pagina de konkurent

Demeterimre are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

demeterimre nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de demeterimre

bine frate daca tu zici sa fie asa =)) e rau sa fii paranoic? =)) de acu nici nu mai intru pe siteul asta sa nu iti citesc aburarile ;)) Ti-am cerut io sa ma crezi? nu tre sa ma crezi, eu imi continui treaba ca vreau sa castig, nu ma mai intereseaza parerile altora ca mai bine ma enervez. off mey romanilor ;)) 6 cai etc =))
la 12/02/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
ma doare pe mine undeva ce credeti voi, dar de ce sa ma las daca am ajuns pana aici :(. unde ai vazut tu ca am 200 voturi deodata? daca nu ma credeti treaba voastra.
la 11/02/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
inca ceva.. daca aveti ceva de comentat in plus despre mine sa imi ziceti in fata, mai bine zis pe mess la id: demeterimre2006
la 10/02/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
salut ma deci nu imi vine sa cred ca se vorbeste asa in spatele meu nu am nici o legatura cu emy ala eu adun voturi normale ca si toata lumea vreti sa stiti de unde? eh bine eu si cu inca 3 prieteni ne-am hotarat sa ne inscriem si sa chemam prieteni sa ne voteze.. si la sfarsit "daca" primim laptopul atunci il impartim [prin asta intelegeti ca il vindeam si imparteam banii] asa neam gandit noi dupa ce facem atata reclama la site sa ne alegem cu ceva si sper sa reusim ca e cam greu de intrecut si duplanty. fiind ea singurica nu stiu cum poate sa adune atat de multe voturi pt echipa lipa.ro va rog eu frumos ori stergeti userul emy ori faceti ceva, ca ma umplut cu reclamele lui la comentarii la poza [imi trimite linkuri porno]. cine stie poate e dusman si vrea sa fiu descalificat degeaba . va rog io mult !!!
la 10/02/2009
urmareste discutia in pagina concursului